Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
ledsezelim
|
Dzien dobry
Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalej widze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecam pomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazac jak by bylo treba poprawic. dodane 2024-09-27 09:51
|
|||
|
|
||||
|
krzynycz
|
Nie zauważyłem pytania.
kemil napisał » 2021-11-28 21:27 Nic nie robisz źle. Jeżeli pytasz dlaczego u ciebie w trybie eCoal kocioł przechodzi w podtrzymanie skoro miał w założeniu tylko zmniejszyć moc, to odpowiem. Algorytm moduluje moc i nie przestaje grzać dopiero gdy instalacja odbiera odpowiednią moc. Powiedzmy, że w piecu o mocy nominalnej 20 kW jest to moc w granicach 5 kW (wg. statystyki), wtedy powinieneś zaobserwować pracę ciągłą. Każdy palnik (nie tylko retortowy) ma moc minimalną z jaką może pracować, jeżeli paląc ma minimum, energi jest i tak za dużo, to co jakichś czas sterownik musi przestać grzać. |
|||
|
|
||||
|
skinex
|
||||
|
|
||||
|
maciekdom82
|
Witam potrzebuje pomocy, kupiłem na olx używany sterownik ecoal 2.1 0.3.1.3 założyłem konto dodałem sterownik i tu są schody ster jest online z przeglądarki ale nie ma go na apce w telefonie. Zamiast ecoal czy bruli wyświetla się Dla każdego, jak chcę dodać uprawnienia to też jest inaczej, nie mogę też wejść do statystyk oraz ustawić powiadomień. Dodam że wiele już tych sterowników używanych zainstalowałem znajomym więc dane są wpisane dobrze.
![]() ![]()
|
|||
|
|
||||
|
pitaszek
|
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47 U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia. Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. ![]() W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika: Może to jest problemem. |
|||
|
|
||||
|
mariuszlol23
|
Witam.
Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
mariuszlol23 napisał » 2021-12-20 07:52 Witam. Aplikacja przestała pokazywać statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? Sprawdź wpisy o zasypach - prawdopodobnie brakuje w którymś z nich wybranego paliwa |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
ankli napisał » 2024-10-07 16:15 Witam, nie działa zakres dat w statystykach! Wydaje mi się, że jednak działa poprawnie. |
|||
|
|
||||
|
gwarek
|
Witam. Pytanie .... Zakupiłem ekogroszek ale jeszcze palę starym. Czy mogę go wpisać do statystyk ale odznaczając: Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie Wtedy go nie będzie zaliczał do wyczewrpania zapasów. Dopiero po wyczerpaniu zaznaczam i będzie OK. Pozdrawiam.
|
|||
|
|
||||
|
fred
|
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.