Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2022-01-08 21:06 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  rj1972 Posty:
LeON22 pomimo problemu ze statystykami jest prośba o ile dysponujesz czasem aby pomóc i podglądnąć w ustawieniu kotła i instalacji Silecereres. Ja trochę podglądałem i coś zaproponowałem poza forum ale nie jestem w stanie zaradzić niestabilnej pracy układu. Tak to jest bez wizji. Oczywiście z ciekawością będę podglądał. Pozdrawiam.

dodane 2022-01-08 21:05PS Silenceres. Może byś wrzucił kilka fotek?

dodane 2022-01-08 21:06Ja osobiście zachęcam do dyskusji na forum.
2022-01-09 10:33 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  Silenceres Posty:

Problem ze statystykami rozwiązany. Wystarczyło edytować wpis zasypu i wybrać rodzaj opału.
Podpowiedział użytkownik z forum w prywatnej wiadomości

Cytuję:
"Tez tak miałem. Musisz edytować zasyp paliwa , tam wybrać rodzaj paliwa z zakupu, nie może to być SELECT"

Co  do niestabilnej pracy kotła, dzisiaj będę próbował twoich wskazówek           leON22

Dodam tylko że zacząłem właśnie palić Pieklorzem (workowany 20 kg) z Chwałowic

rj1972  Tobie również dziękuję za zaangażowanie. Mam nadzieje że w końcu będę miał równie ładne wykresy jak wasze
2022-01-09 11:27 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  leON22 Posty:
Właśnie nikt nie zapytał w jaki sposób dodałeś ten zasyp? Czy dopisałeś go z palucha w statystykach, czy ze schematu na www, czy z aplikacji 
2022-01-08 15:18 Temat: eCoal.pl » nie działaja statystyki
  leON22 Posty:
Zaznaczyłeś w statystykach ptaszka w opcji domyślne paliwo przy zakupie 
dodane 2022-01-08 15:18
2015-11-25 20:13 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  DKo70 Posty:
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. 
Wybierz co chcesz.    
Ad.2 - statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem.
Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca.   
2025-04-16 14:27 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11

Po wejściu w statystyki pojawia się błąd:

Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87

już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu

2025-05-19 21:52 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  spieszko Posty:
Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Co zrobić żeby prowadzić statystyki zużycia opału i kosztów.
Pozdrawiam
2025-05-20 01:57 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  leON22 Posty:
Witam , odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta , wystarczy wpisać w forumową "szukajkę" magiczne słowo statystyki , pozdrawiam 🙂
2021-10-21 11:30 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  PrzemekP Posty:
lan123 napisał » 2021-10-21 11:23
ostatnie statystyki wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam

Testujemy nową usługę aby pozbyć się tego typu problemów. Jeżeli chcesz być testerem, daj znać w odpowiednim wątku.
2016-09-29 09:30 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  Alex139 Posty:
Jak mam prowadzić te statystyki? Chodzi o zasyp węgla? Jeśli tak to będzie ciężko, bo worek z węglem każdy ma inną wagę... Chyba, że wiadomo ile ma w sobie kiedy załaduję po dekiel...
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.