Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
ven
|
dziuniek napisał » 2021-11-19 11:01 Witam, Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone? Pozdrawiam Tak stara usługa będzie powoli wyłączana. |
|||
|
|
||||
|
sq9tbu
|
Można prosić o naprawę tych statystyk bo całą noc czekałem i nie pobrały się chce mieć temperatury za dwutysięczne dwudziesty i dwutysięczne dwudziesty pierwszy rok występujące na zewnątrz
|
|||
|
|
||||
|
kinlor
|
Po przeniesieniu na nową usługę brak statystyk
|
|||
|
|
||||
|
szczypik
|
No i faktycznie, nie miałem wybranego aktualnego węgla. Wystarczyło w statystykach/zdarzeniach wyedytować zasyp, zaznaczyć odpowiedni węgiel i działa. Dzięki za pomoc. statystyki działają ok, wszystko wróciło do normy.
|
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
||||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
arosa napisał » 2021-11-24 22:13 Ja też mam ostatnio problem ze statystykami a nawet z wyświetleniem sterownika ale jestem na starej wersji. Ale jedno co trzeba przyznać mistrzostwo świata 1,5 tygodnia nowa wersja a stara jest ubijana. Czy wy myślicie że wszyscy siedzą na stronie esterownik i sprawdzają czy wpadają nowe wersje. Mam kilku sąsiadów co mają kocioł rbr i żaden nie wchodzi na tą stronę z powodu braku czasu ale status kotła sprawdzają, ale jak mają sprawdzić jak serwer nie odpowiada nie widać kotła a nie wiedzą że mają aktualizować sterownik. Są ludzie którzy wiedzą tylko jak sprawdzic ąktualne parametry kotła bo tak im np wnuczek pokazał a wy im każecie aktualizować sterownik bo stara wersja przestanie działać ![]() Migracja na nową usługę była dostępna dla wszystkich użytkowników od końca października. Jeszcze wcześniej kilkunastu użytkowników testowało w zamkniętej grupie nową usługę. Więc nie jest to tak krótki czas jak piszesz. Nie jest też wymagana aktualizacja softu, aby przejść na nową usługę. Można pozostać przy aktualnym sofcie. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
rj1972
|
Rozumiem że ponownie wprowadziłeś zasyp 100kg bo to widać w statystykach. Ale nie widać w zdarzeniach aby był wprowadzony nowy czas. Wprowadzając zasyp należy również zatwierdzić nowy czas. Nawet jak jest taki sam ja w poprzednim zasypie to należy go ponownie zatwierdzić.
|
|||
|
|
||||
|
Jureq
|
||||
|
|
||||
|
Michal86
|
No jak wprowadziłes zakup i parametry wydajności podajnika 14tego to na kalendarzu w statystykach zaznacz od 15tego i będziesz miał średnie teoretyczne zużycie. A faktyczne to policz sobie ile fizycznie wsypałeś 😋
dodane 2024-10-30 12:23Zasyp musi być zawsze po zakupie w zdarzeniach |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.