Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Djack
|
Może ES udostępni kody źródłowe odpowiedzialne za zbieranie i wyświetlanie wykresów oraz statystyk. Cześć użytkowników ma odpowiednie zasoby żeby to ogarnąć po swojej stronie, a i społeczność mogła by się włączyć w rozwój tych funkcjonalności. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
anaana napisał » 2020-01-17 20:22 Brak funkcji dodatkowych to strzał w kolano. Czeka mnie wymiana 3 kotłów i Twoje słowa Przemysławie jakoby to był taki wielki luksus jest porażką. 😭😭😭 Nie wspomnę już o działaniu kulawym gdzie sypiąc 20kg czy 100kg zawsze myśli że jest pełno 😭😭😭 A gdzie ja wspomniałem, że jest to taki wielki luksus? Napisałem, że Statystyki nigdy nie były jako podstawowa funkcjonalność. Co nie zmienia również faktu, że jest to czymś za co będziemy pobierać opłat żeby traktować to jako płatny dodatek. |
|||
|
|
||||
|
karoka65
|
Ameno25 napisał » 2021-02-11 20:04 Ameno nie mam już dostępu do statystyk z RBRa ale za te pieniądze to jest pól tony dobrego eko groszku u mnie, ja nigdy nie paliłem żadnymi "śmieciami" co daje 4 zasobniki, czyli musiałbym przy takich temp. na zewnątrz palić zasobnikiem jakieś 7,5 doby, nierealne |
|||
|
|
||||
|
Marta770305
|
Wszystko się zgadza. Wykresy musiały się zgrać z karty do serwera. Działają i Statystyki i wykresy. Dzięki za pomoc
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Ja podobnie ale od lata ( dokładnie połowa sierpnia ) palę VP tylko na grupowym
Porównałem wyniki spalania w statystykach za poprzedni m-c tego i ubiegłego roku na Greenpal i wynik 10:17kg na korzyść Varmo , nie pamiętam jakie były wtedy temp.zew. ale chyba podobne pewny
|
|||
|
|
||||
|
Skalaeko
|
Witam,
podpinając się z tematem błędów w aplikacji pod kolegę Jureq... Całkowite żużycie, Ostani rok (również w statystykach), Czas do opróźnienia zasobnika ( w ustawieniach zaawansowanych, ale też na panelu kotła) plus jeszcze kilka błędów w strings pl. Dlaczego pozwoliłem sobie to napisać? Żeby było lepiej, tylko po to. Pozdrawiam serdecznie. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nie no Piotr znowu "kastracja"
To już lepiej niech "oleje" Statystyki i wyzeruje czas do opróżnienia zasobnika
|
|||
|
|
||||
|
sq9tbu
|
Pal licho Statystyki ale co mam zrobić jak nie ma nikogo w domu a sterownik nie odpowiada bo w aplikacji jest na czerwono i nie można zmienić parametrów pieca. Coś na serwerze padło rano.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
pan11o paliłeś kiedyś słomą? Varmo P pali się lepiej od niejednego najbardziej kalorycznego eko-groszku jaki testowałem ( nie syfi kotła sądzą ) , a słoma pali się jak słoma . Możesz porównać moje Statystyki za ubiegły rok z Greenpal i obecny Varmo
|
|||
|
|
||||
|
swp_minkowskie
|
Od 6:45 brak wykresow i statystyk (kalorycznosc wegla w odpowiednim wpisie jest "zahaczona"). Czyzby serwer znowu sie przemeczyl?
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.

Porównałem wyniki spalania w statystykach za poprzedni m-c tego i ubiegłego roku na Greenpal i wynik 10:17kg na korzyść Varmo , nie pamiętam jakie były wtedy temp.zew. ale chyba podobne
pewny
To już lepiej niech "oleje" Statystyki i wyzeruje czas do opróżnienia zasobnika