Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
Powolniak
![]() |
Mi brakuje wykresów i statystyk od dwóch dni . W LANie wykresy sa dostępne. W czym jest problem?
|
|||
|
||||
LiMat
![]() |
Od 00:54 mam brak wykresów i statystyk. Ma ktoś ten problem?
|
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
Brak statystyk od 5.00, wykresów od 7.00.
Coraz częściej zdarzają się takie problemy, ale jak zauważyłem u części użytkowników jest wszystko ok. Ciekawe dla czego tak wybiórczo pada platforma? |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Zawsze dosypuję zważony eko lub workowany po 25kg, czekam aż zejdzie i sypię 150kg.
Z takiej ilości eko mam 10l wiaderka popiołu. Spałam Bartex Silver. Kowal jak już policzysz to sobie uzupełnij statystyki 💪😀👍 |
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Ameno. Dlaczego 0= brak histerezy? Zakres nastawu wynosi od 0do 10 wliczając tylko jedności.
LeON jezeli chodzi o wyświetlanie tepm zew na statystykach czyli pokazanie zależności, korekacji Zostanie to przedstawione osobom odpowiedzialnym za B&R |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Dziękuję za szybką i sprawną pomoc. Faktycznie przy zakupie paliwa w zeszłym roku nie podałem jego współczynników. Z kolei do października wyliczał statystyki na podstawie poprzedniego zakupu.
|
|||
|
||||
Greebo77
![]() |
Do lukasz1 - uruchomiłeś te wykresy i statystyki ???
U mnie urywają się o 15.55 i na tym koniec. Ponowne uruchomienie sterownika niestety nie pomaga. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
Witam. Pojawił sie mały problem.Od 20.40 brak statystyk i wykresów .Co może być? Tak na aplikacji w telefonie jak i na kompie przez stronę.
|
|||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
ES_Serwis Zdaję sobie z tego sprawę że czasami to złośliwość rzeczy martwych i że palę pierwszy sezon to dziękuję za wszelką pomoc i informację.
Pozdrawiam. dodane 2019-05-23 18:05No to się długo nie nacieszyłem od 13.30 brak zdarzeń od około 14.00 brak wykresów i statystyk. Może to wina pogody. Sam już nie wiem. 😥😱😭 |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.