Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2016-03-25 10:58 Temat: eSterownik.pl » Moje boje - czyli własny sterownik
  uzi18 Posty:
v0.1.0.35 wyslanie litery R do terminala uruchamia procedure resetu sterownika
    - RESET sterownika pokazuje odliczanie w terminalu
    - monit w terminalu o wersji oprogramowania
    - DALLAS pokazujemy >1ms

Przeszedlem na najnowsza wersje u siebie na sterowniku.
Badałem dzis sprawe autoryzacji strony - jest to do zrobienia.

dodane 2016-03-21 22:53v0.1.0.36 ograniczenie danych na terminalu do minimum, wyslanie znaku V na terminal lub opcja V=1 w pliku konfiguracyjnym zal/wylacza te informacje (m.in. Statystyki)
dodane 2016-03-22 16:00v0.1.0.37 dodanie zliczania czasu pracy podajnika, dodatkowo trzeba zaktualizowac www

dodane 2016-03-24 22:07v0.1.0.38 dodanie stanu pompy co, optymalizacja pakietu, konieczna aktualizacja strony www
    - wstepna wersja przywracania stanu podajnika - na razie niedokonczony odczyt
    - poprawienie danych w terminalu podczas uruchamiania systemu
    www: dodanie zuzycia i sredniego zuzycia
    www: dodanie pompy co
    www: dodanie parametru predkosci podawania podajnika

dodane 2016-03-25 10:58Zrzut juz nie aktualny ale mniej wiecej tak to wygląda:
2014-12-02 21:46 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  bodziasty Posty:
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28
W Faq jest opis jak zrobic Statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania

> tuuuuu < jest opisane 
2016-12-27 09:35 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  bodziasty Posty:
TomW - a czy Statystyki mówią to samo ? udostępnij ich jeszcze 
2018-01-06 13:20 Temat: eCoal.pl v3.5 » spalanie około 40 kg na dobe
  leON22 Posty:
Nie rozumiem jaką mieszającą napisałeś że masz dwie pompy ? 
Nemesis napisał » 2018-01-06 00:45
Witam sprawdźcie moje nastawy bo ja spałam 40 kg na dobę dom Stary 150 1 pompa co 1 pompa cwu 1 zawór 4d
Najlepiej zrób zdjęcie swojej instalacji , zaworu 4D itd wtedy będzie łatwiej pomóc Czujnik ułatwi Ci sprawę ogarnięcia temp. wew. pomieszczeń

PS. Odpal jeszcze Statystyki i ciesz się z życia
2016-12-27 14:39 Temat: bruli.pl » statystyki
  piodeska Posty:
Witam,
Od kilku dni korzystam ze sterownika bruliv3,5 i mam pytanie o Statystyki - piec pracuje ze sterownikiem już kilka dni a tam nic się nie zapisuje. 
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
2016-12-24 15:44 Temat: eCoal.pl » Sprawność kotła wg eCoal i wg DTR Ogniwo
  tryt Posty:
Przeczytałem uważnie i wiem, że to Wy przyjmujecie taką sprawność. Nie podajecie dla potrzeb statystyk, że to taki lub inny kocioł. Przyjąłem, że macie rozeznanie o niebo większe od mojego i domyślam się, że opieracie się na faktach. 

No ale teraz czas najwyższy przerwać (bynajmniej z mojej strony) te rozważania. Niedługo będą działy się rzeczy znacznie ważniejsze. Wesołych Świąt!
2016-12-28 19:59 Temat: eCoal.pl v3.5 » Za duże spadki temperatury
  konto usunięte Posty:
A skąd wiesz ile spala , statystyk nie prowadzisz , w jaki sposób obliczasz ?
2021-03-10 23:00 Temat: eCoal.pl v3.5 » Opał na sezon 2020/2021 r , czyli co polecacie i czym najlepiej palić ?
  konto usunięte Posty:

Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona.
Kolejne pytanie @bodziasty:
Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy?
Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)?

Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t Jednak szacun dla niego podbije nam statystykę jak przekonamy go by kupił 12t
2021-02-15 16:14 Temat: bruli.pl v3.5 » nie działają wykresy ani statystyki
  1000MB Posty:
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
2016-12-09 11:46 Temat: eSterownik.pl » Stan forum
  falcon32 Posty:
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.