Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
1234_centrum
![]() |
Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina
|
|||
|
||||
ven
![]() |
1234_centrum napisał » 2021-11-18 16:28 Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina Proszę przenieść sterownik na nową platformę, tam wszystko działa prawidłowo. https://esterownik.pl/forum/posty,5659/migracja-na-nowa-usluge |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
mitasu napisał » 2021-11-18 21:49 PrzemekP Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? Moja odpowiedź była skierowana i do Ciebie i do sq9tbu. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
MONAT - sprawdź proszę teraz Statystyki.
Co do wykresów sprawdzimy to również. |
|||
|
||||
mitasu
![]() |
PrzemekP
Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? |
|||
|
||||
Wiciu9
![]() |
Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne zakupy paliwa 23.10 i 13.11 ?
|
|||
|
||||
dziuniek
![]() |
Witam, Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone? Pozdrawiam |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Można się przyzwyczaić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona ![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
dziuniek napisał » 2021-11-19 11:01 Witam, Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone? Pozdrawiam Tak stara usługa będzie powoli wyłączana. |
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Można prosić o naprawę tych statystyk bo całą noc czekałem i nie pobrały się chce mieć temperatury za dwutysięczne dwudziesty i dwutysięczne dwudziesty pierwszy rok występujące na zewnątrz
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.