Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
adkwapniewski napisał » 2025-06-23 13:48 U mnie nadal występuje - zmieniłem adres w sterowniku , można połączyć się zdalnie, ale Statystyki pusta strona. Już jest OK |
|||
|
|
||||
|
Ognisty75
|
Mam sterownik eCoal 0.3.1.8. Pierwsze pytanie to czy można go upgradować do wersji 3.5. Drugie pytanie, to gdzie i w jaki sposób mogę zmienić parametry węgla potrzebne do obliczania statystyk?
|
|||
|
|
||||
|
piecwsrebrnej
|
PrzemekP napisał » 2025-04-09 12:55 Witam. Prosze podpowiedzieć trochę więcej jak mogę podejrzeć stary identyfikator sterownika. Przypisałem już nowy identyfikator do sterownika. |
|||
|
|
||||
|
CzeslawH
|
PrzemekP napisał » 2021-10-21 18:11 CzeslawH napisał » 2021-10-21 18:00 CzeslawH napisał » 2021-10-21 07:23 Może niedokładnie opisałem. Problem dotyczy Aplikacji nie strony WWW. Po zalogowaniu mój sytem jest widoczny ale nieaktywny (szary "ptaszek") W dalszym ciągu nie mam dostępu do aplikacji. Dziwne ale działa mi "stara" aplikacja przez Wi-Fi ( bez statystyk i wykresów) Proszę odinstaluj nową aplikację i zainstaluj raz jeszcze ( na nowo pobraną). Ja widzę Twój sterownik w aplikacji i jest cały czas aktywny. Szary ptaszek nie jest wyznacznikiem na ten moment dostępności sterownika. Żeby mieć pewność rozmawiamy o tym sterowniku -> Czesław_H Ogniwo EKO PELLET 18 Tak to jest ten. Odinstalowuję i spróbuję ponownie dodane 2021-10-21 18:18Pomogło. Po ponownej instalacji uruchomiła się. Sprawdzając na razie z grubsza - wszystko działa. Dzięki |
|||
|
|
||||
|
seneka72
|
brak wykresów, statystyk ,zdarzeń, aplikacja łączy się tylko lokalnie przez wi-fi przez normalną sieć komókową nie łączy wcale
|
|||
|
|
||||
|
Kam1Neum
|
Witam,brak statystyk ,proszę o info z jakiego powodu,pozdrawiam.
|
|||
|
|
||||
|
JaWaRoCo
|
Ulepszenie:
w podglądzie statystyk na stronie WWW można wejść w zakładkę zdarzenia. Takowej brakuje w aplikacji. Funkcje: Edit/Delete |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
pitaszek
|
leON22 napisał » 2023-10-17 09:03 Witam, co znaczy "od jakiegoś czasu"? Wg mnie przyczyną może być brak zaznaczonego "ptaszka" - domyślne paliwo przy kolejnym zasypie w statystykach. Sprawdź ten drugi zakup, czy ma zaznaczoną tę opcję Alarm pojawił się w dniu zakończeniu sezonu 19.04.2023 (kocioł został przełączony w tryb "ręczny"). Mimo 10% stanu opału wystąpił alarm. Trwał 6 sek. i ustąpił samoczynnie. Ponownie pojawił się 12.10.2023 (ale zauważyłem go dopiero wczoraj). Zrobiłem "fałszywy" zasyp i na razie alarm nie występuje. Z zasypami jest ok. |
|||
|
|
||||
|
mnich
|
Dzień dobry
Ad1. 103 – jeśli po cyklu stabilizacji zwiększamy moc i temperatura spalin jest mniejsza od ustawionego progu wygaszania „Próg wygaszenia dla temp. spalin – 60oC” i temperatura spalin spada i trwa to dłużej niż 4 cykle podawanie-postój, to następuje wygaszenie i ponowne rozpalenie palnika Jeżeli wcześniej nie było problemu, to prawdopodobnie należy wyczyścić czujnik spalin oraz przeprowadzić czyszczenie kanałów wylotowych(wymiennik, czopuch) Ad2. Jak uruchomić zasyp paliwa Ad3. Aplikacja jeszcze nie ma wprowadzonych tych opcji, pojawią się w następnej aktualizacji. Ad4. Taka samo jak w Ad3. Ad5. Jak uruchomić Statystyki Ad6. Jeżeli modulacje siły nadmuchu nic nie zmieniają to znaczy, że jest to zależne od samego pelletu. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.