Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2016-12-27 14:39 Temat: bruli.pl » statystyki
  piodeska Posty:
Witam,
Od kilku dni korzystam ze sterownika bruliv3,5 i mam pytanie o statystyki - piec pracuje ze sterownikiem już kilka dni a tam nic się nie zapisuje. 
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
2016-12-29 10:04 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Michal_T Posty:
Witam, Też mam problem.
U mnie od jakiegoś czasu zaczęły pojawiać się dziury w statystykach tak od 2 do 4 godzin puste przerwy.
Nie bardzo wiem o co chodzi? Wcześniej wszystko działało bez problemu.
Czy to też może być wina karty SD.
2015-11-28 14:28 Temat: bruli.pl v3.5 » *** Automatyczne aktualizacje - opis zmian ***
  seba Posty:
Wersja: 1.1.8.0
Data: 2015-10-14

Opis zmian:
1. Dla zaworu 4D i obwodu CO usunięto generowanie alarmu Wysoka temp. za zaworem.
2. Zmiana kolorów diody RGB na płycie sterownika: Niebieska pulsuje - OFFLINE, Zielona pulsuje - ONLINE
3. Podczas ochrony kotła przy pomocy zaworu 4D na wyświetlaczu wyświetlanie informacji o aktywnej funkcji ochrony powrotu w miejscu temp zadanej za zaworem.
4. Jeśli jest aktywna funkcja ochrony powrotu przy pompcy zaworu 4D to zawór utrzymuje tylko temp. na powrocie. Nie przełącza się pomiędzy utrzymywaniem temp. powrotu i temp. za zaworem.
5. Aktualizacja temp. zadanej z pogodówki co 5 minut (zarówno dla zaworu jak i kotła)
6. Dodano polskie czcionki na panelu
7. Poprawka w generowaniu statystyk spalania
dodane 2015-11-28 14:28Data: 2015-11-28

Opis zmian:

1. Poprawka w obsłudze zaworu 4D - ochrona powrotu i utrzymywanie temp. za zaworem działają jednoczesnie. Ochrona zaworu ma wyższy priorytet nad utrzymywaniem temperatury za zaworem.
2. Zwiększono zakres ustawień temp. obniżonej z 10 do 15 deg dla obwodu kotła i obwodów CO1 i CO2
2025-04-16 14:27 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11

Po wejściu w statystyki pojawia się błąd:

Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87

już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu

2025-05-19 21:52 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  spieszko Posty:
Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Co zrobić żeby prowadzić statystyki zużycia opału i kosztów.
Pozdrawiam
2022-05-08 14:56 Temat: eCoal.pl » Przegrzanie podajnika
  leON22 Posty:
Mam 60st ale to celowe działanie, żeby mieć cieplejszą wodę w baniaku CWU, który zasila Buderusa 270l ( temp.zadana 50st z histerezą fabryczną 5st ) , który obecnie pyrka na 1/3 mocy i zużywa średnio 1kW/h na dobę, kociołek ma obecnie podobne zużycie prądu, a zużycie węgla możesz podejrzeć w moich statystykach. W przypadku @QuQuart skoro chce mieć CWU o temp.45st, max 55st na kotle w zupełności wystarczy, ale mniejsza z tym może mieć nawet 60st, wtedy szybciej mu dobije do zadanej Jak zejdzie obecny zasyp Pieklorza 40kg wygaszam "dziada" i Buderus odpali pełną parą  
dodane 2022-05-08 14:56Ps. Moja rada dla @Q...spróbuj zmienić ochronę powrotu na pompa CWU, ustaw temp.zadaną kotła na 52st, min.temp.powrotu 50st, i CWU 50st, temp. załączania pomp 40st, algorytm wygaszania kotła na Tylko w grzaniu. Narazie tyle i obserwujemy  
2015-11-11 07:30 Temat: eSterownik.pl » Moje boje - czyli własny sterownik
  uzi18 Posty:
Dzieki za informacje
Mam przesloniony wlot (mark3k tez), wiec te parametry beda inne (nizsze) i chcialbym wiedziec ile jest potrzebne aby dobrac wentylator DC do realnych potrzeb.

Mala statystyka, program dla mikrokontrolera zajmuje aktualnie ok. 35kB.

dodane 2015-11-10 19:05makog, janklos12: kibicujecie naszemu pomyslowi?

dodane 2015-11-11 06:44kolega mi podsunal pomysl aby uzyc turbinki z malucha ciekawe czy gdzies znalazlyby sie jej parametry?
dodane 2015-11-11 07:30cena zachecajaca ...
2015-11-28 13:29 Temat: Defro Smart II » *** Automatyczne aktualizacje - opis zmian ***
  seba Posty:

Opis zmian:
1. Dla zaworu 4D i obwodu CO usunięto generowanie alarmu Wysoka temp. za zaworem.
2. Zmiana kolorów diody RGB na płycie sterownika: Niebieska pulsuje - OFFLINE, Zielona pulsuje - ONLINE
3. Podczas ochrony kotła przy pomocy zaworu 4D na wyświetlaczu wyświetlanie informacji o aktywnej funkcji ochrony powrotu w miejscu temp zadanej za zaworem.
4. Jeśli jest aktywna funkcja ochrony powrotu przy pompcy zaworu 4D to zawór utrzymuje tylko temp. na powrocie. Nie przełącza się pomiędzy utrzymywaniem temp. powrotu i temp. za zaworem.
5. Aktualizacja temp. zadanej z pogodówki co 5 minut (zarówno dla zaworu jak i kotła)
dodane 2015-11-28 13:29Wersja: 1.1.8.1
Data: 2015-11-28

Opis zmian:

1. Poprawka w obsłudze zaworu 4D - ochrona powrotu i utrzymywanie temp. za zaworem działają jednoczesnie. Ochrona zaworu ma wyższy priorytet nad utrzymywaniem temperatury za zaworem.
2. Zwiększono zakres ustawień temp. obniżonej z 10 do 15 deg dla obwodu kotła i obwodów CO1 i CO2
2015-11-28 14:27 Temat: eCoal.pl v3.5 » *** Automatyczne aktualizacje - opis zmian ***
  seba Posty:

Opis zmian:
dodane 2015-11-28 14:27Data: 2015-11-28

Opis zmian:

2021-03-10 23:00 Temat: eCoal.pl v3.5 » Opał na sezon 2020/2021 r , czyli co polecacie i czym najlepiej palić ?
  konto usunięte Posty:

Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona.
Kolejne pytanie @bodziasty:
Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy?
Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)?

Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t Jednak szacun dla niego podbije nam statystykę jak przekonamy go by kupił 12t
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.