Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Przemek wszystkie inne wykresy działają i statystyki, nie rysują się tylko powyższe.
Zrobie format karty i zobaczę jak nie pomoże wymienię kartę. Dzięki |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Ameno25 napisał » 2021-12-09 07:41 Przemek wszystkie inne wykresy działają i statystyki, nie rysują się tylko powyższe. Zrobie format karty i zobaczę jak nie pomoże wymienię kartę. Dzięki Wiem. Problem jest z folderem Arch gdzie są trzymane dane z pokoi. Resztę folderów mogę normalnie odczytać, tego jednego nie. |
|||
|
|
||||
|
maciekdom82
|
Witam potrzebuje pomocy, kupiłem na olx używany sterownik ecoal 2.1 0.3.1.3 założyłem konto dodałem sterownik i tu są schody ster jest online z przeglądarki ale nie ma go na apce w telefonie. Zamiast ecoal czy bruli wyświetla się Dla każdego, jak chcę dodać uprawnienia to też jest inaczej, nie mogę też wejść do statystyk oraz ustawić powiadomień. Dodam że wiele już tych sterowników używanych zainstalowałem znajomym więc dane są wpisane dobrze.
![]() ![]()
|
|||
|
|
||||
|
Andrzej62
|
Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Andrzej62 napisał » 2021-12-15 15:46 Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo Polecam ten link tldr: brakuje zakupu paliwa |
|||
|
|
||||
|
mariuszlol23
|
Witam.
Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
mariuszlol23 napisał » 2021-12-20 07:52 Witam. Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? Sprawdź wpisy o zasypach - prawdopodobnie brakuje w którymś z nich wybranego paliwa |
|||
|
|
||||
|
ankli
|
Witam,
nie działa zakres dat w statystykach! |
|||
|
|
||||
|
gwarek
|
Witam. Pytanie .... Zakupiłem ekogroszek ale jeszcze palę starym. Czy mogę go wpisać do statystyk ale odznaczając: Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie Wtedy go nie będzie zaliczał do wyczewrpania zapasów. Dopiero po wyczerpaniu zaznaczam i będzie OK. Pozdrawiam.
|
|||
|
|
||||
|
bodziasty
|
To teraz uzupełniaj statystyki i udostępnij publicznie bo pisze, że użytkownik niezalogowany no i zaktualizuj na 3.1.8 - to tak na początek
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.