Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
faust
|
Nie działa usuwanie zdarzeń w statystykach - np usuwanie zasypu.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
leON22 napisał » 2024-05-29 16:19 Panie Przemku , a można by jeszcze prosić o możliwość zmiany histerezy pracy zaworu 4D co 0.5st , już kiedyś o tym wspominało kilku użytkowników . Wg mnie przy ustawieniu na 0 st zawór reaguje agresywnie ( za bardzo miesza ) przy 1st jest w miarę OK ale jak ktoś chce bardziej stabilną temp.wew. i stabilną pracę zaworu 4D to to 0.5 st dało by radę . Z góry thx za zmianę 😉 rj1972 napisał » 2024-05-29 22:06 Z histerezą popieram . Faktycznie wielu użytkowników o to prosiło i to była głucha propozycja. Przetestować nie zaszkodzi przy nowej odsłonie. No chyba że się nie da ale wtedy to napiszcie i temat będzie zakończony. Te zmiany są to zmiany w sofcie sterownika - ja tylko przerobiłem stronę do zarządzania żeby łatwiejsze (lub też w ogóle możliwe) było zarządzanie przez urządzenia mobilne. dodane 2024-06-03 08:29 faust napisał » 2024-06-01 17:57 Nie działa usuwanie zdarzeń w statystykach - np usuwanie zasypu. Już poprawione |
|||
|
||||
PrzemekP
|
ankli napisał » 2024-10-07 16:15 Witam, nie działa zakres dat w statystykach! Wydaje mi się, że jednak działa poprawnie. |
|||
|
||||
rafalsk
|
PrzemekP napisał » 2024-06-03 07:06 W ciemno strzelam, że zasyp z 25 maja nie ma wybranego paliwa, lub wybrane paliwo nie ma wpisanego współczynnika podawania paliwa Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu Statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00 Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu Statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować. |
|||
|
||||
rafalsk
|
Już wszystko działa. Udało się usunąć wpis o zasypie i Statystyki wróciły. Dzięki za zainteresowanie. |
|||
|
||||
rafalsk
|
PrzemekP napisał » 2024-06-03 08:02 rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00 Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu Statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować. Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej. Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto" |
|||
|
||||
ledsezelim
|
PrzemekP napisał » 2024-09-27 12:20 ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. OK, z mojej strony to najlepiej przez email, wiekszosc czasu jestem sluzbowo w delegacji poza domem pozdrawiam zdravím a přeju hezký den |
|||
|
||||
PrzemekP
|
ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. |
|||
|
||||
ledsezelim
|
Dzien dobry
Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalej widze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecam pomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazac jak by bylo treba poprawic. dodane 2024-09-27 09:51 |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.