Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
jdabrowski85
|
W aplikacji mobilnej w statystykach w osi czasu (poziomej) jak się wybierze zakres jednego dnia dobrze by było gdyby wyświetlało godziny, a nie dzień.
|
|||
|
|
||||
|
sleza
|
Oki,zaraz po powrocie z pracy pozmieniam i dam znać.
dodane 2023-09-15 16:19Jest OK,dziękuję za pomoc ![]() dodane 2023-09-18 19:27Witam ponownie,straciłem połączenie ze statystykami,na apce w telefonie i na kompie z panela. dodane 2023-09-19 10:24Witam,sterownik cały czas się resetuje,nie może zastartować.porszę o poradę |
|||
|
|
||||
|
JaWaRoCo
|
Ulepszenie:
w podglądzie statystyk na stronie WWW można wejść w zakładkę zdarzenia. Takowej brakuje w aplikacji. Funkcje: Edit/Delete |
|||
|
|
||||
|
Tomek678
|
Brak statystyk
|
|||
|
|
||||
|
piterekzioberek
|
Gwarek, zapewne masz rację. Myślę, że dopiero w trybie Zima okaże się jaka jest różnica. To o czym pisałem wyżej dotyczy pracy w trybie Lato. Nie mniej jednak wyniki są, jakie są.Dla porównania wrzucam dwie Statystyki: 1. z czerwca, gdy temperatura zadana kotła była ustawiona na 58 stopni w trybie spalania: retortowy ręczny. Czerwiec 2. z września, gdy temperatura zadana kotła była ustawiona również na 58 stopni ale w trybie spalania: retortowy-ecoal (więc ok. 5 stopni więcej - czyli 63). Wrzesień W obu przypadkach zużycie wyszło identyczne. Ale być może w trybie zima będzie inaczej. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
U mnie niestety statystyk nie będzie inwerter nie miał połączenia z wifi wiem, tylko że do sieci popłynęło 407,1kWh Więc produkcję szacował bym na poziomie 550kWh
|
|||
|
|
||||
|
electrons
|
Witam,
szukam szukam i nie potrafię znaleźć.. Czy jest możliwość dodania do wykresów na platformie statystyk takich jak działanie pomp, moc dmuchawy czy działanie podajnika? |
|||
|
|
||||
|
kecaj1990
|
Dzień Dobry Od miesiąca mam uruchomiony kociołek i mam parę pytań dotyczącej jego pracy. Kocioł podłączony do bufora z wężownicą CWU, wkład kominowy fi 130 z strażakiem, nawiew fi 125 i komin wentylacyjny. Sterownik podłączony do internetu 1. Kocioł od jakiegoś czasu ma problem z rozpaleniem zdarzenie (GRZANIE NIEUDANE (103)) 2. Brak wskazania poziomu paliwa (czy tak mały kocioł ma w ogóle taką opcje?) 3. W aplikacji na telefon brak możliwości dodania kafelki z widoczną temperatury Bufora 4. Na wykresach nie widać temperatury czujników bufora (jedynie widać temperaturę kotła) 5. Brak statystyk kotła na aplikacji 6. Popiół ma małe spieki załączę zdjęcie Zdjęcie Pozdrawiam |
|||
|
|
||||
|
pitaszek
|
leON22 napisał » 2023-10-17 09:03 Witam, co znaczy "od jakiegoś czasu"? Wg mnie przyczyną może być brak zaznaczonego "ptaszka" - domyślne paliwo przy kolejnym zasypie w statystykach. Sprawdź ten drugi zakup, czy ma zaznaczoną tę opcję Alarm pojawił się w dniu zakończeniu sezonu 19.04.2023 (kocioł został przełączony w tryb "ręczny"). Mimo 10% stanu opału wystąpił alarm. Trwał 6 sek. i ustąpił samoczynnie. Ponownie pojawił się 12.10.2023 (ale zauważyłem go dopiero wczoraj). Zrobiłem "fałszywy" zasyp i na razie alarm nie występuje. Z zasypami jest ok. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.