Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2021-12-06 11:52 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  krisgam Posty:
Witam. Nie chcą mi się uruchomić statystyki, mam wpisany zakup i wskażnik.Pozdrawiam
2024-09-27 13:01 Temat: Aplikacje mobilne » aplikacja mobilna po update 1.1.0.48 (301) - bug i tlumaczenie do CZ
  ledsezelim Posty:
PrzemekP napisał » 2024-09-27 12:20
ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51
Dzien dobry
Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce.
Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to.
Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony
Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic.

Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować.

OK, z mojej strony to najlepiej przez email, wiekszosc czasu jestem sluzbowo w delegacji poza domem
pozdrawiam
zdravím a přeju hezký den 
2021-12-06 16:24 Temat: eCoal.pl v3.5 » Parametry spalania - bardzo ogólnie
  krzynycz Posty:
Nie zauważyłem pytania. 

kemil napisał » 2021-11-28 21:27

Patrzę na rejestr zdarzeń i kocioł mimo trybu zima wchodzi w podtrzymanie. Co robie źle?

Nic nie robisz źle.

Jeżeli pytasz dlaczego u ciebie w trybie eCoal kocioł przechodzi w podtrzymanie skoro miał w założeniu tylko zmniejszyć moc, to odpowiem. Algorytm moduluje moc i nie przestaje grzać dopiero gdy instalacja odbiera odpowiednią moc. Powiedzmy, że w piecu o mocy nominalnej 20 kW jest to moc w granicach 5 kW (wg. statystyki), wtedy powinieneś zaobserwować pracę ciągłą.

Każdy palnik (nie tylko retortowy) ma moc minimalną z jaką może pracować, jeżeli paląc ma minimum, energi jest i tak za dużo, to co jakichś czas sterownik musi przestać grzać.      
2021-12-07 20:11 Temat: eCoal.pl v3.5 » Nowy uzytkownik
  buby165 Posty:
Witam, 
Wczoraj podłączyłem sterownik ecoal 3.5 do internetu.
Po jakim czasie zobaczę wykresy np spalin itp oraz statystyki np spalania?
2021-12-07 20:20 Temat: eCoal.pl v3.5 » Nowy uzytkownik
  leON22 Posty:
Najpierw zaktualizuj sterownik do najnowszej wersji, potem w statystykach dodaj zakup ( wypełnij wszystkie rubryki z nim związane ) potem dodaj zasyp powinno załapać  
2021-12-08 14:18 Temat: eSterownik.pl » Dostęp do statystyk starszych niż rok
  PrzemekP Posty:
skinex napisał » 2021-12-08 14:02
Może niekonkretnie się wyraziłem. Chodzi mi o te statystyki:

Tutaj mam podgląd tylko 12 m-cy wstecz. Jak mogę podejrzeć wcześniejsze miesiące?

Nie ma takiej możliwości - tam pokazujemy ostatnich 12 miesięcy. 
Można dowolnie zapytać o datę w głównym wykresach - otrzymamy te same wartości.
2021-12-08 13:53 Temat: eSterownik.pl » Dostęp do statystyk starszych niż rok
  PrzemekP Posty:
statystyki nie mają limitu - można zapytać o dowolną datę wstecz. W twoim przypadku ciężko zapytać dalej niż o rok skoro sterownik jest podłączony od września 2020.
Eksportu do CVS nie ma.
2021-12-08 14:02 Temat: eSterownik.pl » Dostęp do statystyk starszych niż rok
  skinex Posty:
Może niekonkretnie się wyraziłem. Chodzi mi o te statystyki:

Tutaj mam podgląd tylko 12 m-cy wstecz. Jak mogę podejrzeć wcześniejsze miesiące?
2021-12-08 21:43 Temat: Nowa usługa » Migracja na nową usługę
  Karczes79 Posty:
U mnie do dziś statystyki nie działają nie wiem co dalej robić
2021-12-09 07:22 Temat: Nowa usługa » Migracja na nową usługę
  PrzemekP Posty:
Karczes79 napisał » 2021-12-08 21:43
U mnie do dziś statystyki nie działają nie wiem co dalej robić

Twój sterownik jest starego typu. Tam problemem najszybciej jest karta SD lub bateria na płycie
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.