Forum eSterownik.pl Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
dzięki a info
|
|||
|
||||
gstrzelec
|
... z trochę innej beczki ...
o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp) |
|||
|
||||
PrzemekP
|
gstrzelec napisał » 2021-10-19 08:38 ... z trochę innej beczki ... o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp) W sterownikach wersji 3.5 statystyki są zintegrowane. Jeżeli sterownik jest publiczny statystyki również są publicznie dostępne. |
|||
|
||||
gstrzelec
|
PrzemekP napisał » 2021-10-19 08:40 gstrzelec napisał » 2021-10-19 08:38 ... z trochę innej beczki ... o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp) W sterownikach wersji 3.5 statystyki są zintegrowane. Jeżeli sterownik jest publiczny statystyki również są publicznie dostępne. PrzemekP u r so speedy |
|||
|
||||
Karczes79
|
Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
Karczes79 napisał » 2021-10-20 08:52 Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania A uzupełniłeś pola: |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Karczes79 napisał » 2021-10-20 08:52 Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania Twój sterownik nie zwraca czasu pracy podajnika - bez tego nie ma możliwości tworzenia statystyk. Czy lokalnie masz dostępną stronę WWW (po wpisaniu adresu IP sterownika w przeglądarce) Najprawdopodobniej uszkodzona jest karta SD w sterowniku. |
|||
|
||||
domtychy
|
dobry, można wiedzieć dlaczego dzisiaj statystyki nie działają ? czy to tylko u mnie taki błąd ? od 2-3 tyg byly statystyki odrazu albo od 2 do 4h a teraz ostatnie mam z 11-12 i do teraz pusto
|
|||
|
||||
Chudinii97
|
u mnie od 00.55 godziny nie pokazuje wykresów
|
|||
|
||||
lan123
|
ostatnie wykresy wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
lan123 napisał » 2021-10-21 11:23 ostatnie statystyki wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam Testujemy nową usługę aby pozbyć się tego typu problemów. Jeżeli chcesz być testerem, daj znać w odpowiednim wątku. |
|||
|
||||
Raszczyk
|
Zrobiłem aktualizację sterownika uzupełniłem zasyp i dalej pusto na statystykach i na wykresach. Może ktoś coś jeszcze podpowie...
|
|||
|
||||
leON22
|
Podstawowe pytanie, czy wcześniej dodałeś zakup i wypełniłeś wszystkie potrzebne dane?
|
|||
|
||||
Raszczyk
|
w zdarzeniach uzupełniłem zakup i zasyp.
|
|||
|
||||
domtychy
|
raszczyk - zasyp edytuj i zaznacz rodzaj paliwa
|
|||
|
||||
Raszczyk
|
mam uzupełnione, tam się podpowiada paliwo które uzupełniłem w zakupie.
|
|||
|
||||
Chudinii97
|
kiedy beda dostepne wykresy i zdarzenia bo juz od 2 dni brak |
|||
|
||||
Kam1Neum
|
Witam,brak statystyk ,proszę o info z jakiego powodu,pozdrawiam.
|
|||
|
||||
Uthas
|
WItam,
A u mnie jest problem taki, że po dzisiejszej aktualizacji, na wykresach nie mam opcji wyświetlania przedziału w dacie np. wykres z całego miesiąca bądź kilku dni. Jest tylko dany dzień. Powinny być dwa pola wyboru daty, (od - do) a u mnie jest tylko jedno. Czy tak to miało wyglądać po aktualizacji? Bo jeśli tak to słabo :/ (chyba że można to jakoś zmienić o czym nie wiem ) |
|||
|
||||
maciek123
|
Mam pytanie dotyczące wykresu stanu zasobnika - u mnie cały czas pokazuje zero, mimo dokonanego zasypu węgla wykres się nie zmienia. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje /jestem co by nie powiedzieć totalnym laikiem/. Czy muszę zmienić ustawienia, czy złe wartości wpisuję .... nie wiem. Czy ktoś może mi coś doradzić?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||