Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
uzi18
![]() |
v0.1.0.35 wyslanie litery R do terminala uruchamia procedure resetu sterownika
- RESET sterownika pokazuje odliczanie w terminalu - monit w terminalu o wersji oprogramowania - DALLAS pokazujemy >1ms Przeszedlem na najnowsza wersje u siebie na sterowniku. Badałem dzis sprawe autoryzacji strony - jest to do zrobienia. dodane 2016-03-21 22:53v0.1.0.36 ograniczenie danych na terminalu do minimum, wyslanie znaku V na terminal lub opcja V=1 w pliku konfiguracyjnym zal/wylacza te informacje (m.in. Statystyki) dodane 2016-03-22 16:00v0.1.0.37 dodanie zliczania czasu pracy podajnika, dodatkowo trzeba zaktualizowac www dodane 2016-03-24 22:07v0.1.0.38 dodanie stanu pompy co, optymalizacja pakietu, konieczna aktualizacja strony www - wstepna wersja przywracania stanu podajnika - na razie niedokonczony odczyt - poprawienie danych w terminalu podczas uruchamiania systemu www: dodanie zuzycia i sredniego zuzycia www: dodanie pompy co www: dodanie parametru predkosci podawania podajnika dodane 2016-03-25 10:58Zrzut juz nie aktualny ale mniej wiecej tak to wygląda: ![]() |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28 W Faq jest opis jak zrobic Statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania O > tuuuuu < jest opisane ![]() |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
TomW - a czy Statystyki mówią to samo ? udostępnij ich jeszcze
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Nie rozumiem jaką mieszającą napisałeś że masz dwie pompy ?
Nemesis napisał » 2018-01-06 00:45 Najlepiej zrób zdjęcie swojej instalacji , zaworu 4D itd wtedy będzie łatwiej pomóc Witam sprawdźcie moje nastawy bo ja spałam 40 kg na dobę dom Stary 150 1 pompa co 1 pompa cwu 1 zawór 4d ![]() ![]() PS. Odpal jeszcze Statystyki i ciesz się z życia ![]() |
|||
|
||||
piodeska
![]() |
Witam,
Od kilku dni korzystam ze sterownika bruliv3,5 i mam pytanie o Statystyki - piec pracuje ze sterownikiem już kilka dni a tam nic się nie zapisuje. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
tryt
![]() |
Przeczytałem uważnie i wiem, że to Wy przyjmujecie taką sprawność. Nie podajecie dla potrzeb statystyk, że to taki lub inny kocioł. Przyjąłem, że macie rozeznanie o niebo większe od mojego i domyślam się, że opieracie się na faktach.
No ale teraz czas najwyższy przerwać (bynajmniej z mojej strony) te rozważania. Niedługo będą działy się rzeczy znacznie ważniejsze. Wesołych Świąt! |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
A skąd wiesz ile spala , statystyk nie prowadzisz , w jaki sposób obliczasz ?
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona. Kolejne pytanie @bodziasty: Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy? Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)? Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t ![]() ![]() |
|||
|
||||
1000MB
![]() |
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
|
|||
|
||||
falcon32
![]() |
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.