Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Alex139
|
Nie rozumiem za bardzo prowadzenia tych statystyk, nie wiem na ile min mi wystarczy zasyp, to co mam tam wpisać...
|
|||
|
|
||||
|
adkwapniewski
|
Stan napisał » 2014-03-01 14:03 Rajmund, dołożyłem się do statystyk odwiedzin, całkiem ładnie pracuje. Gdyby nie non stop działający komp byłaby to fajna opcja, a tak to niezupełnie, po za tym jestem zajęty czym innym. Zawsze można to odpalić na rasbery pi lub beaglebone black - i po kłopocie ... biorą po 3-5W , przyklejić do obudowy ecoala , switch`a tylko trzeba Dodatkowo można dopiąć sporo czujników temp , wilgotności itd , sterować centralką wentylacyjną itd, dostęp przez net , co sprytniejsi mogą sobie zrobić swoje UI
|
|||
|
|
||||
|
bodziasty
|
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28 W Faq jest opis jak zrobic Statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania O > tuuuuu < jest opisane
|
|||
|
|
||||
|
Magmarjo
|
Wpisałam w Statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika!
|
|||
|
|
||||
|
caffe23
|
Magmarjo napisał » 2014-12-03 00:31 Wpisałam w Statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika! Trzeba troszkę poczekać, po za tym chyba źle wpisałaś kaloryczność węgla bo pokazuje średnią moc kotła 16kW a to raczej niemożliwe. |
|||
|
|
||||
|
Mkopinski1
|
Witam jestem nowym użytkownikiem , czy u mnie też jest możliwe mieć tą funkcję Statystyki ?
|
|||
|
|
||||
|
spieszko
|
Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Co zrobić żeby prowadzić Statystyki zużycia opału i kosztów.
Pozdrawiam |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Witam , odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta , wystarczy wpisać w forumową "szukajkę" magiczne słowo Statystyki , pozdrawiam 🙂
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Lub zajrzeć do FAQ - Statystyki
|
|||
|
|
||||
|
sp5ade
|
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
Dodatkowo można dopiąć sporo czujników temp , wilgotności itd , sterować centralką wentylacyjną itd, dostęp przez net , co sprytniejsi mogą sobie zrobić swoje UI