Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. Sprawdź zasyp z 9 grudnia czy jest wybrane paliwo. |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. |
|||
|
||||
michalwaclawek
![]() |
pitaszek napisał » 2021-12-13 07:44 michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. Trafiony! Dzięki za pomoc i przepraszam za zaśmiecanie pierdołami. |
|||
|
||||
Andrzej62
![]() |
Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Andrzej62 napisał » 2021-12-15 15:46 Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo Polecam ten link tldr: brakuje zakupu paliwa |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jedna z sugestii - dokładnie wyczyścić wymiennik
![]() Druga - histereza # kotła 0st Hist,przejścia na moc max 1,5st ( jak radzi @rj1972 ) sam tak kiedyś miałem jak jechałem na grupowym ![]() Trzecia - zmiana trybu spalania na ręczny Czwarta - praca w automacie Piąta - zmniejszyć temp.wew. bo pisałeś że masz 24-25st ale nie ma komfortu ![]() Szósta - odpalić statystyki żeby mieć podgląd ile spalasz opału ( właśnie ile spalałeś do tej pory ? ) Wszystko można wykręcić na tym sterowniku ![]() |
|||
|
||||
mariuszlol23
![]() |
Witam.
Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
mariuszlol23 napisał » 2021-12-20 07:52 Witam. Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? Sprawdź wpisy o zasypach - prawdopodobnie brakuje w którymś z nich wybranego paliwa |
|||
|
||||
PAndrzej
![]() |
Dobry ekogroszek KGW 29 kj i daje rade a statystyki wychodzą mi dobrze.
dodane 2021-12-28 07:28Sory KGM dodane 2021-12-28 07:39mieszkam w górach u ciebie jest -4 a u mnie -11 to i kocioł musi pracować żeby dogrzać do zadanej 22,5 na radjówce w pokoju najzimniejszym od północy. |
|||
|
||||
gwarek
![]() |
Witam. Twóje zużycie paliwa nie jest wcale takie duże jak na takie warunki. Dom oddaje cały czas ciepło i tylko nastawą za 4D możesz zmniejszyć spalanie. Po prostu mieć zimniej w domu ... Co do spieków to każdy tu pisze o zmniejszeniu nadmuchu. Przy jednoczesnym mniejszym podawaniu ale przez krótki czas postoju. Wtedy jest większy ruch na palenisku i zmniejsza tendencję do sklejania opału. Możesz też pomieszać opał z wapnem ( takim ogrodowym do pobielania drzewek ). Pozdrawiam. P.S. Zobacz moje statystyki w spalaniu. Też czeka mnie ocieplanie domu itp. https://esterownik.pl/device/25128 |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.