Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
maciekdom82
![]() |
Witam potrzebuje pomocy, kupiłem na olx używany sterownik ecoal 2.1 0.3.1.3 założyłem konto dodałem sterownik i tu są schody ster jest online z przeglądarki ale nie ma go na apce w telefonie. Zamiast ecoal czy bruli wyświetla się Dla każdego, jak chcę dodać uprawnienia to też jest inaczej, nie mogę też wejść do statystyk oraz ustawić powiadomień. Dodam że wiele już tych sterowników używanych zainstalowałem znajomym więc dane są wpisane dobrze.
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
michalwaclawek
![]() |
U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia.
Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Licznik podajnika oblicza czas pracy na podstawie wyliczonego wcześniej współczynnika jego pracy dla danego rodzaju paliwa i tak np. wsypałeś 100 kg ekogroszku i podajnik "chodził" na nim 400 min, to współczynnik wynosi 100kg:400min=0.25kg/min. Wpisujesz go w dedykowane miejsce przy zakupie w statystykach. Ten czas do opróżnienia zasobnika będzie analogicznie inny jeżeli zasypiesz 50kg, czyli połowę krótszy ( 200min) niestety sterownik nie potrafi tego sam automatycznie przeliczyć
![]() ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. Sprawdź zasyp z 9 grudnia czy jest wybrane paliwo. |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. |
|||
|
||||
michalwaclawek
![]() |
pitaszek napisał » 2021-12-13 07:44 michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. Trafiony! Dzięki za pomoc i przepraszam za zaśmiecanie pierdołami. |
|||
|
||||
Andrzej62
![]() |
Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Andrzej62 napisał » 2021-12-15 15:46 Jestem nowy ,brak statystyk mam eCoal /1.1.35.1. Piec OGNiwo Polecam ten link tldr: brakuje zakupu paliwa |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jedna z sugestii - dokładnie wyczyścić wymiennik
![]() Druga - histereza # kotła 0st Hist,przejścia na moc max 1,5st ( jak radzi @rj1972 ) sam tak kiedyś miałem jak jechałem na grupowym ![]() Trzecia - zmiana trybu spalania na ręczny Czwarta - praca w automacie Piąta - zmniejszyć temp.wew. bo pisałeś że masz 24-25st ale nie ma komfortu ![]() Szósta - odpalić statystyki żeby mieć podgląd ile spalasz opału ( właśnie ile spalałeś do tej pory ? ) Wszystko można wykręcić na tym sterowniku ![]() |
|||
|
||||
mariuszlol23
![]() |
Witam.
Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.