Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2020-01-23 10:45 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  Marta770305 Posty:
Wszystko się zgadza. Wykresy musiały się zgrać z karty do serwera. Działają i statystyki i wykresy. Dzięki za pomoc
2019-11-24 18:28 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Kilka pytań świeżego użytkownika
  leON22 Posty:
Ja podobnie ale od lata ( dokładnie połowa sierpnia ) palę VP tylko na grupowym Porównałem wyniki spalania w statystykach za poprzedni m-c tego i ubiegłego roku na Greenpal i wynik 10:17kg na korzyść Varmo , nie pamiętam jakie były wtedy temp.zew. ale chyba podobne pewny
2019-11-24 19:24 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Kilka pytań świeżego użytkownika
  OEP16-KOSINA Posty:
statystyki też mówią , a jak z pyłem w kotle , miałem do testów 100kg jest moc jest i masę ciężkiego pyłu chybażę tak trafiłem.
dodane 2019-11-24 19:24puter a jaką maż temperaturę na grzejnikach?
2021-02-12 22:43 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Pomoc w wyborze pieca
  leON22 Posty:
Hexen84, przeoczyłeś i to dużo, a czytając Twoje wypowiedzi kompletnie się nic nie klei  Chałpa 350m2, stary kocioł sprzedałeś za dobre pieniądze, to czym teraz palisz ? Pochwal się swoimi statystykami ile spalałeś żeby ogrzać taką powierzchnię ? Po audycie ma Ci wystarczyć 15kW, czyli mniej niż mnie, czym się martwisz ? 

2021-02-13 16:24 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Brak wykresów
  janjan Posty:
wpisz statystyki w wyszukaj i wszystko wiesz.
2020-02-11 07:20 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Tryb podajnika Zasypowy
  pitaszek Posty:
To może Tobie zdalnie wyłączyć poduszki i ABS w Twoim samochodzie. Jeździj załóżmy do 40 km/h - to nie będą Ci potrzebne. Nie będziesz jeździł szybko, to nie będziesz stanowił zagrożenia dla jednego z drugim. Albo wyłączyć możliwość wysyłania SMS w Twoim telefonie - po co Ci taka usługa, przecież możesz zadzwonić. Chodzi mi o to, że piec i sterownik jest moją własnością, kupowaną między innymi dla tego, że ma takie a nie inne możliwości.Może wyłączmy inne tryby, np grupowy, przecież zostaną jeszcze dwa inne, albo statystyki - przecież można (znacznie bardziej precyzyjniej) prowadzić je na kartce lub w excelu. 

P.S.1 W excelu może nie, bo jak się Microsoft kapnie, że można na kartce - to wyłączy excela
P.S.2 Nie smrodzę, palę węglem z PGG. Chodzi mi o zasady.
2020-02-20 10:28 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  Skalaeko Posty:
Witam,
podpinając się z tematem błędów w aplikacji pod kolegę Jureq... Całkowite żużycie, Ostani rok (również w statystykach), Czas do opróźnienia zasobnika ( w ustawieniach zaawansowanych, ale też na panelu kotła) plus jeszcze kilka błędów w strings pl. Dlaczego pozwoliłem sobie to napisać? Żeby było lepiej, tylko po to. Pozdrawiam serdecznie.
2020-02-20 13:41 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Problem ze statystykami oraz odczytem z czujników temperatury
  arosa Posty:
Ok rozumie statystyki ale dane z czujników temperatury, gdzie one sterują temperaturą w pomieszczeniach.
2020-03-09 06:51 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Po aktualizacji do 1.1.30.11 brak wykresów i statystyk
  crazyman Posty:
zrobiłem wczoraj wieczorem aktualizacje do wersji 1.1.30.11
nie bylo zadnych bledow - wszystko przebieglo pomyslnie
rano zauwazylem ze od momentu aktualizacji nie generuja sie wykresy i statystyki
ktos wie jak to naprawic ?
2020-03-09 07:40 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Po aktualizacji do 1.1.30.11 brak wykresów i statystyk
  mnich Posty:
Proszę zapoznać się z tym tematem 
Brak wykresów i statystyk
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.