Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Skalaeko
|
Witam,
podpinając się z tematem błędów w aplikacji pod kolegę Jureq... Całkowite żużycie, Ostani rok (również w statystykach), Czas do opróźnienia zasobnika ( w ustawieniach zaawansowanych, ale też na panelu kotła) plus jeszcze kilka błędów w strings pl. Dlaczego pozwoliłem sobie to napisać? Żeby było lepiej, tylko po to. Pozdrawiam serdecznie. |
|||
|
|
||||
|
arosa
|
Ok rozumie statystyki ale dane z czujników temperatury, gdzie one sterują temperaturą w pomieszczeniach.
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
1000MB napisał » 2021-02-15 14:35 U mnie w statystykach nie oblicza średniej zużycia opału, mocy kotła, kosztów itd. reszta zasypy i inne działa po 5 dniach stop-u. Czy otrzymujecie sms-y z alarmami?. Ustawiłem powiadomienia kilka dni temu i nic nie przyszło, a były sprowokowane alarmy. Płatne to usługa? Sprawdź jakie paliwo zostało wybrane przy zasypie z 8 lutego. Linia na 0.0kg/d pokazuje, że albo brakuje wybranego paliwa, albo paliwo wybrane nie ma podanego współczynnika. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nie no Piotr znowu "kastracja"
To już lepiej niech "oleje" statystyki i wyzeruje czas do opróżnienia zasobnika
|
|||
|
|
||||
|
crazyman
|
zrobiłem wczoraj wieczorem aktualizacje do wersji 1.1.30.11
nie bylo zadnych bledow - wszystko przebieglo pomyslnie rano zauwazylem ze od momentu aktualizacji nie generuja sie wykresy i statystyki ktos wie jak to naprawic ? |
|||
|
|
||||
|
mnich
|
||||
|
|
||||
|
leON22
|
pan11o paliłeś kiedyś słomą? Varmo P pali się lepiej od niejednego najbardziej kalorycznego eko-groszku jaki testowałem ( nie syfi kotła sądzą ) , a słoma pali się jak słoma . Możesz porównać moje statystyki za ubiegły rok z Greenpal i obecny Varmo
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Pożyjemy, zobaczymy
Spalanie w/g statystyk
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
1000MB
|
Po takich wpisach
ramzes28 napisał » 2021-02-26 13:00 możemy poczekać na statystyki itd. do zakończenia sezonu grzewczego, albo dużooo dłużejjj. Kto to może wiedzieć, chyba tylko "Najwyższy Eko Deklo-Kierrrownik". Wygląda że się nie spieszą z naprawą.. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
To już lepiej niech "oleje" statystyki i wyzeruje czas do opróżnienia zasobnika 
Spalanie w/g statystyk