Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
fred
![]() |
Witam. Jak już jesteśmy przy sofftach, to proszę powiedzieć jaka jest różnica między 0.3.1.6 , a 0.3.1.8. doradzano mi żebym go zmienił, tylko nie wiem co mi to moze dać.
Co dotyczy spalania, obecnie po modyfikacji palnika mój OEP+16KWśrednio wg statystyk spala ok. 14kg/dobę na grupowym. W automacie spalał więcej. Dziś przełączyłem na ręczny, tylko nie wiem dlaczego wyswietla mi się na schemacie tryb automatyczny. Czy moze mi to ktoś wytłumaczyć? |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28 W Faq jest opis jak zrobic statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania O > tuuuuu < jest opisane ![]() |
|||
|
||||
Magmarjo
![]() |
Wpisałam w statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika!
|
|||
|
||||
caffe23
![]() |
Magmarjo napisał » 2014-12-03 00:31 Wpisałam w statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika! Trzeba troszkę poczekać, po za tym chyba źle wpisałaś kaloryczność węgla bo pokazuje średnią moc kotła 16kW a to raczej niemożliwe. |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Dzieki za informacje
Mam przesloniony wlot (mark3k tez), wiec te parametry beda inne (nizsze) i chcialbym wiedziec ile jest potrzebne aby dobrac wentylator DC do realnych potrzeb. Mala statystyka, program dla mikrokontrolera zajmuje aktualnie ok. 35kB. dodane 2015-11-10 19:05makog, janklos12: kibicujecie naszemu pomyslowi? dodane 2015-11-11 06:44kolega mi podsunal pomysl aby uzyc turbinki z malucha ciekawe czy gdzies znalazlyby sie jej parametry? dodane 2015-11-11 07:30cena zachecajaca ... |
|||
|
||||
DKo70
![]() |
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. Wybierz co chcesz. Ad.2 - statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem. Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11 Po wejściu w statystyki pojawia się błąd: Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87 już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona. Kolejne pytanie @bodziasty: Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy? Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)? Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t ![]() ![]() |
|||
|
||||
falcon32
![]() |
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
|
|||
|
||||
MALB
![]() |
Witam
Jako, że użytkuje piec ze sterownikiem eCoal 3,5 pomyślałem, że osoby odpowiedzialne za rozwój platformy i sterowników, mógłby dodać jedną małą funkcję, a mianowicie, czasy prac poszczególnych silników i pomp. Ja widzę to tak: W ustawieniach sterownika dodaje się moce silników dla podajnika, wentylatora, i poszczególnych pomp, zaś sterownik licząc czas ich pracy, wypluwa nam, nową statystykę w postaci miesięcznego zużycia prądu. Mała rzecz, a cieszy. Może dzięki temu uda się komuś wyeliminować błędy w programowaniu pracy układu w celu oszczędzania prądu. Jak dla mnie proekologiczne rozwiązanie. Kto jest za?
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.