Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
PrzemekP
|
Jacek_OEP10kw napisał » 2017-01-01 22:29 No właśnie niby wstawia kropkę. Z tego wychodzi że statystyk nie zlicza z innego powodu. Sprawdź zasyp z 2016-12-30 00:19 - brakuje tam wybranego paliwa. |
|||
|
||||
wiktoriano
|
Zakupiłem nowy opał i zaznaczyłem "Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie"
czy poprzedni automatyczny wpis się wycofie? dodane 2017-02-06 16:37W zasadzie nie było by to istotne gdyby nie "wartość całego opału" bo gdy cały czas dodaje mi opał z września to będą przekłamania w statystykach cenowych, tak? Gdyż cena była niższa wtedy. |
|||
|
||||
nowy
|
witam u mnie też dziwne rzeczy się dzieją godz 21 +- wykresy ok ,teraz brakuje wykresu od 18 stycznia leci tylko prosta linia,,:(
ps. chodzi o statystyki ps. sterownik smart 2 |
|||
|
||||
anaana
|
||||
|
||||
sq9tbu
|
Według tych statystyk rocznych to wychodzi że od 1 października do 1 stycznia spaliłem 496kg a w rzeczywistości 1 T.
|
|||
|
||||
seba
|
tryt prawdopodobnie już znaleźliśmy problem, który mógł powodować błędne wskazania statystyk, jak również piki na wykresach temperatur. Dzisiaj od 12:00 wprowadziliśmy poprawkę na serwerze.
|
|||
|
||||
slawtaz
|
Super, może jednak nie wydawało mi się, że coś się zmieniło.
Zauważyłem też jeszcze jedną rzecz dot. wykresu, mianowicie czasami wykres za jeden dzień pokazuje od godziny 00:00 do 23:00, a czasami od 01:00 do 00:00. Na razie nie wiem od czego to zależy, jedynie co to wydaje mi się, że jak patrzę z rana to widzę ten pierwszy zakres, a jak wieczorem to ten drugi. Pewnie to tylko przypadek, ale poobserwuję jeszcze. Czy jest szansa, aby ten nowe porównawcze wykresy w statystykach zawierały też bieżący miesiąc/rok itd. Tak by można było na bieżąco śledzić dany miesiąc/rok względem poprzedniego? Przyda się to zwłaszcza w wykresie kosztów zakupu, bo trzeba będzie czekać do 2018, aby zobaczyć jak to się ma w obecnym 2017. Pozdrawiam Edit: Udało mi się wychwycić opisaną wcześniej sytuację, jednak wykres jest taki sam, tylko czas się jakoś przesuwa: |
|||
|
||||
siema
|
U mnie zawsze tak samo jest-czasami wirtualnie wsypuję 2 razy/ dzień i 2 razy występuje 0 w statystykach
|
|||
|
||||
pab11o
|
wypełnić brakujące luki: statystyki>zdarzenia> itd
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
nowy napisał » 2017-02-01 00:02 witam u mnie też dziwne rzeczy się dzieją godz 21 +- wykresy ok ,teraz brakuje wykresu od 18 stycznia leci tylko prosta linia,,:( ps. chodzi o statystyki ps. sterownik smart 2 W twoim przypadku brakuje wpisu o zakupie. Ostatnie dwa zasypy nie mają wybranego węgla - lub węgiel był wybrany ale to zdarzenie z listy zostało usunięte. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.