Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
gwarek
|
Szkoda że nie wstawiasz do statystyk zakupu opału oraz zasypów.
Byłby obraz ilości spalania co daje potencjał możliwych oszczędności. |
|||
|
|
||||
|
raf1
|
Ok działa. Nie działają statystyki
|
|||
|
|
||||
|
Szymek2807
|
Witam,
Posiadam piec Defro Evopell. W jaki sposób wyliczyć ilość pelletu w zasobniku tak żeby wykazywał statystyki zużycia i ilość pozostała ? |
|||
|
|
||||
|
lan123
|
Witam nie wiem jaki jest powod ale niemam statystyk od wczoraj z ostatnich 7 dni
|
|||
|
|
||||
|
adkwapniewski
|
@leON22 To 13,6kWh w takim razie
![]() @Ameno25 - dokładnie -jakby miał miśka (statystyki) mógłby wybrać mniej więcej zgodne dni i porównać. Może to coś z przepływami hydro |
|||
|
|
||||
|
arosa
|
W podtrzymaniu mam popiołek a 3 podania żeby się nie zapadał kopiec, palę skarbkiem jest mocno kaloryczny 28000 - 29500 (kJ/kg), algorytm wygaszenia kotła mam ustawione na "zawsze", co to jest ten algorytm wygaszenia kotła co on robi. Obecnie kocioł któryś dzień chodzi w podtrzymaniu tutaj jest wgląd do ustawień kotła oraz statystyk https://esterownik.pl/device/15593
|
|||
|
|
||||
|
OEPM26-Marcin
|
Witam, Od 24 nie wyświetlają mi się statystyki. Restartowałem sterownik ale nic to nie pomogło.Co się dzieje?
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
"Coś podobnego robi różnicę", a ile kto spala można sobie podejrzeć w jego statystykach, pod warunkiem, że ten "ktoś" ma udostępniony sterownik i staty prowadzi rzetelnie, sumiennie i bez "kombinowania" np. z źle wpisanym WPP lub "coś podobnego"
![]() dodane 2022-10-22 07:07Ps. Co to za "gość" który się wymixował ![]() dodane 2022-10-22 07:15@leon masz pompę mieszającą, to czemu jej nie używasz Na schemacie jest Min.temp.powrotu 47st, a fizycznie 27*, CWU wyłączone zadane temp.wew.10st w POKOJACH max 21.5st ale jest ![]() dodane 2022-10-22 07:23PS2. Sory Winnetau ale za przeproszeniem, robisz ludzi w ciula
|
|||
|
|
||||
|
dziuniek
|
||||
|
|
||||
|
luka
|
||||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.

Min.temp.powrotu 47st, a fizycznie 27*, CWU wyłączone zadane temp.wew.10st w POKOJACH max 21.5st ale jest