Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
krisgam
![]() |
Witam. Nie chcą mi się uruchomić statystyki, mam wpisany zakup i wskażnik.Pozdrawiam
|
|||
|
||||
ledsezelim
![]() |
PrzemekP napisał » 2024-09-27 12:20 ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. OK, z mojej strony to najlepiej przez email, wiekszosc czasu jestem sluzbowo w delegacji poza domem pozdrawiam zdravím a přeju hezký den |
|||
|
||||
krzynycz
![]() |
Nie zauważyłem pytania.
kemil napisał » 2021-11-28 21:27 Nic nie robisz źle. Jeżeli pytasz dlaczego u ciebie w trybie eCoal kocioł przechodzi w podtrzymanie skoro miał w założeniu tylko zmniejszyć moc, to odpowiem. Algorytm moduluje moc i nie przestaje grzać dopiero gdy instalacja odbiera odpowiednią moc. Powiedzmy, że w piecu o mocy nominalnej 20 kW jest to moc w granicach 5 kW (wg. statystyki), wtedy powinieneś zaobserwować pracę ciągłą. Każdy palnik (nie tylko retortowy) ma moc minimalną z jaką może pracować, jeżeli paląc ma minimum, energi jest i tak za dużo, to co jakichś czas sterownik musi przestać grzać. |
|||
|
||||
buby165
![]() |
Witam,
Wczoraj podłączyłem sterownik ecoal 3.5 do internetu. Po jakim czasie zobaczę wykresy np spalin itp oraz statystyki np spalania?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Najpierw zaktualizuj sterownik do najnowszej wersji, potem w statystykach dodaj zakup ( wypełnij wszystkie rubryki z nim związane ) potem dodaj zasyp powinno załapać
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
skinex napisał » 2021-12-08 14:02 Nie ma takiej możliwości - tam pokazujemy ostatnich 12 miesięcy. Można dowolnie zapytać o datę w głównym wykresach - otrzymamy te same wartości. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
statystyki nie mają limitu - można zapytać o dowolną datę wstecz. W twoim przypadku ciężko zapytać dalej niż o rok skoro sterownik jest podłączony od września 2020.
Eksportu do CVS nie ma. |
|||
|
||||
skinex
![]() |
||||
|
||||
Karczes79
![]() |
U mnie do dziś statystyki nie działają nie wiem co dalej robić
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Karczes79 napisał » 2021-12-08 21:43 U mnie do dziś statystyki nie działają nie wiem co dalej robić Twój sterownik jest starego typu. Tam problemem najszybciej jest karta SD lub bateria na płycie |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.