Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
orzechdrums
|
Witam,
Od 20 listopada mam brak statystyk/wykresów. Dodane wcześniej wpisy dot. zakupu oraz dodawane zasypy. Czy nieregularność w dodawaniu zasypów /praca kotła z poziomem 0 towaru/ mogła spowodować zanik statystyk/wykresów? W jaki sposób na statystyki wpływa dodanie zasypu? bo wydaje się, że czas pracy / ilość spalonego towaru/ sterownik liczy dalej poprawnie ... Proszę o pomoc szanownych forumowiczów. pzdr |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nie ma za co , to częsty błąd zaczynających przygodę ze statystykami , naprowadził mnie @farante
|
|||
|
|
||||
|
tedp84
|
dziury w statystykach dlaczego ??
https://esterownik.pl/device/11052 daty 2017-01-04 2017-01-03 2016-12-22 i jeszcze pare innych dat o co chodzi ?? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
szakal_kp napisał » 2017-01-09 23:52 Witam serdecznie, Jestem to mój pierwszy wpis dlatego wypada się przywitać. Dołącza się do tematu nie pokazują mi się statystyki, karta SD sprawna, sformatowana. Dopisałem zakup paliwa i zasyp. Druga sprawa że moje pieca nie widać publicznie. Sprawdź czy w zakupie paliwa podałeś współczynnik ile paliwa podaje podajnik podczas minuty pracy. W zasypach musisz wybrać odpowiednie paliwo. |
|||
|
|
||||
|
Michal_T
|
Wchodzisz w statystyki \ Zdarzenia \ Dodaj wpis. W nowym oknie wybierasz "Zakup Paliwa" i ładnie wszystko wypełniasz.
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
arti napisał » 2017-01-05 18:58 Podepnę się pod temat Przemek po co strona www. Jest na karcie? Zacznę do początku 3.01.2017 ster zgubił wykresy i statystyki nie liczył, czytałem już kiedyś o tym na forum, więc wiedziałem że coś z kartą nie tak, po włożeniu karty do kompa nie szło za bardzo tego otworzyć ani zgrać. Włożyłem nową pustą kartę do steru i wydaję się że jest wszystko ok więc po co ta strona www? Strona WWW na karcie jest niezbędna do obsługi sterownika w sieci lokalnej - bez użycia platformy eSterownik.pl |
|||
|
|
||||
|
Pulse
|
Ustawienia Tu masz moje ustawienia, 40%, 42% piec ustawiony w zakresie 8-12 to zależy od opału, instalacji itp itd, więc obserwuj popiół, ale daj mu zawsze przynajmniej dzień, dwa a nie 15 minut. Masz tez inny palnik, ja mam ekoenergię, Ty masz batorego wiec teoretycznie powinieneś mieć łatwiej. Nie rozumiem, czemu u Ciebie caly czas chodzi pompa CWU, albo coś źle widzę. Temperatura zadana CWU osiągnięta nawet przebita, a pompa CWU nadal ładuje. U mnie też przebija, bo nie mam jednego zaworu, ale jak jest temperatura osiągnięta to pompy CWU nie załącza. Włącz statystyki będziesz miał lepszy pogląd. |
|||
|
|
||||
|
siema
|
U mnie głupieją statystyki np. wczoraj zakończyły się o 22 a dzisiaj o 00 pokazują 122kg i tak jest od kilku dni /kumulacja 2 godzin /. Na schemacie po najechaniu na np zawór 3d nie pokazuje nic. Wiem że trwają prace ale tylko zwracam uwagę.
|
|||
|
|
||||
|
ven
|
wiktoriano napisał » 2017-01-11 12:27 Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy ![]() Dlatego my staramy się je rozwiązywać. Teraz trochę zoptymalizowaliśmy oprogramowanie komunikacyjne na serwerze i powinno być lepiej (przynajmniej na jakiś czas). Jeszcze trochę Przemek będzie musiał poprawek wprowadzić na WWW żeby dopasować się do zmian i nadal mogą być problemy ze stroną WWW sterownika. Ze statystyk powiem że mamy teraz podłączonych ponad 5000 urządzeń i musimy ten ruch jaki generują ogarnąć ![]() |
|||
|
|
||||
|
bambuli1985
|
Wszystkie te rzeczy mam od początku uzupełnione i nie wiem w czym problem mam udostępnione statystyki można zerknąć
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.