Forum eCoal.pl v3.5 Opał na sezon 2021/22 r , czyli czym najlepiej palić i co polecacie ??? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
mariuszlol23
|
marcinbb napisał » 2022-01-14 07:04 Dziś wungla nie było w ogóle o 7:00 żadnego rodzaju, od poniedziału zapinam VPN`a wprost ze Ślonska... bo to się nie da Był Ale o 6.40. Przez tel udał o mi się dodać do koszyka, ale dalej już było ciężej. Ale jak na 1 raz i na tel to uznaje za sukces że chociaż w koszyku miałem hehe. |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
Djack
|
Jezeli masz taki stan ze kreci, tzn ze zapytanie w tle ktore dodaje do koszyka sie wywalilo - z winy serwera.
Jezeli nacisniecie + w ilosci nie zresetuje przycisku, to tylko odswiezenie calej strony. Niestety ten problem może wystąpić na każdym kroku zakupów :/ |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
Mixokret
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Widzę że budzik muszę ustawiać jeszcze wcześniej. Chciałem kupić profilaktycznie na przyszły sezon grzewczy bo przywiozłem tonę pelletu i zostało mi jeszcze jakieś 300 kg zielonego. Do końca marca powinno wystarczyć.
|
|||
|
||||
Mixokret
|
W soboty też wstawiają?
|
|||
|
||||
marena
|
||||
|
||||
tplink
|
||||
|
||||
marena
|
||||
|
||||
tplink
|
||||
|
||||
marena
|
tplink napisał » 2022-01-15 19:15 Proszę Pieklorza właśnie o 6:17 zgarnąłem , zamówienie z 30,12 No dzięki ale to nadal nie są zakupy na PGG zrobione w Sobotę a o to w tym biega Pozdro👍 |
|||
|
||||
tplink
|
Nawiązywałem do Twojego posta w którym piszesz o godzinach w dniach roboczych a w dni robocze towar wstawiają też przed 6:30 , może nie zrozumiałeś dlatego że nie zacytowałem . Mój błąd Pozdrawiam |
|||
|
||||
marena
|
tplink napisał » 2022-01-16 17:04 Mój błąd Pozdrawiam To żaden błąd,po ludzku wymienimy doświadczenia Pozdrawiam 😉 |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Już budzik zaplanowany na 6:10 jednak jestem po 3 zmianach po 12h i sprawdzanie będzie w łóżku. Spanie z laptopem pod poduszką... tego jeszcze nie było.
|
|||
|
||||
leON22
|
Jestem po nocce , oko się przymyka , a Greena ...nima Karlik 6:40 , Pieklorz 8:25 .
|
|||
|
||||
bodziasty
|
Ty lepiej kupuj co jest
dodane 2022-01-17 09:16Karlik był 9:15 |
|||
|
||||
Djack
|
Polowałem kilka dni i się nareszcie udało złapać te 5t greenpala.
Jeszcze z tonę dokupię i na 2 lata opał jest - ale to już w późniejszym terminie, niech inni mają szansę. @leON22 Powodzenia PS. Ja siedziałem od piątku na podstronie kasa, a dziś tylko kliknąłem ten czerwony przycisk Żeby nie wywaliło podstrony kasa, warto stronę co jakiś czas odświeżać - po 14 i w weekend - a czasami kliknąć kupuję mimo, że nie ma towaru - bo na ogrzewanie chyba ktoś pisał że wisiał na kasie, a później jak węgiel był to go do koszyka przeniosło. No i jak się odświeża przez kliknięcie przycisku, to wszystkie dane w formularzu są uzupełnione, więc warto to zrobić trochę wcześniej niż wrzutka węgla |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Chyba zmienię strategię i wywalę niebieskiego i zastąpię go kotłem na pellet. Szkoda zdrowia na wstawanie o 6:00 aby siedzieć przy lapku i klikać "F5" czatując na wungiel. Szczególnie że o 6:00 często jeszcze w robocie jestem. A tak nie dość że nocka leci to i pellet do samochodu ładuję i swoje zarobie. PS. Oczywiście niczego nie kradnę tylko, brata kulturalnie informuję że dziś wyniosłem np. 10 worków a przez ostatnie 2 tyg ponad tonę. Jednak spalanie tego w niebieskim nie jest bezproblemowe, i patrząc na jego kocioł knuję czy znajdę używkę pelleciaka czy do niebieskiego wsadzić palnik na pellet? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||