Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
mitasu napisał » 2021-11-18 21:49 PrzemekP Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? Moja odpowiedź była skierowana i do Ciebie i do sq9tbu. |
|||
|
|
||||
|
szczypik
|
No i faktycznie, nie miałem wybranego aktualnego węgla. Wystarczyło w statystykach/zdarzeniach wyedytować zasyp, zaznaczyć odpowiedni węgiel i działa. Dzięki za pomoc. statystyki działają ok, wszystko wróciło do normy.
|
|||
|
|
||||
|
marcin88
|
leON22 rozumiem o co chodzi z tymi minutami
Jak skończy się zasobnik i w tym trybie potrwa to wiecej niż 500min po prostu przy kolejnym zasypie 140kg wpisze odpowiednio 520 ,550 min czy ile tam pokaże sterownik i wpisze to wlasnie w sterownikNatomiast jesli chodzi o statystyki to gdy teraz wychodzi 140:500 = 0,28 a później wyjdzie np 140:550 = 0,254 będę to musiał zmienić? Podtrzymanie na 30min już zmienione, dzieki. Poniżej foto jak to wygląda od wczoraj ponieważ podczas zmiany na tryb ręczny wymieniłem szufladę i jak zawsze wyczyściłem palnik ze spieków: ![]() ![]() Jakies sugestie? Wlasnie skonczylem czyscic gruntownie kociol bo spaliny osiagaly juz ponad 200C. Zobaczymy za jakis czas |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Albo zerujemy czas pracy podajnika, dodając zasyp w statystykach np. 100kg, czekamy aż cały zasyp zejdzie z podajnika, aż będzie widać ślimak. Potem to 100kg dzielimy przez czas pracy podajnika np. 430min 100:430=0.23kg/min, to jest współczynnik pracy podajnika.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
rj1972
|
Rozumiem że ponownie wprowadziłeś zasyp 100kg bo to widać w statystykach. Ale nie widać w zdarzeniach aby był wprowadzony nowy czas. Wprowadzając zasyp należy również zatwierdzić nowy czas. Nawet jak jest taki sam ja w poprzednim zasypie to należy go ponownie zatwierdzić.
|
|||
|
|
||||
|
Michal86
|
No jak wprowadziłes zakup i parametry wydajności podajnika 14tego to na kalendarzu w statystykach zaznacz od 15tego i będziesz miał średnie teoretyczne zużycie. A faktyczne to policz sobie ile fizycznie wsypałeś 😋
dodane 2024-10-30 12:23Zasyp musi być zawsze po zakupie w zdarzeniach |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. |
|||
|
|
||||
|
krisgam
|
Witam. Nie chcą mi się uruchomić statystyki, mam wpisany zakup i wskażnik.Pozdrawiam
|
|||
|
|
||||
|
maciekdom82
|
Witam potrzebuje pomocy, kupiłem na olx używany sterownik ecoal 2.1 0.3.1.3 założyłem konto dodałem sterownik i tu są schody ster jest online z przeglądarki ale nie ma go na apce w telefonie. Zamiast ecoal czy bruli wyświetla się Dla każdego, jak chcę dodać uprawnienia to też jest inaczej, nie mogę też wejść do statystyk oraz ustawić powiadomień. Dodam że wiele już tych sterowników używanych zainstalowałem znajomym więc dane są wpisane dobrze.
![]() ![]()
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
Jak skończy się zasobnik i w tym trybie potrwa to wiecej niż 500min po prostu przy kolejnym zasypie 140kg wpisze odpowiednio 520 ,550 min czy ile tam pokaże sterownik i wpisze to wlasnie w sterownik

Niestety u mnie przysypało i od 4 dni zero produkcji