Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
raf1
|
Ok działa. Nie działają statystyki
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
||||
|
|
||||
|
Szymek2807
|
Witam,
Posiadam piec Defro Evopell. W jaki sposób wyliczyć ilość pelletu w zasobniku tak żeby wykazywał statystyki zużycia i ilość pozostała ? |
|||
|
|
||||
|
lan123
|
Witam nie wiem jaki jest powod ale niemam statystyk od wczoraj z ostatnich 7 dni
|
|||
|
|
||||
|
joorg1
|
Kartę wczoraj wymieniłem i żadnej poprawy.Sformatowałem w FAT 32 i sprawdziłem na kompie " działała " można zapisywać i odczytywać dane.
dodane 2024-12-19 10:41Po sformatowaniu oryginalnej karty wykresy powróciły na nowej niestety nie chciały.Dziękuje za pomoc z statystykami. |
|||
|
|
||||
|
adkwapniewski
|
@leON22 To 13,6kWh w takim razie
![]() @Ameno25 - dokładnie -jakby miał miśka (statystyki) mógłby wybrać mniej więcej zgodne dni i porównać. Może to coś z przepływami hydro |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Arti no przeciez napisałem ze cos mi sie ubzdurało ze 200kg to 4 worki a nie 8 ,
Zajrzałem właśnie na staty z tamtego roku i za październik miałem 300kg , ale było o ile mnie pamięć nie zawodzi zimniej , także myślę ze w tym roku byłoby pewnie ze 200kg . Prądu mam na trzaskane na dzień dzisiejszy jakies 350kW , 250 na liczniku i 100kW autokonsumpcji z czego zawsze miałem zużycie miesięczne jesienią 250kW na sam dom , więc wynika że 100kW wzięła pompa , w statystykach pompy pokazuje mi 97kW , pompa ma wypracowane 185h w grzaniu , ale to jest za jakies 40 dni , bo przez przypadek zrobiłem reset ustawien i nie mam statów od początku |
|||
|
|
||||
|
luka
|
||||
|
|
||||
|
gwarek
|
To jest bardzo proste ... najlepiej na początek "zgapić" od innych. Wyszukujesz na zdalnym dostępie kotły 14kW. Potem klikasz na statystyki i zdarzenia. Wybiersza zakres np. dwa lata i odczytujesz kolejne rekordy zasypu. Szukasz stanu zakup paliwa i tam jest parametr który szukasz ... Oczywiście każdy opał może mieć inną wartość więc najlepiej włączyć podajnik na 10min i zważyć ile przesypał.
|
|||
|
|
||||
|
Arturpu
|
||||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.