Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  bruli.pl v3.5  nie działają wykresy ani statystyki Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
2020-12-01 09:47
  mark53 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Nie nie dziala. Pozdrowienia
2020-12-01 09:57
  leON22 Posts: 4790 Ostrzeżenie: 1
Podwójne zaprzeczenie tzn.że DZIAŁA  Przecież Twoje wykresy widać , a statystyki to musisz odpowiednio wypełnić i przede wszystkim dodać zakup paliwa
2021-02-13 13:20
  gapeusz Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam mam podobny problem co koledzy wyżej . Palę trzeci sezon i pierwszy raz mam przerwany wykres połowe doby ,później się pojawia na parę godzin i znów znika  ale to już dwie doby biały ekran i nic . Czy może to być związane z pełną kartą SD ? Ale gdyby się zapełniła to by wykres znikł i się już nie pojawił a nie tak jak u mnie wrócił na parę godzin ,żeby znów zniknąć . 
2021-02-13 13:34
  leON22 Posts: 4790 Ostrzeżenie: 1
W/g mnie problem na platformie ES , od dłuższego czasu niestety tak to "działa" 
2021-02-14 14:57
  gapeusz Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Dziś wróciło wszystko do normy .Mam wszystkie wykresy i statystyki z ostatnich dni . Problem leży po stronie ES . Pozdrawiam  palaczy węgla 😁
2021-02-15 14:35
  1000MB Posts: 44 Ostrzeżenie: 0
U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa?
2021-02-15 14:37
  PrzemekP Posts: 1028 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
1000MB napisał » 2021-02-15 14:35
U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa?

Sprawdź jakie paliwo zostało wybrane przy zasypie z 8 lutego. Linia na 0.0kg/d pokazuje, że albo brakuje wybranego paliwa, albo paliwo wybrane nie ma podanego współczynnika.
2021-02-15 16:14
  1000MB Posts: 44 Ostrzeżenie: 0
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
2021-02-15 19:09
  PrzemekP Posts: 1028 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
1000MB napisał » 2021-02-15 16:14
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.

W takim bądź razie brakuje zaznaczenia, że paliwo jest jako domyślne - wtedy jest brane pod uwagę przy tworzeniu zasypów prosto ze sterownika
2021-03-11 10:04
  1000MB Posts: 44 Ostrzeżenie: 0
 W kraju odwilż, a u mnie w statystykach i wykresach od 8 rano stop (pełna zima). Dopiero  miałem 5 dniowy zanik danych przy "galantych" w tym roku mrozach i znowu  - stop. Za miesiąc może zupełnie się wyłączyć na kolejne 7miesięcy i wtedy można kombinować w aplikacji do upadłego.

dodane 2021-03-06 16:10  W statystykach i wykresach od 12.44 - stop.
dodane 2021-03-09 11:59 W statystykach i wykresach od 8.45 wczoraj 08.03 - stop.
W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 09.03 - stop.
Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje!

dodane 2021-03-11 10:04W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 11.03 - stop.
Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje!
Czy to OK?
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
Users on-line: