Forum eCoal.pl v3.5 Opał na sezon 2021/22 r , czyli czym najlepiej palić i co polecacie ??? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
No to masz kocioł iście EKO, moja utylizuje w ten sposób olej po frytkach, obecnie na VP nic nie kombinuje bo opał suchy i ślimak nie ma co z nim robić jest cicho, tylko sobie mruczy
|
|||
|
||||
faco
|
No wiesz ... takie mini smarowanie a nawet nie poczujesz co to taki kieliszek na tyle węgla
Ale efekt doskonały ... nie tam co drugi sąsiad guminiokami,oponami abo byfyjami po omach poli |
|||
|
||||
leON22
|
Byfyju z antryju Od razu mi się wojsko przypomniało i chopy ze Śląska
|
|||
|
||||
seep
|
Na necie spotkałem 1099 zeta za tonę workowany suchy 3-5 mm granulacja
Będę zamawiał to napiszę jak w rzeczywistości wygląda. |
|||
|
||||
marena
|
seep napisał » 2022-01-07 14:47 Na necie spotkałem 1099 zeta. Panie Boże ty to widzisz i nie grzmisz,za tako kasa to mam 2 tony z dowozem ale luzem |
|||
|
||||
Mojzyk
|
Panowie co byście polecili na piec Ogniwo Eko Plus+ 10kw? Aktualnie pale Anmag Gold cena za worek 29 z groszem. Obok mojego pieca stoi piec (12kw) sąsiadki pali tym samym, mówi że próbowała palic Pieklorzem ale 3 razy dziennie zrywał zawleczkę na ślimaku przy podawaniu . W temacie eko groszku jestem zielony więc każda informacja na wagę złota
|
|||
|
||||
Borowa
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Nasi byli pierwsi. Tauron ma takie, a chcesz kupić od gościa co ma kawałek łąki ?
|
|||
|
||||
MarcinJ
|
Sklep pgg to tragedia po aktualizacji, ledwo się ładuje i oczywiście ciągle niedostępny. Kojarzycie godziny w jakich rzucają węglem?
|
|||
|
||||
oxalis3
|
Forum info ogrzewanie, w zakładce opał masz cały wątek poświęcony sklepowi PGG. W wolnych chwilach próbuję kupić Greenpala, z marnym skutkiem. Chyba wcześniej choroby psychycznej dostanę od tego odświeżania strony i wpatrywania się w monitor.
|
|||
|
||||
Djack
|
Karolinka juz zniknela z oferty, za male moce produkcyjne i sie przeliczyli czy jak.
Ja poluje glownie na greenpal i od prac konserwacyjnych nie trafilem zeby byl chociaz przez chwile dostepny. Karolinka i Pieklorz sie zdarzalo |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
marena
|
||||
|
||||
oxalis3
|
Normalnie pracujący człowiek nie jest wstanie nic na PGG kupić, ja mam nienormowany do końca czas pracy i mogę o rożnych porach dnia po kilka minut poklikać. Tylko raz udało mi się trafić na dostępność Pieklorza, a próbuję od dawna. Za to na OLX już pojawiły się ofert sprzedaży Karolinki. |
|||
|
||||
marena
|
marena napisał » 2022-01-12 07:56 Raniutko 7,30 SMS o dostawie 5 minut później tel od kierowcy że będzie do godziny i był bardzo miły i fajny Pan,bagi podwiózł we wskazane miejsce,czekam na następne. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Chyba trzeba się przeprosić z budzikiem. Chętnie bym 2t łyknął na kolejną zimę
dodane 2022-01-13 07:03 Pieklorza miałem w koszyku... a w koszyku "Brak wystarczającej ilości towaru na wybranym składzie." |
|||
|
||||
oxalis3
|
To teraz zostaw to w koszyku i czekaj , aż znowu Ci się uda trafić kiedy będzie dostępny. Ponoć wtedy możesz dokończyć zakup.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nie dzięki... trzymanie czegokolwiek w koszyku mija się z celem skoro tam też jest informacja o niedostępności towaru. A przycisk przejścia do kasy nie jest aktywny.
|
|||
|
||||
juzo
|
Czy ten Greenpal nada się do kotła z podajnikiem Ekoenergii? mam taki jak w tym LINKU
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dziś wungla nie było w ogóle o 7:00 żadnego rodzaju, od poniedziału zapinam VPN`a wprost ze Ślonska... bo to się nie da
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||