Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
fred
![]() |
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam Roman w Nowym Roku i mam do Ciebie pytanko odnośnie Twojego arkusza statystyk , który automatycznie wylicza ile mamy zapłacić za prąd odliczając produkcję z PV i tak za 2021r wyszło mi 448PLN dopłaty ( 0,62pln/1kWH ) , czy od tego mam odjąć 5 faktur prognozowanych po 42pln , czyli 5x42=210pln , czyli 448-210=238 zł ? Jak tak , to czy w tym arkuszu można dodać taką pozycję, żeby odliczała wartości z tych prognoz ? Z góry thx za odpowiedź , pozdrawiam
![]() |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
To teraz uzupełniaj statystyki i udostępnij publicznie bo pisze, że użytkownik niezalogowany no i zaktualizuj na 3.1.8 - to tak na początek
![]() |
|||
|
||||
MarekKlyk
![]() |
Od niedawna mam ecoal 3.5, gdzie i co mam wpisać żeby mi statystyki pokazywało? Bo szukam na forum, szukam w apce na telefonie i nie mogę znaleźć. Pomoże ktoś, jest tu gdzieś jakiś tutorial?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
fred napisał » 2018-10-02 18:21 Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam Zakup paliwa z 4 czerwca - brak podanego współczynnika. |
|||
|
||||
sp5ade
![]() |
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
W aplikacji w statystykach brak możliwości dodania zdarzeń np. zakupu paliwa . W starej wersji było podobnie , czy można to uruchomić ?
|
|||
|
||||
Alex139
![]() |
Dzisiaj zasypie po dekiel i zacznę prowadzić statystyki, a przede wszystkim przejdę w tryb zima, bo od jutra ma zacząć pizgać...
|
|||
|
||||
Alex139
![]() |
Nie rozumiem za bardzo prowadzenia tych statystyk, nie wiem na ile min mi wystarczy zasyp, to co mam tam wpisać...
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat... Obiecaliście coś podziałać w tym temacie? |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.