W nowym sofcie do sterowników PELLO dodaliśmy obsługę BUFORA. Więcej informacji na forum lub w tym pliku
Forum  bruli.pl v3.5  Brak statystyk Subskrybuj
2024-06-02 13:50
  rafalsk Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
Witam
Zauważyłem brak statystyk od 26 maja. Do wczoraj wszytko było a dziś już brak. Coś się dzieje na platformie?
Ktoś jeszcze zauważył czy to tylko u mnie?
2024-06-03 07:06
  PrzemekP Posts: 1533 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
W ciemno strzelam, że zasyp z 25 maja nie ma wybranego paliwa, lub wybrane paliwo nie ma wpisanego współczynnika podawania paliwa
2024-06-03 08:00
  rafalsk Posts: 34 Ostrzeżenie: 0

PrzemekP napisał » 2024-06-03 07:06
W ciemno strzelam, że zasyp z 25 maja nie ma wybranego paliwa, lub wybrane paliwo nie ma wpisanego współczynnika podawania paliwa


Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem?
Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły?
No i jak ten zasyp naprawić.

2024-06-03 08:02
  PrzemekP Posts: 1533 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00

Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem?
Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły?
No i jak ten zasyp naprawić.

Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. 
Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować.
2024-06-03 08:12
  rafalsk Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2024-06-03 08:02
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00

Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem?
Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły?
No i jak ten zasyp naprawić.

Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. 

Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować.



Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej.
Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto"
2024-06-03 09:19
  PrzemekP Posts: 1533 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:12

Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej.
Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto"

Sprawdź teraz.
2024-06-03 09:27
  rafalsk Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2024-06-03 09:19
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:12

Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej.
Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto"


Sprawdź teraz.

Już wszystko działa. Udało się usunąć wpis o zasypie i statystyki wróciły. Dzięki za zainteresowanie.
Users on-line: