Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Magmarjo
|
Piec mi dzisiaj po wyczyszczeniu raz podawał i chodził wentylator a raz nie ale nie mam schematu w komputerze tylko napis "urządzenie nie podłączone" jaki może być tego powód?statystyki są!
|
|||
|
|
||||
|
kgrabowski
|
Poprawnie prezentowane statystyki są do 18 grudnia 2016
|
|||
|
|
||||
|
gregors
|
po aktualizacji nie działają statystyki, zdarzenia, alarmy, plan.....error code;0x7001
|
|||
|
|
||||
|
ven
|
||||
|
|
||||
|
blur
|
Ja natomiast mam taki problem że od 24.12 przestały do statystyk dodawać się zasypy z apki :( można gdzieś sprawdzić ile i kiedy zasypałem ?
|
|||
|
|
||||
|
Norbert
|
PrzemekP, sytuacja jest dziwna, statystyki nie działają od 11.12.2016 a wykresy od sylwestra 31.12.2016.
wyjąłem kartę, chciałem zgrać zawartość na kompa, ale jest komunikat że nie można odtworzyć i nie da się zgrać zawartości? z pozycji kompa i androida możma zmieniać nastawy, ale nie ma wykresów, na kompie pojawia się komunikat "brak danych" a na androidzie Error Parse |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
budgie1
|
Witam. Po ilu dniach od "inicjacji" widać statystyki?
|
|||
|
|
||||
|
ujec
|
W statystykach - zdarzenia i musisz wrócić do wpisu 2017-11-10, bo w zapisie pod tą datą masz źle.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Np. wtedy gdy nie mamy zaznaczonej w/w opcji , po dokonaniu zasypu sterownik nie może przypisać danego paliwa do odpowiedniego przeliczania statystyk .Trzeba mu wskazać drogę, podać "ścieżkę"
Tak samo gdy błędnie wypełnimy dane o zakupie ( zła data np. zakup przed zasypem , przecinek zamiast kropki ) wszystko to powoduje ,że sterownik "nie widzi" danych . Dlatego po edycji danych trzeba usunąć zasyp żeby sterownik zatrybił . Myślę , że jaśniej , bardziej łopatologicznie się nie da tego wytłumaczyć , chyba że się wypowie Ktoś z ES w tej kwestii , pozdrawiam
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
Pierwszą wersję z uproszczonymi statykami wrzucę dzisiaj do kanału Beta.