Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2019-11-13 19:26 Temat: eSterownik.pl » Średnia moc.
  przemek82 Posty:
współczynnik już skorygowałem zaokrąglając do 0.4kg/min
i tak myślę że skoro praca dobowa to 45min to wartość zużycia dobowego w statystyce powinna wynosić 18kg, a pokazuje wartość 1,3kg/d
2021-03-10 23:00 Temat: eCoal.pl v3.5 » Opał na sezon 2020/2021 r , czyli co polecacie i czym najlepiej palić ?
  konto usunięte Posty:

Strasznie cedzą te informacje: nie ma zaplanowanej/została zakończona.
Kolejne pytanie @bodziasty:
Czy w najbliższej przyszłości (kolejny sezon grzewczy) możemy spodziewać się opakowań zbiorczych Big Bag, czy musimy nastawić się na zakupy u innego dostawcy?
Czy jeśli zbierzemy "grupę" XYZ osób chętnych do zakupu węgla w Big Bagach zrealizujecie takie zamówienie (oczywiście każdy płaci za swój transport - pomijam że ktoś jest sąsiadem)?

Prosta piłka i konkretne pytanie i konkretna odpowiedz umówmy się każdy z nas łyknął by przynajmniej 2-3t. Myślę że spokojnie znajdzie się 20 chętnych osób na takie zakupy. Pomijam tego co kupuje 6t Jednak szacun dla niego podbije nam statystykę jak przekonamy go by kupił 12t
2021-02-15 16:14 Temat: bruli.pl v3.5 » nie działają wykresy ani statystyki
  1000MB Posty:
Do PrzemekP - trafiłeś 100% brakuje wybranego paliwa, ale wartość zasypu wpisywałem na panelu pieca, a tam nic nie wybiera się. Czy zatem należy ręcznie na stronie esterownik wybrać paliwo, aby mieć statystykę spalania itd. na bieżąco?.
2019-05-22 15:01 Temat: eCoal.pl v3.5 » Czy montować zawory termostatyczne?
  krzych_boch-og20 Posty:
Witam
Czy u Was także jest w dniu dzisiejszym problem z wykresami i statystyką. Kolejny raz. Od ostatniego czasu wszystko było ok i tu nagle przerwa. Tym razem jest podobnie czy to u mnie problem. Nie chciałbym grzebać przy karcie jak ostatnio bez sensu. Prosze o info jak ktoś to przeczyta.
Pierwsza stronaPoprzednia strona127 / 127Następna stronaOstatnia strona
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.