Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
MALB
![]() |
Witam
Jako, że użytkuje piec ze sterownikiem eCoal 3,5 pomyślałem, że osoby odpowiedzialne za rozwój platformy i sterowników, mógłby dodać jedną małą funkcję, a mianowicie, czasy prac poszczególnych silników i pomp. Ja widzę to tak: W ustawieniach sterownika dodaje się moce silników dla podajnika, wentylatora, i poszczególnych pomp, zaś sterownik licząc czas ich pracy, wypluwa nam, nową statystykę w postaci miesięcznego zużycia prądu. Mała rzecz, a cieszy. Może dzięki temu uda się komuś wyeliminować błędy w programowaniu pracy układu w celu oszczędzania prądu. Jak dla mnie proekologiczne rozwiązanie. Kto jest za?
|
|||
|
||||
falcon32
![]() |
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
|
|||
|
||||
przemek82
![]() |
współczynnik już skorygowałem zaokrąglając do 0.4kg/min
i tak myślę że skoro praca dobowa to 45min to wartość zużycia dobowego w statystyce powinna wynosić 18kg, a pokazuje wartość 1,3kg/d |
|||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
Witam
Czy u Was także jest w dniu dzisiejszym problem z wykresami i statystyką. Kolejny raz. Od ostatniego czasu wszystko było ok i tu nagle przerwa. Tym razem jest podobnie czy to u mnie problem. Nie chciałbym grzebać przy karcie jak ostatnio bez sensu. Prosze o info jak ktoś to przeczyta. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.