Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2017-01-20 09:43 Temat: bruli.pl v3.5 » Ustawienia bruli kocioł tekla
  PrzemekP Posty:
mackor Przy większym zakresie czasu zobacz, że statystyki są pokazywane nie co godzinę a co 2 lub 3 lub 6 godzin - wszystko zależy od zakresu jaki wybierzesz.
Przy większym zakresie pokazuje Ci średnią z kilku godzin a nie dokładnie z jednej godziny.
2017-01-26 16:41 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  marcinciesielski Posty:
Przed chwilą udostępniłem kolejną wersję testową z poprawionymi błędami, które były tutaj zgłaszane. Oprócz tego jest dodany moduł statystyki.

Teraz przy próbie automatycznego logowania, jeśli nie będzie połączenia albo serwer nie odpowie w ciągu 10 sekund, nastąpi przekierowanie do ekranu logowania. Również oczekiwanie na odświeżenie listy urządzeń jest teraz ograniczone do 10 sekund przy problemach z połączeniem.
2017-01-31 07:33 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  PrzemekP Posty:
Tommyle napisał » 2017-01-31 07:26

Nikt z ES do tej pory nie odpowiedział na pytanie tryta. 
Też jestem ciekaw dlaczego statystyki w wersji 3.5 są o wiele uboższe od 2.4. 
Czy i kiedy to zostanie poprawione

Wykresy pojawią się w momencie gdy w sterownikach 3.5 wraz z najbliższą aktualizacją pojawi się opcja do podania mocy nominalnej kotła. 
2017-02-01 07:18 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  PrzemekP Posty:
nowy napisał » 2017-02-01 00:02
witam u mnie też dziwne rzeczy się dzieją godz 21 +- wykresy ok ,teraz brakuje wykresu od 18 stycznia leci tylko prosta linia,,:(

ps. chodzi o statystyki 
ps. sterownik smart 2

W twoim przypadku brakuje wpisu o zakupie. Ostatnie dwa zasypy nie mają wybranego węgla - lub węgiel był wybrany ale to zdarzenie z listy zostało usunięte.
2017-02-01 10:48 Temat: eSterownik.pl » Zasyp paliwa
  Tommyle Posty:
Często tak się dzieje, że zasyp paliwa wypada w środku nocy lub w czasie gdy nie ma was w domu.
Co robicie aby nie włączał się alarm o pustym zasobniku.
Ja kombinuję z czasem do opróżnienia zasobnika tak by wypadł w czasie gdy będę w domy wcześniej dosypując trochę eko, ale to wypacza statystyki.
Jestem ciekaw waszych sposobów
2017-01-31 13:41 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  siema Posty:
Pytanie-czy mają znaczenie dla wiarygodności statystyk moje codzienne wpisy o ilość kg dosypanego grochu? Codziennie mechanicznie dosypuję takie same wartości w kg.
2017-01-31 13:54 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  tryt Posty:
seba napisał » 2017-01-31 12:33
tryt prawdopodobnie już znaleźliśmy problem, który mógł powodować błędne wskazania statystyk, jak również piki na wykresach temperatur. Dzisiaj od 12:00 wprowadziliśmy poprawkę na serwerze. 

Na wykresie temperatury powrotu jeszcze są po 12.00 zawirowywania, na pozostałych nie. Poobserwuję w dłuższym okresie czasu.
2017-02-04 11:16 Temat: bruli.pl v3.5 » wyświetlanie daty i czasu na panelu
  leON22 Posty:
Jaca25 nie widzę Twoich statystyk uzupełnij je i powinno być OK  
Tu masz link do tematu - >>>statystyki 
2025-05-16 09:11 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  Artur68 Posty:
Po wejściu w statystyki pojawia się tylko pusta strona 
Czy da się to jakoś naprawić
Pozdrawam
2022-09-25 11:28 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak wykresu i statystyk od 12 sierpnia.
  lan123 Posty:
Witam nie wiem jaki jest powod ale niemam statystyk od wczoraj z ostatnich 7 dni 
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.