Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
W momencie usunięcia sterownika z usługi, usunąłeś wszystkie jego dane w tym i statystyki.
|
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
A co cię niepokoi? Generalnie cudów u Ciebie się nie zwojuje bo Twój regulator pokojowy w obecnym stanie mocno wszystko destabilizuje. Ale ok. po to on jest tylko czy nie lepiej mniej podawać na grzejniki albo je przykręcić niż tak często odcinać układ za pomocą regulatora? Coś mi mówi, że masz dobrze nasłonecznioną cześć budynku z oknami. Nie wiadomo ile i jak to pali bo nie masz statystyk. Dodatkowo coś dziwnie wprowadzasz zasypy co 2 dni 20kg, 28kg, 21kg. Ważysz to czy robisz to na oko. Nie lepiej nasypać bardziej miarodajną dawkę 100kg? Wtedy można by coś powiedzieć. Nie wiem czy dla Twojego regulatora pokojowego nie byłby lepszy tryb automatyczny ręczny bo w eCoalu masz mocne przebicia temperatury. Daj mu korektę dmuchawy -2 a w podtrzymaniu czas pracy 5s, czas postoju podajnika 90s, czas krótkiej przerwy 75s, moc dmuchawy 39%. Odczekaj 2-3 dni żeby można było to zobaczyć. Spokojnie nie zgaśnie. |
|||
|
|
||||
|
Michal86
|
No jak wprowadziłes zakup i parametry wydajności podajnika 14tego to na kalendarzu w statystykach zaznacz od 15tego i będziesz miał średnie teoretyczne zużycie. A faktyczne to policz sobie ile fizycznie wsypałeś 😋
dodane 2024-10-30 12:23Zasyp musi być zawsze po zakupie w zdarzeniach |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
adam1412 napisał » 2024-10-29 20:03 jak ustalić średnie zużycie . zakup paliwa od 14.10,2024 i wpisuje każdy zasyp, tak by prowadzić statystyki , jakaś formuła na to.??? We wszystkich zasypach sprawdź czy masz wybrane paliwo - podejrzewam, że tylko w kilku ostatnich wpisach jest wybrane zasypane paliwo. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. |
|||
|
|
||||
|
krisgam
|
Witam. Nie chcą mi się uruchomić statystyki, mam wpisany zakup i wskażnik.Pozdrawiam
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Najpierw zaktualizuj sterownik do najnowszej wersji, potem w statystykach dodaj zakup ( wypełnij wszystkie rubryki z nim związane ) potem dodaj zasyp powinno załapać
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
skinex napisał » 2021-12-08 14:02 Nie ma takiej możliwości - tam pokazujemy ostatnich 12 miesięcy. Można dowolnie zapytać o datę w głównym wykresach - otrzymamy te same wartości. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
statystyki nie mają limitu - można zapytać o dowolną datę wstecz. W twoim przypadku ciężko zapytać dalej niż o rok skoro sterownik jest podłączony od września 2020.
Eksportu do CVS nie ma. |
|||
|
|
||||
|
pitaszek
|
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.