Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2018-10-03 09:21 Temat: eSterownik.pl » Piec ze e-Sterownikiem częścią instalacji Inteligentnego domu ?
  PrzemekP Posty:
fred napisał » 2018-10-02 18:21
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. Statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam

Zakup paliwa z 4 czerwca - brak podanego współczynnika.
2022-01-08 21:06 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  rj1972 Posty:
LeON22 pomimo problemu ze statystykami jest prośba o ile dysponujesz czasem aby pomóc i podglądnąć w ustawieniu kotła i instalacji Silecereres. Ja trochę podglądałem i coś zaproponowałem poza forum ale nie jestem w stanie zaradzić niestabilnej pracy układu. Tak to jest bez wizji. Oczywiście z ciekawością będę podglądał. Pozdrawiam.

dodane 2022-01-08 21:05PS Silenceres. Może byś wrzucił kilka fotek?

dodane 2022-01-08 21:06Ja osobiście zachęcam do dyskusji na forum.
2022-01-09 10:33 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  Silenceres Posty:

Problem ze statystykami rozwiązany. Wystarczyło edytować wpis zasypu i wybrać rodzaj opału.
Podpowiedział użytkownik z forum w prywatnej wiadomości

Cytuję:
"Tez tak miałem. Musisz edytować zasyp paliwa , tam wybrać rodzaj paliwa z zakupu, nie może to być SELECT"

Co  do niestabilnej pracy kotła, dzisiaj będę próbował twoich wskazówek           leON22

Dodam tylko że zacząłem właśnie palić Pieklorzem (workowany 20 kg) z Chwałowic

rj1972  Tobie również dziękuję za zaangażowanie. Mam nadzieje że w końcu będę miał równie ładne wykresy jak wasze
2022-01-09 11:27 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  leON22 Posty:
Właśnie nikt nie zapytał w jaki sposób dodałeś ten zasyp? Czy dopisałeś go z palucha w statystykach, czy ze schematu na www, czy z aplikacji 
2022-01-08 15:18 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  leON22 Posty:
Zaznaczyłeś w statystykach ptaszka w opcji domyślne paliwo przy zakupie 
dodane 2022-01-08 15:18
2022-01-12 20:49 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  Maik78 Posty:
Witam.
Może ktoś mi podpowie dlaczego nie rysują mi się Statystyki pracy kotła. Widać załóżmy ostanie 90 dni do dnia dzisiejszego. Lecz gdy ustawie zakres ostatnie 7 lub 30 dni to nie ma nic na wykresie
2021-10-21 17:05 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  leON22 Posty:
W aplikacji w statystykach brak możliwości dodania zdarzeń np. zakupu paliwa . W starej wersji było podobnie , czy można to uruchomić ?
2016-12-29 08:04 Temat: eSterownik.pl » Dodatkowa funkcja eCoal
  MALB Posty:
Witam
Jako, że użytkuje piec ze sterownikiem eCoal 3,5 pomyślałem, że osoby odpowiedzialne za rozwój platformy i sterowników, mógłby dodać jedną małą funkcję, a mianowicie, czasy prac poszczególnych silników i pomp.
Ja widzę to tak: W ustawieniach sterownika dodaje się moce silników dla podajnika, wentylatora, i poszczególnych pomp, zaś sterownik licząc czas ich pracy, wypluwa nam, nową statystykę w postaci miesięcznego zużycia prądu. Mała rzecz, a cieszy. Może dzięki temu uda się komuś wyeliminować błędy w programowaniu pracy układu w celu oszczędzania prądu. Jak dla mnie proekologiczne rozwiązanie.

Kto jest za?
2016-12-09 11:46 Temat: eSterownik.pl » Stan forum
  falcon32 Posty:
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
2021-03-10 23:00 Temat: eCoal.pl v3.5 » Opał na sezon 2020/2021 r , czyli co polecacie i czym najlepiej palić ?
  konto usunięte Posty:

Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona.
Kolejne pytanie @bodziasty:
Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy?
Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)?

Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t Jednak szacun dla niego podbije nam statystykę jak przekonamy go by kupił 12t
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.