Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
leON22
|
Nikt się nie prosi o abo... to tylko jedna z propozycji rozwiązania problemu. Nie ma nic za darmo, cena tych usług typu Statystyki, wykresy wliczona jest pewnie w cenę sterownika, a np.za powiadomienie sms albo email o alarmie trzeba już dodatkowo płacić, tu mogłoby być podobnie. Chcesz mieć stały dostęp do full opcji płać, takie jest moje zdanie
|
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
nie prowadzę statystyk bo mało mnie interesują można wpisać przelicznik jaki się chce ,sypałem 14.04 i jeszcze mam w zasobniku z 40 kg i to się dla mnie liczy
|
|||
|
|
||||
|
Michal_T
|
U mnie od wczoraj od 18:00 brak wykresów i statystyk.
|
|||
|
|
||||
|
lan123
|
U mnie to samo wykresy i zdarzenia brak od 22.13 Statystyki jeszcze są .
|
|||
|
|
||||
|
piterekzioberek
|
Napisz proszę o swojej instalacji CO. Czy masz zawór 3D lub 4D ? Czy masz termostaty na grzejnikach ? Bez tych informacji trudno się odnieść do twoich ustawień. Przydały by się również Statystyki, ale prawdopodobnie nie masz dodanego wpisu o zakupie paliwa.
|
|||
|
|
||||
|
marco755
|
Pierdzieli się z tą stroną dzisiaj cały czas , niema wykresów , statystyk , ktoś tam pisał że nawet schematu nie ma . Masakra .
|
|||
|
|
||||
|
piejar
|
U mnie podgląd online działa cały czas, bywają braki trendów czy statystyk ale wartości chwilowe - aktualne, jak również strojenie parametrów zawsze były.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Podwójne zaprzeczenie tzn.że DZIAŁA
Przecież Twoje wykresy widać , a Statystyki to musisz odpowiednio wypełnić i przede wszystkim dodać zakup paliwa
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Na chwilę obecną palę Greenem ( dwie różne dostawy I mieszane uczucia co do jakości spalania) , VP paliłem cały zaszły sezon. Statystyki dostępne możesz sobie sprawdzić. Wg moich obliczeń spala się go mniej niż grochu ale cena robi swoje i reasumując bilans wychodzi na zero z plusem dla VP za mniej syfu w kotle
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.