Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Powolniak
|
Mi brakuje wykresów i statystyk od dwóch dni . W LANie wykresy sa dostępne. W czym jest problem?
|
|||
|
|
||||
|
LiMat
|
Od 00:54 mam brak wykresów i statystyk. Ma ktoś ten problem?
|
|||
|
|
||||
|
michalwaclawek
|
Witam wszystkich. Ja 28.12 stałem się szczęśliwym posiadaczem pieca z takim sterownikiem a wczoraj o 18 wykresy zanikły. I czuję wyraźną pustkę. Wszystkiego dobrego w 2020 i kolorowych statystyk wszystkim życzę. dodane 2019-12-31 07:49 WOW! Jesteście niesamowici! Napisałem pierwszego posta i wykresy wróciły. Chyba wypada podziękować. |
|||
|
|
||||
|
bukszpryt
|
Chodziło mi o średnie zużycie. W statystykach stoi 14,9 kg/dobę a z obliczeń wychodzi mi 24,5 kg/dobę
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
pppwww888555 napisał » 2021-01-26 06:20 Cześć. Mógłby ktoś poratować, od października 2020 do dziś nie pojawiają mi się statystki. Myślałem że być może to coś z serwerami - no ale to by chyba trwało za długo... Proszę o pomoc. Statystyki wyświetlają się prawidłowo - ciągła zielona linia na poziomie 0kg/dobę. Brakuje albo wybranego paliwa przy zasypach, albo zakup paliwa nie ma podanego współczynnika podawania. |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Dziękuję za szybką i sprawną pomoc. Faktycznie przy zakupie paliwa w zeszłym roku nie podałem jego współczynników. Z kolei do października wyliczał Statystyki na podstawie poprzedniego zakupu.
|
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Jak już to jak pisałem już kiedyś , na statystykach oprócz temp zew. przydałaby sie tez temp wewnętrzna
Jeśli chodzi o spalanie to np straty cieplne budynku przy 23* porównując do 20* sa około 10% wieksze |
|||
|
|
||||
|
budgie1
|
Dwa razy miałem alarm stb w poniedziałek. Zanik jakiś musiał być. Ale jak spojrzysz na Statystyki sprzed wiatru a po to widac znaczną różnice na minus.
dodane 2019-03-15 09:42Jutro wyczyszczę go w środku, choć varmo nie syfi za bardzo. dodane 2019-03-15 09:43Zajrzę też do komina, bo może coś mi wpadło ![]() |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
leON22
|
Krzych widzę , że u Ciebie wszystko OK z wykresami i statystykami
Jak widać , magia 13-tego działa
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.