Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
faco
|
No widzisz tak to je ze po czasie ustalosz priorytety co wazniejsze proste linie czy myni na łopacie. Mnie jak na razie bardzi zalezy jak wiesz w ty stary budzie miec myni na łopacie ze pal licho z kreskami, za nie nie placa. Co z tego ze były jak pokozoł gmaj wyzy jak wongiel szybci zniko. Jak na razie optymistycznie patrza na statystyki widza ze mom trend opadajacy
|
|||
|
|
||||
|
bodziasty
|
To teraz uzupełniaj statystyki i udostępnij publicznie bo pisze, że użytkownik niezalogowany no i zaktualizuj na 3.1.8 - to tak na początek
|
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
LeON22 pomimo problemu ze statystykami jest prośba o ile dysponujesz czasem aby pomóc i podglądnąć w ustawieniu kotła i instalacji Silecereres. Ja trochę podglądałem i coś zaproponowałem poza forum ale nie jestem w stanie zaradzić niestabilnej pracy układu. Tak to jest bez wizji. Oczywiście z ciekawością będę podglądał. Pozdrawiam.
dodane 2022-01-08 21:05PS Silenceres. Może byś wrzucił kilka fotek? dodane 2022-01-08 21:06Ja osobiście zachęcam do dyskusji na forum. |
|||
|
|
||||
|
Silenceres
|
Problem ze statystykami rozwiązany. Wystarczyło edytować wpis zasypu i wybrać rodzaj opału. Podpowiedział użytkownik z forum w prywatnej wiadomości Cytuję: "Tez tak miałem. Musisz edytować zasyp paliwa , tam wybrać rodzaj paliwa z zakupu, nie może to być SELECT" Co do niestabilnej pracy kotła, dzisiaj będę próbował twoich wskazówek leON22 Dodam tylko że zacząłem właśnie palić Pieklorzem (workowany 20 kg) z Chwałowic rj1972 Tobie również dziękuję za zaangażowanie. Mam nadzieje że w końcu będę miał równie ładne wykresy jak wasze
|
|||
|
|
||||
|
DanFen
|
Witam Panowie ,
Mam podobny problem z zasypani , mianowicie dodaje zasypy a w statystykach na apce nic nie widać ,palę od sierpnia zeszłego roku i wcześniej nie miałam większego problemu , może jakaś propozycja. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
A ja bym prosił o dodanie wykresu temp. zew. do statystyk, również wielkie THX
|
|||
|
|
||||
|
NeoRav
|
No szkoda. Wielkie dzięki za pomoc. A jeszcze jedno pytanie, żeby nie zakładać nowego wątku. W statystykach kosztów, zużycia, mocy itp. nic nie mam. W jaki sposób się to aktualizuje?
|
|||
|
|
||||
|
kubanos
|
Chcę oszacować na podstawie spalengo opału, jakie jest zapotrzebowanie budynku ma energię cieplną pod pompę Ciepła.
Jest konkretny wzór na to ale trzeba wiedzieć jaka piec ma sprawność. Mam 160 metrów. Zużywam razem z CWU na sezon nie wiecej niz3 tony. Z wykresów że statystyk wychodzi co innego, z cieplo.app co innego. Masz buderusa i pv i chce Ci się bawić w wungiel? |
|||
|
|
||||
|
Gelo_26
|
A u mnie samo się naprawiło, nie miałem czasu wyjmować karty i jak już chciałem ją wymienić to się okazało że już działa.
Chyba porostu błędne dane nadpisały się nowymi i stąd ta poprawa ![]() |
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
Karta ma 1,45 GB wolnego miejsca. A co zrobić aby nadal zapisywały się statystyki? Wystarczy zmienić kartę?
Kartę zgrałem i sformatowałem. I nic To co zgrałem ze starej karty nagrałam na nową 4 GB i też nic. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.