Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 nie działają wykresy ani statystyki Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
mark53
![]() |
Nie nie dziala. Pozdrowienia
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Podwójne zaprzeczenie tzn.że DZIAŁA
![]() ![]() |
|||
|
||||
gapeusz
![]() |
Witam mam podobny problem co koledzy wyżej . Palę trzeci sezon i pierwszy raz mam przerwany wykres połowe doby ,później się pojawia na parę godzin i znów znika ale to już dwie doby biały ekran i nic . Czy może to być związane z pełną kartą SD ? Ale gdyby się zapełniła to by wykres znikł i się już nie pojawił a nie tak jak u mnie wrócił na parę godzin ,żeby znów zniknąć .
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
W/g mnie problem na platformie ES , od dłuższego czasu niestety tak to "działa"
![]() |
|||
|
||||
gapeusz
![]() |
Dziś wróciło wszystko do normy .Mam wszystkie wykresy i statystyki z ostatnich dni . Problem leży po stronie ES . Pozdrawiam palaczy węgla 😁
|
|||
|
||||
1000MB
![]() |
U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
1000MB napisał » 2021-02-15 14:35 U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa? Sprawdź jakie paliwo zostało wybrane przy zasypie z 8 lutego. Linia na 0.0kg/d pokazuje, że albo brakuje wybranego paliwa, albo paliwo wybrane nie ma podanego współczynnika. |
|||
|
||||
1000MB
![]() |
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
1000MB napisał » 2021-02-15 16:14 Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?. W takim bądź razie brakuje zaznaczenia, że paliwo jest jako domyślne - wtedy jest brane pod uwagę przy tworzeniu zasypów prosto ze sterownika |
|||
|
||||
1000MB
![]() |
W kraju odwilż, a u mnie w statystykach i wykresach od 8 rano stop (pełna zima). Dopiero miałem 5 dniowy zanik danych przy "galantych" w tym roku mrozach i znowu - stop. Za miesiąc może zupełnie się wyłączyć na kolejne 7miesięcy i wtedy można kombinować w aplikacji do upadłego.
![]() dodane 2021-03-06 16:10 W statystykach i wykresach od 12.44 - stop. ![]() dodane 2021-03-09 11:59 W statystykach i wykresach od 8.45 wczoraj 08.03 - stop. W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 09.03 - stop. Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje! dodane 2021-03-11 10:04W statystykach i wykresach od 8.45 dzisiaj 11.03 - stop. Dane są dostępne w nocy do ok. 8.45. Co się dzieje! ![]() Czy to OK? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||