Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2017-01-07 01:48 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  orzechdrums Posty:
Witam, 
Od 20 listopada mam brak statystyk/wykresów. Dodane wcześniej wpisy dot. zakupu oraz dodawane zasypy. Czy nieregularność w dodawaniu zasypów /praca kotła z poziomem 0 towaru/ mogła spowodować zanik statystyk/wykresów? W jaki sposób na statystyki wpływa dodanie zasypu? bo wydaje się, że czas pracy / ilość spalonego towaru/ sterownik liczy dalej poprawnie ... Proszę o pomoc szanownych forumowiczów. pzdr
2018-01-07 13:14 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Przestały się zliczać statystyki - ktoś wie o co chodzi?
  leON22 Posty:
Nie ma za co , to częsty błąd zaczynających przygodę ze statystykami , naprowadził mnie @farante
2017-01-06 13:49 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Statystyki
  tedp84 Posty:
dziury w statystykach dlaczego ??

https://esterownik.pl/device/11052
daty 2017-01-04
2017-01-03
2016-12-22
i jeszcze pare innych dat
o co chodzi ??
2017-01-10 07:42 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  PrzemekP Posty:
szakal_kp napisał » 2017-01-09 23:52
Witam serdecznie,
Jestem to mój pierwszy wpis dlatego wypada się przywitać. Dołącza się do tematu nie pokazują mi się statystyki, karta SD sprawna, sformatowana. Dopisałem zakup paliwa i zasyp. Druga sprawa że moje pieca nie widać publicznie.

Sprawdź czy w zakupie paliwa podałeś współczynnik ile paliwa podaje podajnik podczas minuty pracy.
W zasypach musisz wybrać odpowiednie paliwo. 
2017-01-05 15:42 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Michal_T Posty:
Wchodzisz w statystyki \ Zdarzenia \ Dodaj wpis. W nowym oknie wybierasz "Zakup Paliwa" i ładnie wszystko wypełniasz.
2017-01-05 20:12 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  PrzemekP Posty:
arti napisał » 2017-01-05 18:58

Podepnę się pod temat 
Przemek po co strona www. Jest na karcie?
Zacznę do początku 3.01.2017 ster zgubił wykresy i statystyki nie liczył, czytałem już kiedyś o tym na forum, więc wiedziałem że coś z kartą nie tak, po włożeniu karty do kompa nie szło za bardzo tego otworzyć ani zgrać. Włożyłem nową pustą kartę do steru i wydaję się że jest wszystko ok więc po co ta strona www?

Strona WWW na karcie jest niezbędna do obsługi sterownika w sieci lokalnej - bez użycia platformy eSterownik.pl
2017-01-12 08:08 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » RBR Ekouniwersal
  Pulse Posty:

Ustawienia

Tu masz moje ustawienia, 40%, 42% piec ustawiony w zakresie 8-12

to zależy od opału, instalacji itp itd, więc obserwuj popiół, ale daj mu zawsze przynajmniej dzień, dwa a nie 15 minut.
Masz tez inny palnik, ja mam ekoenergię, Ty masz batorego wiec teoretycznie powinieneś mieć łatwiej.

Nie rozumiem, czemu u Ciebie caly czas chodzi pompa CWU, albo coś źle widzę. Temperatura zadana CWU osiągnięta nawet przebita, a pompa CWU nadal ładuje.
U mnie też przebija, bo nie mam jednego zaworu, ale jak jest temperatura osiągnięta to pompy CWU nie załącza.

Włącz statystyki będziesz miał lepszy pogląd.
2017-01-16 06:28 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Niepoprawne działanie platformy ?
  siema Posty:
U mnie głupieją statystyki np. wczoraj zakończyły się o 22 a dzisiaj o 00 pokazują 122kg i tak jest od kilku dni /kumulacja 2 godzin /. Na schemacie po najechaniu na np zawór 3d nie pokazuje nic. Wiem że trwają prace ale tylko zwracam uwagę.
2017-01-11 12:33 Temat: eSterownik.pl » Problem przy wejściu na podgląd sterownika
  ven Posty:
wiktoriano napisał » 2017-01-11 12:27

Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy 

Dlatego my staramy się je rozwiązywać. Teraz trochę zoptymalizowaliśmy oprogramowanie komunikacyjne na serwerze i powinno być lepiej (przynajmniej na jakiś czas). Jeszcze trochę Przemek będzie musiał poprawek wprowadzić na WWW żeby dopasować się do zmian i nadal mogą być problemy ze stroną WWW sterownika.

Ze statystyk powiem że mamy teraz podłączonych ponad 5000 urządzeń i musimy ten ruch jaki generują ogarnąć

2018-02-19 09:01 Temat: eCoal.pl » Statystyki wyświetlanie
  bambuli1985 Posty:
Wszystkie te rzeczy mam od początku uzupełnione i nie wiem w czym problem mam udostępnione statystyki można zerknąć
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.