Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
leON22
![]() |
Właśnie jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć... obczaimy co i jak i może rozwiejemy nasze wątpliwości ale pewnie nie prowadzisz statystyk i temp.wew.i zew nie są widoczne tak że sam rozumiesz, że mało kto Ci uwierzy w to co piszesz
![]() dodane 2020-12-05 19:56Ps. Może mieć więcej otworów z nadmuchem ale to Ty decydujesz jaką moc dmuchawy ustawić ![]() ![]() |
|||
|
||||
Karczes79
![]() |
Tak.dziwne jest bo po zasypie paliwa z automatu nie wskakuje to do statystyk zdarzenia
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Trochę namieszałeś, w statystykach wpisujemy ilość, wartość i współczynnik do opróżnienia zasobnika. Ilość zasypanego paliwa dzielimy przez czas do jego opróżnienia, czyli np. 25kg przez np. 100min = 0. 25kg/mnin taki mamy współczynnik
![]() ![]() |
|||
|
||||
EYE1961
![]() |
A u mnie zakup jest , zasypy są a w statystykach bardzo duża luka. Parę dni w czerwcu i parę w lipcu się załadowało a reszta biała plama. A było wszystko .
dodane 2021-09-26 17:59Może przez noc ściągnie się reszta danych. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Żeby statystyki dobrze działały i przeliczały musisz wybrać ( zaznaczyć ptaszkiem ) zasyp z którego aktualnie korzystasz , albo uśrednić moc 3t ( 25kW + 24 +21 ) : 3 = 70:3 = 23,3kW i edytować zakup ( zrobić jeden jako 3t z wyliczoną średnią mocą ) . Jak wolisz
![]() |
|||
|
||||
Marman
![]() |
Witam od wczoraj od około 16 nie tworzy mi wykresów. Wszystko inne działa, statystyki, wszystko czy ktoś wie co to może być?
|
|||
|
||||
Marman
![]() |
Ciekawe że inni użytkownicy na których urządzenia wchodzę, mają wykresy..myślę że to coś nie tak z moim sterownikiem. Zalogować się też nie mogę na niego wpisując adres IP nawet jak jestem w sieci domowej komputerem. Dziwi mnie tylko ze dotychczas wszystko działało dobrze.
dodane 2021-10-09 10:31statystyki też się zatrzymały 7.10 około 16 tak jak rysowanie wykresów. Zastanawiam się czy niebeylaczyc sterownika i zalaczyc spowrotem, jak myślicie? ![]() |
|||
|
||||
gstrzelec
![]() |
no, u mnie też statystyki padły (po podłączeniu się bezpośrednio do sterownika wykresy są) ... serwer czyli, czekamy
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Lub zajrzeć do FAQ - statystyki
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.