Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
sq9tbu
|
Pal licho Statystyki ale co mam zrobić jak nie ma nikogo w domu a sterownik nie odpowiada bo w aplikacji jest na czerwono i nie można zmienić parametrów pieca. Coś na serwerze padło rano.
|
|||
|
|
||||
|
LiMat
|
Potwierdzam brak wykresów i statystyk. Już mnie to zaczyna wk….!
|
|||
|
|
||||
|
janjan
|
Panowie z serwisu czy mogę liczyć na powrót wykresów i statystyk do końca sezonu czy tak ma być i tak zostanie? z ostatniej chwili nie otwiera się schemat ,ogólnie d..a
|
|||
|
|
||||
|
DamianOwczarek
|
Witam. Ogniwo eko plus m 14kw. W statystykach nic się nie zapisało, bo jak wiadomo kuleją już dlugo
Może mi ktoś coś sprawdzić od czego się to stało? Kocioł pracował w grzaniu i odbiór ciepła miał więc nie mógł sie przegrzac dodane 2020-03-26 17:36Alarm dźwiękowy też się nie załączył..... |
|||
|
|
||||
|
1000MB
|
swp_minkowskie napisał » 2021-02-21 11:22 Od 6:45 brak wykresow i statystyk (kalorycznosc wegla w odpowiednim wpisie jest "zahaczona"). Czyzby serwer znowu sie przemeczyl? Godz. 6.45 - STOP. OEPM 20KW od 09.01.2021 w internecie i co kilka dni brak info na moim koncie. Ponieważ jestem tu krótko (6 tygodni) zapytam - czy to jest norma czy niefart ?. Przy okazji jak postąpić w cieple dni z temperaturą zadaną na kotle obniżyć do 55*C (jest 60*C), bo termostaty na grzejnikach prawie pozamykały się. Może nic nie robić, wyższa temp. lepsze spalanie,może bardziej eko +, bardziej ekonomicznie, czy nie ?. ![]() PS. "Wiosna panie sierżancie" +10*C |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
1000MB
|
Po takich wpisach
ramzes28 napisał » 2021-02-26 13:00 możemy poczekać na Statystyki itd. do zakończenia sezonu grzewczego, albo dużooo dłużejjj. Kto to może wiedzieć, chyba tylko "Najwyższy Eko Deklo-Kierrrownik". Wygląda że się nie spieszą z naprawą.. |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Witam
Ilości kg/min pracy podajnika - na tej podstawie liczone są Statystyki zużycia opału. Czas pracy podajnika nie jest zapisywany. Pozdrawiam |
|||
|
|
||||
|
puter
|
jest. to jakieś rozwiązanie
chociaż rozjadą się Statystyki wtedy (chociaż można póżniej usunąć wpis). Swoją droga naprawdę nie ma możliwości wyłączenia tego alarmu... dziwne no ale cóż skoro tak ma być.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
karoka65 napisał » 2020-06-01 09:55 Tak wyglądało to w maju, na potrzeby CO tak CO jeszcze nawet wczoraj ogrzewanie pracowało ze 4 godziny i CWU pompa pochłonęła 150,8 kWh, panele wyprodukowały jak na obrazku Ogólnie maj wyszedł słabiej jak kwiecień choć był o cały dzień dłuższy ale jak Leon pisze deszcz też jest potrzebny.Coś obrazek nie chce mi się dodać także wpiszę uzysk za maj, było to 1384kWh Pewnie , że potrzebny chociażby po to żeby umyć panele PV Co do statystyk , to wrzucę jeszcze przepał mojego OEP16kW za maj 2020r i zużycie gazu w domu "młodych" ogrzewanym gazem kotłem ACV ![]() dodane 2020-06-02 22:00 ![]() dodane 2020-06-02 22:03 ![]() Za maj 2020r zużyto 128m3 gazu , temp.wew. w jeszcze nie ocieplonym budynku 23 st , chyba już wiem co będzie w zamian po "niebieskim" Czy warto się brudzić ? Oto jest pytanie
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.

chociaż rozjadą się Statystyki wtedy (chociaż można póżniej usunąć wpis). Swoją droga naprawdę nie ma możliwości wyłączenia tego alarmu... dziwne no ale cóż skoro tak ma być.