Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
mackor Przy większym zakresie czasu zobacz, że statystyki są pokazywane nie co godzinę a co 2 lub 3 lub 6 godzin - wszystko zależy od zakresu jaki wybierzesz.
Przy większym zakresie pokazuje Ci średnią z kilku godzin a nie dokładnie z jednej godziny. |
|||
|
||||
marcinciesielski
![]() |
Przed chwilą udostępniłem kolejną wersję testową z poprawionymi błędami, które były tutaj zgłaszane. Oprócz tego jest dodany moduł statystyki.
Teraz przy próbie automatycznego logowania, jeśli nie będzie połączenia albo serwer nie odpowie w ciągu 10 sekund, nastąpi przekierowanie do ekranu logowania. Również oczekiwanie na odświeżenie listy urządzeń jest teraz ograniczone do 10 sekund przy problemach z połączeniem. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Tommyle napisał » 2017-01-31 07:26 Nikt z ES do tej pory nie odpowiedział na pytanie tryta. Też jestem ciekaw dlaczego statystyki w wersji 3.5 są o wiele uboższe od 2.4. Czy i kiedy to zostanie poprawione Wykresy pojawią się w momencie gdy w sterownikach 3.5 wraz z najbliższą aktualizacją pojawi się opcja do podania mocy nominalnej kotła. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
nowy napisał » 2017-02-01 00:02 witam u mnie też dziwne rzeczy się dzieją godz 21 +- wykresy ok ,teraz brakuje wykresu od 18 stycznia leci tylko prosta linia,,:( ps. chodzi o statystyki ps. sterownik smart 2 W twoim przypadku brakuje wpisu o zakupie. Ostatnie dwa zasypy nie mają wybranego węgla - lub węgiel był wybrany ale to zdarzenie z listy zostało usunięte. |
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
Często tak się dzieje, że zasyp paliwa wypada w środku nocy lub w czasie gdy nie ma was w domu.
Co robicie aby nie włączał się alarm o pustym zasobniku. Ja kombinuję z czasem do opróżnienia zasobnika tak by wypadł w czasie gdy będę w domy wcześniej dosypując trochę eko, ale to wypacza statystyki. Jestem ciekaw waszych sposobów |
|||
|
||||
siema
![]() |
Pytanie-czy mają znaczenie dla wiarygodności statystyk moje codzienne wpisy o ilość kg dosypanego grochu? Codziennie mechanicznie dosypuję takie same wartości w kg.
|
|||
|
||||
tryt
![]() |
seba napisał » 2017-01-31 12:33 tryt prawdopodobnie już znaleźliśmy problem, który mógł powodować błędne wskazania statystyk, jak również piki na wykresach temperatur. Dzisiaj od 12:00 wprowadziliśmy poprawkę na serwerze. Na wykresie temperatury powrotu jeszcze są po 12.00 zawirowywania, na pozostałych nie. Poobserwuję w dłuższym okresie czasu. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jaca25 nie widzę Twoich statystyk uzupełnij je i powinno być OK
![]() Tu masz link do tematu - >>>statystyki |
|||
|
||||
Artur68
![]() |
Po wejściu w statystyki pojawia się tylko pusta strona
Czy da się to jakoś naprawić Pozdrawam |
|||
|
||||
lan123
![]() |
Witam nie wiem jaki jest powod ale niemam statystyk od wczoraj z ostatnich 7 dni
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.