Forum eCoal.pl v3.5 Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? . Subskrybuj | ||||
|
||||
marco755
|
Witam ponownie , dzisiaj po odpaleniu kotła po montażu pompy kotłowej , tak gdzieś po godzinie 11 przestało zapisywać cokolwiek , statystyki , wykresy , zdarzenia . W sumie pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim .
Karta ? , bateria ? . Chodzi mi tylko o to czy coś u mnie padło czy u źródła .
|
|||
|
||||
qqdeal
|
Dzisiaj u mnie to samo. O 15:58 sterownik przestał zapisywać dane i alarmy.
|
|||
|
||||
janjan
|
od jakiegoś czasu codziennie się to pierniczy.
|
|||
|
||||
marco755
|
Rano wstałem o 3,30 i już były , już myślałem że jak wczoraj grzebałem przy kotle to coś uwaliłem bo tak to się mniej więcej zbiegło .
|
|||
|
||||
piejar
|
A mnie padły o 12 i leżą nadal :-(
Ale dane lokalnie są dostęp czyli coś po stronie aplikacji mobilnej i strony eSterownik. |
|||
|
||||
Michal_T
|
U mnie od wczoraj od 18:00 brak wykresów i statystyk.
|
|||
|
||||
lan123
|
U mnie to samo wykresy i zdarzenia brak od 22.13 statystyki jeszcze są .
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
U mnie zaczelo sie wczoraj o 7:18, pare godzin pozniej wrocilo wszystko do norma, dzisiaj znowu wykresy i statystyki zatrzymaly sie o 9:40. Wyglada na to, ze zeszloroczne problemy nie zostaly usuniete...
|
|||
|
||||
marco755
|
Dzisiaj o 8;25 znowu padło , do teraz cisza .
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
Dzwonilem do ES. Mily rozmowca wie, ze cos jest, ale nie wie co. Mowil, ze koledzy pracuja nad usunieciem problemu.
Cos mi sie wydaje, ze ES tak jak w zeszlym roku oszczedza na serwerze, albo "fachowcy" nie umieja wlasciwie ustawic odpowiednich parametrow (w co watpie)... dodane 2020-11-19 15:44... a teraz nie ma nawet schematu... |
|||
|
||||
marco755
|
U mnie puki co schemat jest ,
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
schemat u mnie tez jest, ale laduje sie kilka minut.
|
|||
|
||||
marco755
|
Wszystko zaczyna świrować , nawet w ustawieniach mieli i mieli .
|
|||
|
||||
janjan
|
tragedia, miał być mercedesem wśród sterowników :
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
Tez juz od 6 minut trybiki w ustawieniach...
janjan napisał » 2020-11-19 20:38 tragedia, miał być mercedesem wśród sterowników : Ten mercedes wyglada mi na jakas tandetna chinska podrobe... |
|||
|
||||
krzych_boch-og20
|
U mnie to samo. Lokalnie działa a kółeczka na wyświetlaczu (górny prawy róg) brak i bez WiFi ni kija. Statystyki i wykresy stanęły o 9,30 i tak do teraz. Jak widać problem co rok ten sam A podobno było to przejściowe bo serwery rozbudowywali. Chyba tylko w teleporadach. Mam nadzieję że wszystko wróci do normy. Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości. Szkoda nerwów.
|
|||