Forum eCoal.pl v3.5 Brak statystyk i wykresów Subskrybuj | ||||
|
||||
przemekoep10kw
|
Dlaczego od paru dni nie mam wykresów ani statystyk?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
przemekoep10kw napisał » 2021-11-18 07:13 Dlaczego od paru dni nie mam wykresów ani statystyk? Problemy z synchronizacją danych. Sugerujemy przeniesienie sterownika na nową usługę. Wszystkie informacje na forum. Nie wymagana jest aktualizacja softu - można przenieść sterownik bez zmiany softu w sterowniku. |
|||
|
||||
slawtaz
|
Ja mam podobnie i niestety wizja braku moich zdefiniowanych wykresów oraz brak możliwości ich zdefiniowania na nowo mnie niestety zniechęca do przejścia na nową usługę, bo i tak bym z nich nie korzystał, jakbym miał za każdym razem odklikiwać parametry, które mnie nie interesują i zaciemniają wykres. Druga sprawa to brak możliwości podglądu zakresu dat.
Jeżeli coś w tej kwestii się zmieniło to mnie poprawcie, ale to wyczytałem w wątku dot. nowej usługi. Dziwię się, że te funkcję zostały pominięte w nowej wersji. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
slawtaz napisał » 2021-11-18 07:56 Ja mam podobnie i niestety wizja braku moich zdefiniowanych wykresów oraz brak możliwości ich zdefiniowania na nowo mnie niestety zniechęca do przejścia na nową usługę, bo i tak bym z nich nie korzystał, jakbym miał za każdym razem odklikiwać parametry, które mnie nie interesują i zaciemniają wykres. Druga sprawa to brak możliwości podglądu zakresu dat. Jeżeli coś w tej kwestii się zmieniło to mnie poprawcie, ale to wyczytałem w wątku dot. nowej usługi. Dziwię się, że te funkcję zostały pominięte w nowej wersji. Funkcja dodawania swoich wykresów zostanie dodana. |
|||
|
||||
krzych_boch-og20
|
Długo się ociągałem ale po ostatniej utracie statystyk i wykresów postanowiłem na przeniesienie. Wszystko trwało pare minut. Aplikacja w telefonie podobna ,wystarczy dostosowac kafelki pod siebie i korzystać. Jak na razie od wczoraj wszystko na bieżąco śmiga. Mały problem ze statystykami ale po interwencji Przemka już wszystko śmiga.
|
|||
|
||||
1234_centrum
|
Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina
|
|||
|
||||
ven
|
1234_centrum napisał » 2021-11-18 16:28 Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina Proszę przenieść sterownik na nową platformę, tam wszystko działa prawidłowo. https://esterownik.pl/forum/posty,5659/migracja-na-nowa-usluge |
|||
|
||||
1234_centrum
|
Ok.Dziękuje za pomoc
|
|||
|
||||
marcolorz
|
Hej, miałem podobne problemy, zmigrowałem sterownik na nową usługę, ale nadal brakuje danych od 26 listopada do 7 grudnia. Czekać na synchronizację czy dane przepadły?
|
|||
|
||||
michalwaclawek
|
U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia.
Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. Sprawdź zasyp z 9 grudnia czy jest wybrane paliwo. |
|||
|
||||
pitaszek
|
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. |
|||
|
||||
michalwaclawek
|
pitaszek napisał » 2021-12-13 07:44 michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. Trafiony! Dzięki za pomoc i przepraszam za zaśmiecanie pierdołami. |
|||
|
||||
Andrzej62
|
Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Andrzej62 napisał » 2021-12-15 15:46 Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo Polecam ten link tldr: brakuje zakupu paliwa |
|||