Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
brajek
|
U mnie ten sam problem. Włączyłem piec parę dni temu i Statystyki oraz wykresy na aplikacji mobilnej są puste.
A połączenie do pieca jest OK bo pokazuje aktualny status i mogę zmieniać parametry. Wrzucam screeny z apki. Czy support może się wypowiedzieć w tej sprawie? Co zrobić żeby działało? |
|||
|
|
||||
|
marco755
|
Pierdzieli się z tą stroną dzisiaj cały czas , niema wykresów , statystyk , ktoś tam pisał że nawet schematu nie ma . Masakra .
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Maje Statystyki za listopad 2020r
, niestety cieniutko ![]() PC CWU Buderus "zjadła" 38kWh ( zasilanie CWU z małego bojlera podgrzewanego przez OEP16kW ) . ![]() ![]() Jak widać na dzień wczorajszy jadę już na minusie -113kWh , oj będzie znowu dopłata Wiesław , nie możesz jakoś podesłać kilka wiader tej Twojej nadwyżki
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Na chwilę obecną palę Greenem ( dwie różne dostawy I mieszane uczucia co do jakości spalania) , VP paliłem cały zaszły sezon. Statystyki dostępne możesz sobie sprawdzić. Wg moich obliczeń spala się go mniej niż grochu ale cena robi swoje i reasumując bilans wychodzi na zero z plusem dla VP za mniej syfu w kotle
|
|||
|
|
||||
|
Gorzyczki13
|
U mnie też dzisiaj Statystyki jak i wykres się zatrzymały. Pierwszy raz taka sytuacja od dwóch miesięcy.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Marcin zbędna czy nie, to sprawa indywidualna, nikt nikogo nie zmusza do podawania swoich statystyk. Jednym się chce innym już nie , bo np.mają inną zabawkę
Wiadomo również, że każdy ma inną instalację i klamoty ale zasada jest jedna. Przy prawidłowo skrojonej PV produkcja roczna nie może być niższa od jej mocy , no chyba że słońce przestanie świecić Po 3 latach przygody z PV stwierdzam, że u mnie jest wszystko OK, zawsze mogłoby być lepiej ( od zachodu dach sąsiada zasłania panele) ale nie narzekam za 2lata jak nasz nierząd nic nie wymyśli instalacja zacznie zarabiać, pozdrawiam dodane 2021-07-01 16:31PS. Co do "przejadania" prądu to póki co , u mnie nie ma z tym problemu . Dwie rodziny i idzie jak woda , jeszcze jadę na minusie ![]() ![]() dodane 2021-08-02 13:38 Moje staty za lipiec 2021 r PC CWU Buderus 270l zjadła 59kWh .
|
|||
|
|
||||
|
MateoKoc
|
Gorzyczki13 napisał » 2021-07-05 22:25 U mnie też dzisiaj Statystyki jak i wykres się zatrzymały. Pierwszy raz taka sytuacja od dwóch miesięcy. U mnie wykresy dzisiaj się zatrzymały. Potem za jakiś czas status zmienił się na "Rozłączony". Usunąłem urządzenie i chciałem dodać jeszcze raz. Wyświetla, że " Urządzenie nie zostało znalezione. Sprawdź czy jest podłączone". Internet jest, kabel ok. Nie wiem o co chodzi. ![]() |
|||
|
|
||||
|
EYE1961
|
A u mnie zakup jest , zasypy są a w statystykach bardzo duża luka. Parę dni w czerwcu i parę w lipcu się załadowało a reszta biała plama. A było wszystko .
dodane 2021-09-26 17:59Może przez noc ściągnie się reszta danych. |
|||
|
|
||||
|
EYE1961
|
Witam , jako nowy pozdrawiam wszystkich forumowiczów . Moje pytanie dotyczy zakupów paliwa w statystykach . Mam zakupione 3t. eko różnej mocy , Zaznaczony do obliczeń jeden gatunek , czy po spaleniu tegogatunku węgla muszę zaznaczyć inny czy mogę jechać dalej na tym samym ?
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.