Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2016-11-03 22:45 Temat: eCoal.pl » Jak zrobic aby sterownik widziec przez WWW
  bodziasty Posty:
To teraz uzupełniaj Statystyki i udostępnij publicznie bo pisze, że użytkownik niezalogowany no i zaktualizuj na 3.1.8 - to tak na początek 
2022-01-07 11:44 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  MarekKlyk Posty:
Od niedawna mam ecoal 3.5, gdzie i co mam wpisać żeby mi Statystyki pokazywało? Bo szukam na forum, szukam w apce na telefonie i nie mogę znaleźć. Pomoże ktoś, jest tu gdzieś jakiś tutorial?
2018-10-03 09:21 Temat: eSterownik.pl » Piec ze e-Sterownikiem częścią instalacji Inteligentnego domu ?
  PrzemekP Posty:
fred napisał » 2018-10-02 18:21
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. Statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam

Zakup paliwa z 4 czerwca - brak podanego współczynnika.
2025-05-20 01:57 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  leON22 Posty:
Witam , odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta , wystarczy wpisać w forumową "szukajkę" magiczne słowo Statystyki , pozdrawiam 🙂
2025-05-20 07:23 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
Lub zajrzeć do FAQ - Statystyki
2021-10-21 17:05 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  leON22 Posty:
W aplikacji w statystykach brak możliwości dodania zdarzeń np. zakupu paliwa . W starej wersji było podobnie , czy można to uruchomić ?
2020-11-13 13:23 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  wiktoriano Posty:

PrzemekP napisał » 2020-11-13 12:15
A jesteś gotów płacić miesięczny abonament, żeby mieć podgląd wykresów starszych niż tydzień oraz dostępu do statystyk? Jeżeli tak to jaką kwotę byłbyś gotów miesięcznie zapłacić ?
Tak jestem gotów, myślę, że 10zł miesięcznie to nie problem. Nie jest to duża kwota i na początku na pewno nie będzie ona pokrywała waszych kosztów, ale wraz ze wzrostem abonentów się to zmieni.
Czy biorąc pod uwagę to, że jesteście w stanie stwierdzić ilu użytkowników jest aktywnych online i korzystających z platformy to kwota 10 zł jest wystarczająca?

Ilu użytkowników podniosło by alarm że nie po to kupowali sterownik żeby teraz płacić - przecież wszystko było obiecane w pakiecie.
Takie lub podobne zachowania można zaobserwować we wszystkich grupach społecznych, począwszy od zwykłego obywatela kończąc na publicznych osobach np. sędzia, prawnik, policjant. Dobrym porównaniem jest obecna sytuacja covidowa w Polsce.

Niektóre osoby wręcz się urodziły do narzekania, jest to nieuniknione i zawsze się ktoś taki znajdzie.

Prace trwają nadal i są na ukończeniu.
Cieszę się, że prace nad ulepszeniem trwają, zapewne nie tylko ja się cieszę oraz w imieniu wszystkich użytkowników pragnę podziękować za wkład i słuchanie opinii bo nieliczni producenci mogą się pochwalić takim podejściem.

Strona WWW jest już przygotowana - jesteś chętny przepiąć się na nowy serwer ? Stracisz dostęp na ten moment do aplikacji mobilnych.
Jestem gotów, jeśli w ogóle nie stracę dostępu zdalnego z zewnątrz to w porządku. Proszę mnie przepiąć. Od początku zgłosiłem się też do programu betatester dla aplikacji mobilnej Defro Smart II jakby co.

I wracamy do pierwszego pytania. Ilu użytkowników podniesie alarm?
Mysłę, że w tym celu zdecydowanie pomoże uruchomienie sondy na wszystkich możliwych kanałach. WWW, aplikacja mobilna/iOS, forum i teraz jest najodpowiedniejszy moment na to.

Coś dla wyluzowania kawał o końcu świata.

Pozdrawiam.

2020-11-16 17:11 Temat: eCoal.pl v3.5 » Wprowadzając zasyp, wpis nie odnotowuje się.
  Lester Posty:
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu w zdarzeniach nie zapisują się moje zasypy paliwa. Kiedy zresetuje sterownik wyskakuje błąd pustego zasobnika. Tak jakby nie pamiętał zasypów po resecie.
Próbowałem odłączyć sterownik i ponownie połączyć go ze stroną, niestety ten sam problem.
Ze strony mam możliwość sterowania piecem, jak również widzę Statystyki i wykresy.
Nie zapisują się wyłącznie zasypy, jeśli wprowadzam zasyp bezpośrednio ze sterownika, kiedy zrobię to przez stronę zasyp jest zapamiętywany, jednak po resecie zbiornik w 100% pełny ale w alarmach wyświetla "pusty zasobnik". 
Proszę o pomoc. 
2020-11-19 10:41 Temat: eCoal.pl v3.5 » Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? .
  Michal_T Posty:
U mnie od wczoraj od 18:00 brak wykresów i statystyk.
2020-11-19 14:43 Temat: eCoal.pl v3.5 » Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? .
  swp_minkowskie Posty:
U mnie zaczelo sie wczoraj o 7:18, pare godzin pozniej wrocilo wszystko do norma, dzisiaj znowu wykresy i Statystyki zatrzymaly sie o 9:40. Wyglada na to, ze zeszloroczne problemy nie zostaly usuniete...
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.