Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
DanFen
![]() |
Witam,
u mnie podobnie brak statystyk na ap mobilnej natomiast na www wszystko ok,nie wiem co jest, pozdrawiam. |
|||
|
||||
Gorzyczki13
![]() |
Ostatnie kilka dni to samo. Wykres urywa się ok godziny 3.30. Praktycznie codziennie.
To samo dzieje się ze statystykami. |
|||
|
||||
Raszczyk
![]() |
Zrobiłem aktualizację sterownika uzupełniłem zasyp i dalej pusto na statystykach i na wykresach
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
adkwapniewski napisał » 2025-06-23 13:48 U mnie nadal występuje - zmieniłem adres w sterowniku , można połączyć się zdalnie, ale statystyki pusta strona. Już jest OK |
|||
|
||||
CzeslawH
![]() |
CzeslawH napisał » 2021-10-21 07:23 Może niedokładnie opisałem. Problem dotyczy Aplikacji nie strony WWW. Po zalogowaniu mój sytem jest widoczny ale nieaktywny (szary "ptaszek") W dalszym ciągu nie mam dostępu do aplikacji. Dziwne ale działa mi "stara" aplikacja przez Wi-Fi ( bez statystyk i wykresów) |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
CzeslawH napisał » 2021-10-21 18:00 CzeslawH napisał » 2021-10-21 07:23 Może niedokładnie opisałem. Problem dotyczy Aplikacji nie strony WWW. Po zalogowaniu mój sytem jest widoczny ale nieaktywny (szary "ptaszek") W dalszym ciągu nie mam dostępu do aplikacji. Dziwne ale działa mi "stara" aplikacja przez Wi-Fi ( bez statystyk i wykresów) Proszę odinstaluj nową aplikację i zainstaluj raz jeszcze ( na nowo pobraną). Ja widzę Twój sterownik w aplikacji i jest cały czas aktywny. Szary ptaszek nie jest wyznacznikiem na ten moment dostępności sterownika. Żeby mieć pewność rozmawiamy o tym sterowniku -> Czesław_H Ogniwo EKO PELLET 18 |
|||
|
||||
CzeslawH
![]() |
PrzemekP napisał » 2021-10-21 18:11 CzeslawH napisał » 2021-10-21 18:00 CzeslawH napisał » 2021-10-21 07:23 Może niedokładnie opisałem. Problem dotyczy Aplikacji nie strony WWW. Po zalogowaniu mój sytem jest widoczny ale nieaktywny (szary "ptaszek") W dalszym ciągu nie mam dostępu do aplikacji. Dziwne ale działa mi "stara" aplikacja przez Wi-Fi ( bez statystyk i wykresów) Proszę odinstaluj nową aplikację i zainstaluj raz jeszcze ( na nowo pobraną). Ja widzę Twój sterownik w aplikacji i jest cały czas aktywny. Szary ptaszek nie jest wyznacznikiem na ten moment dostępności sterownika. Żeby mieć pewność rozmawiamy o tym sterowniku -> Czesław_H Ogniwo EKO PELLET 18 Tak to jest ten. Odinstalowuję i spróbuję ponownie dodane 2021-10-21 18:18Pomogło. Po ponownej instalacji uruchomiła się. Sprawdzając na razie z grubsza - wszystko działa. Dzięki |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Dzięki @wiktoriano, już jest OK
![]() ![]() PS. Teraz nasuwa się pytanie do ES , po co mi ten wykres parametrów obwodu CO3 skoro go nie posiadam ![]() dodane 2021-10-23 15:21Kolejny problem ![]() ![]() ![]() ![]() dodane 2021-10-23 16:14W aplikacji mobilnej podobnie ![]() ![]() |
|||
|
||||
twalczak
![]() |
U mnie po aktualizacji na dwóch kotłach przestały działać wykresy i statystyki. Przed aktualizacją wszystko działało.
dodane 2021-10-22 10:54I na jednym z pieców wolno działa zawór 4d otwiera się po 1%, drugi pięć normalnie jak przed aktualizacją. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Dane do statystyk (czas pracy podajnika) są trzymane w bazie danych. Czyszczenie kart SD nic nie da.
Nawet jeżeli usuniesz wszystkie zdarzenia - wpisy o zakupie, zasypach itp. to i tak po dodaniu nowych - historia będzie dostępna. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.