Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
leON22
![]() |
Albo zerujemy czas pracy podajnika, dodając zasyp w statystykach np. 100kg, czekamy aż cały zasyp zejdzie z podajnika, aż będzie widać ślimak. Potem to 100kg dzielimy przez czas pracy podajnika np. 430min 100:430=0.23kg/min, to jest współczynnik pracy podajnika.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Jeszcze w jakimś wątku pisałem żeby nie było tak że przeglądamy Statystyki i za każdym razem musimy od klikiwać to co nas nie interesuje żeby nie zaciemniało obrazu.
Druga sprawa u mnie przy zakupie węgla nie mogę tam wejść i nic edytować ani ustawić żeby automatycznie z tego pobierało przy zasypie coś się chyba nie za importował poprawnie prosiłbym o naprawę. Nie da się nawet zmienić współczynnika wyliczonego. |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Rozumiem że ponownie wprowadziłeś zasyp 100kg bo to widać w statystykach. Ale nie widać w zdarzeniach aby był wprowadzony nowy czas. Wprowadzając zasyp należy również zatwierdzić nowy czas. Nawet jak jest taki sam ja w poprzednim zasypie to należy go ponownie zatwierdzić.
|
|||
|
||||
Jureq
![]() |
||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Jureq napisał » 2021-12-03 10:25 Nie wiem czy to błąd aplikacji ale mam ciekawostkę w statystykach, między 26 a 30 listopada są "zaczarowane dane". Jeśli wybrany jest zakres przed 26.11 to pokazuje wszystko ale jak chcę wyświetlić dane w okresie od 26.11 do dzisiaj to pokazuje tylko grudzień. Sprawdź zasyp z 25 listopada czy jest wybrane paliwo. |
|||
|
||||
adam1412
![]() |
jak ustalić średnie zużycie . zakup paliwa od 14.10,2024 i wpisuje każdy zasyp, tak by prowadzić Statystyki , jakaś formuła na to.???
|
|||
|
||||
OldShaterhan
![]() |
Strona pozwala do statystyk dodać w polach kosztowych wartości nienumeryczne (np. tekst), nie wiem na ile to póki co ma znaczenie, ale później pewnie może mieć.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
slawtaz napisał » 2021-12-02 21:02 Strzałki powróciły dodane 2021-12-03 14:08 OldShaterhan napisał » 2021-12-03 13:45 Strona pozwala do statystyk dodać w polach kosztowych wartości nienumeryczne (np. tekst), nie wiem na ile to póki co ma znaczenie, ale później pewnie może mieć. Już taka opcja powinna być niedostępna. |
|||
|
||||
mis_dj
![]() |
W tą zimę grzałem klimatyzatorem 5kW (a raczej pompą ciepła) salon, kuchnia, jadalnia. W sumie około 45m2. Grzanie cały sezon grzewczy, prócz temperatur poniżej -15 gdzie klimatyzator faktycznie słabiej sobie już radził. Zużycie prądu na podliczniku miałem 1200kWh. Statystyka za sezon 2023/24 to zużycie mam nieco ponad 2 tony, dom wg projektu 146m2, 2006r. Dlatego jak kupiłem jeszcze 8t węgla przed kryzysem cenowym to do dzisiaj mam jeszcze około 3t zapasu.
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.