Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
Mateusz91
![]() |
procho napisał » 2017-01-02 21:00 Mateusz91 - jak powi ogrzewasz - patrzac na Statystyki to spalanie masz "niemałe" p.s. masz zawór 4D w schemacie a w realu jest on ale bez siłownika i otwarty na maksa? Powiem tak zawór mam tylko widoczny dla samego czujnika za zaworem. A to spalanie to ogólnie jest jakaś wiksa bo tutaj pokazuje co innego a jak wejdę na telefonie na aplikację to też co innego....Tak więc raczej nie daje mi wiarygodnych odczytów. |
|||
|
||||
ven
![]() |
renekm napisał » 2016-02-01 23:22 To zadam takie pytanie. Czy myśleliście nad unifikacją aplikacji mobilnej ? Czy istnieją jakieś przesłanki nie znane przez nas użytkowników żeby tego nie robić ? Czy jest szansa aby wprowadzić do aplikacji mobilnej w wersji 3.5 takie zmiany jakie opisałem wcześniej: - więcej pól z parametrami (jest 6 a 8 byłoby optymalnie) - łatwiejszy dostęp do wykresów (po wejściu w menu wykresy od razu wyświetla się lista dostępnych wykresów). - dodanie statystyk - dodanie info jaki jest tryb pracy sterownika (lato czy zima a może auto-lato?) To tyle Aplikacja w wersji 3.5 będzie rozwijana jeszcze długo i na pewno pojawią się nowe i ciekawe opcje. Już nie długo pojawi się bardziej rozbudowany ekran główny. |
|||
|
||||
tedp84
![]() |
dziury w statystykach dlaczego ??
https://esterownik.pl/device/11052 daty 2017-01-04 2017-01-03 2016-12-22 i jeszcze pare innych dat o co chodzi ?? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Koksik napisał » 2017-01-05 14:13 Witam Chciałbym sie podpiąć jak doprowadzić do tego aby Statystyki w ogóle coś pokazywały? Wpisuję dosypywanie węgla, mam jak długo trwa opróżnienie podajnika, czego mi jescze brakuje? Brak zakupu paliwa, dla którego musisz podać współczynnik ile kg paliwa podaje podajnik podczas minuty pracy. Po dodaniu zakupu (pamiętaj żeby dodać zakup z datą wcześniejszą niż pierwszy zasyp) musisz każdy zasyp wyedytować i w polu Rodzaj paliwa wybrać to które dodałeś w wpisie Zakup |
|||
|
||||
szakal_kp
![]() |
Witam serdecznie,
Jestem to mój pierwszy wpis dlatego wypada się przywitać. Dołącza się do tematu nie pokazują mi się Statystyki, karta SD sprawna, sformatowana. Dopisałem zakup paliwa i zasyp. Druga sprawa że moje pieca nie widać publicznie. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
arti napisał » 2017-01-05 18:58 Podepnę się pod temat Przemek po co strona www. Jest na karcie? Zacznę do początku 3.01.2017 ster zgubił wykresy i Statystyki nie liczył, czytałem już kiedyś o tym na forum, więc wiedziałem że coś z kartą nie tak, po włożeniu karty do kompa nie szło za bardzo tego otworzyć ani zgrać. Włożyłem nową pustą kartę do steru i wydaję się że jest wszystko ok więc po co ta strona www? Strona WWW na karcie jest niezbędna do obsługi sterownika w sieci lokalnej - bez użycia platformy eSterownik.pl |
|||
|
||||
Pulse
![]() |
Ustawienia Tu masz moje ustawienia, 40%, 42% piec ustawiony w zakresie 8-12 to zależy od opału, instalacji itp itd, więc obserwuj popiół, ale daj mu zawsze przynajmniej dzień, dwa a nie 15 minut. Masz tez inny palnik, ja mam ekoenergię, Ty masz batorego wiec teoretycznie powinieneś mieć łatwiej. Nie rozumiem, czemu u Ciebie caly czas chodzi pompa CWU, albo coś źle widzę. Temperatura zadana CWU osiągnięta nawet przebita, a pompa CWU nadal ładuje. U mnie też przebija, bo nie mam jednego zaworu, ale jak jest temperatura osiągnięta to pompy CWU nie załącza. Włącz Statystyki będziesz miał lepszy pogląd. |
|||
|
||||
siema
![]() |
U mnie głupieją Statystyki np. wczoraj zakończyły się o 22 a dzisiaj o 00 pokazują 122kg i tak jest od kilku dni /kumulacja 2 godzin /. Na schemacie po najechaniu na np zawór 3d nie pokazuje nic. Wiem że trwają prace ale tylko zwracam uwagę.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
bambuli1985 napisał » 2018-02-19 09:01 Wszystkie te rzeczy mam od początku uzupełnione i nie wiem w czym problem mam udostępnione Statystyki można zerknąć W zakupie paliwa wartość współczynnika podawania paliwa była z przecinkiem. Powinna być z kropką - tak poprawiłem i działa poprawnie. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Zgadza się.
Szkoda że nie prowadziles statystyk. Łatwo wtedy ocenić zapotrzebowanie. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.