Forum bruli.pl v3.5 Statystyki oraz poziom paliwa Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
W każdym pomieszczeniu , to raczej ciśnienie
|
|||
|
||||
Sa1666
|
Na szczescie w zime nikt kopal nie bedzie.. A jak beda dlugie przerwy w dostawie to polecam zmienic dostawce internetu
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
Sa1666 awarie każdemu się zdarzają. Oprócz internetu mogą wyłączyć prąd. Ja mam piec na upsie spiętym z agregatem. Zauważ proszę, że coraz częściej się trąbi, że ileś tam tysięcy ludzi jest bez prądu. Jak dla mnie sterownik bruli i listwa HB2 nie są dopracowane. Na schemacie ( w internecie )wyświetla mi, że pompa CO2 uruchomiła się a tak faktycznie stoi. Dopiero wejście w zakładkę rozszerzenia wykaże nam czy ta pompa chodzi czy nie. Z poziomu panelu operatorskiego nie ma opcji uruchomienia pompy podłogowej podłączonej prze HB2.
|
|||
|
||||
Sa1666
|
Rozumiem ze temat zgloszony do osob odpowiedzialnych?
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
W zeszłym roku rozmawiałem przez telefon z Panem Markiem Kowalskim,który wiedział o tym problemie i wspomniał że poprawią to przy okazji wprowadzenia dodatkowych obwodów. Dzisiejsza aktualizacja nie naprawiła błędu.
|
|||
|
||||
Kulin
|
3 lata temu prosiłem o taką funkcję, że nie zawsze dosypuje się do pełna, a on i tak pokazuje że pełny zasobnik. Czasami człowiek chce potestować kilka rodzajów ekogroszku i wtedy nie ma co patrzeć na te wskazania.
Tak samo jak się w wydarzeniach wpisuje np. ilość zakupionego opału, też by mogło pokazywać ile jeszcze zostalo... taki bajer ale dlaczego nie skoro jest wiele innych. |
|||
|
||||
CzeslawH
|
Witam Może nie dokładnie w tym temacie bo mam kocioł na pellet, ale zrobiłem to następująco. Przy pustym zasobniku wsypuje 1 worek pelletu , rozgarniam do równego poziomu i zaznaczam markerem wewnątrz zbiornika poziom. Następnie dosypuje 2 worek, rozgarniam, zaznaczam i tak do 10 worka ( zasobnik 150 kg ). Co jakiś czas wyrównuje poziom bo zsypuje się w rogu podajnika i wiem ile mi jeszcze pozostało. I to działa |
|||
|
||||
anaana
|
Jak to boli 😢😢😢😭😭😭
Brak odzewu jest gorszy od jakiejkolwiek odpowiedzi. |
|||
|
||||
Kulin
|
CzeslawH mamy 21 wiek i sterownik Bruli... Zaznaczanie poziomu markerem to może i dobry sposób, ale dla programistów bruliego to strzał w policzek.... a może i dobrze
Ostatnio dużo współpracuje z programistami ale na dużo większej skali, powiem tylko że nie ma rzeczy niemozliwych... kwestia chęci, kto wie może z nowym rokiem przyjdą - kolejnym nowym rokiem |
|||
|
||||
LiMat
|
Od 00:54 mam brak wykresów i statystyk. Ma ktoś ten problem?
|
|||
|
||||
leON22
|
U mnie wszystko OK
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Brak statystyk od 5.00, wykresów od 7.00.
Coraz częściej zdarzają się takie problemy, ale jak zauważyłem u części użytkowników jest wszystko ok. Ciekawe dla czego tak wybiórczo pada platforma? |
|||
|
||||
LiMat
|
Dzięki. Trzeba cierpliwie czekać, jak mówili w serwisie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||