Forum eCoal.pl v3.5 Opał na sezon 2021/22 r , czyli czym najlepiej palić i co polecacie ??? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
![]() |
Fakt, że trzeba być "czujnym jak chrabąszcz, jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Sam nie kupiłeś wystarczającego zapasu, a ludzi od Januszy wyzywasz ? Puknij się w ten sagan czasem.
|
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Chyba mało kto się interesuje ofertą Taurona. Tam też jest esklep. Co prawda też wiecznie towar niedostępny ale mają ciekawą opcję czyli powiadomienia sms o dostępności towaru. Ja skorzystałem i 2 palety różowego mam. Pakują po 800kg i trochę źle to wychodzi z transportem ale można sprawdzić. Też trzeba być szybkim ale nie trzeba aż tak czatować. Cena do dyskusji. Pali się podobnie jak inne serii 26MJ.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
verb napisał » 2022-01-17 19:49 Sam nie kupiłeś wystarczającego zapasu, a ludzi od Januszy wyzywasz ? Puknij się w ten sagan czasem. Nie kupuję na zapas, 2t mogę spokojnie zmieścić w moim składziku na opał i tyle kupuję co rok. 2 kolejne tony musiałyby stać na dworze ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Ja Ci nie mówię, żeś Janusz. Ci co wywożą tirami węgiel z Woli, to nie są Janusze, prawidłowa nazwa to spekulant. Janusz nie zarabia w ciągu kilku msc na ładny dom i Ferrari.
|
|||
|
||||
oxalis3
![]() |
W roku ubiegłym kupiłem 2t Greenpala i zgodnie z tym co m.in. verb pisał pali się super i kupił bym chętnie ze 3 tony na rok następny. Jednak nie mam żadnej szansy i nie ma co się dziwić, że człowiek się ...denerwuje kiedy widzi wystawiane na OLX tony opału z PGG sprzedane przez spekulantów, jak qwa za komuny.
|
|||
|
||||
luck
![]() |
PGG ma złą politykę sprzedaży i tyle,powinni zrobić ograniczenia na osobę i byłoby ok.
Panowie palił ktoś tym ? Ekogroszek z tej firmy jest OK lecz nie wiem jak ekomiał https://www.wegiel24.info/ekomial/?fbclid=IwAR2z7G7Cg7yjvqDs2RJosxFL0qTpVv1K4Tm-KrFF5wYs37x0w7tYSbbZWMc |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
W pierwszej kolejności muszą obsłużyć umowy, na sklep trafiają resztki.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Cały dzień dziś spędziłem przed kompem... wungla PGG nie znalazłem. Kolejne 3 nocki czekają mnie na pelleciarni, to przytargam ze 30 worków. Łatwiej, taniej i robię pellet taki jak chce... w sensie wagowym. Niż mam klikać F5 aby zobaczyć potencjalną dostępność w PGG.
|
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
marcinbb no to ja miałem zajebistego farta dzisiaj - z głupa wszedłem o 9:40 - niedostępny, za minutę odświeżyłem i dostępny karlik - do koszyka 2 tony i do kasy realizuj zamówienie i nauczony wcześniej że za chwile będzie brak towaru zostawiłem a tu szok - zrealizowało.
Wprawdzie poluje na greenpala od listopada, no ale dobry i karlik na dzisiejsze cyrki z węglem. Dzisiaj puszczam totolotka - a nuż też siądzie ![]() ![]() |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Spokojnie. Moim zdaniem od Marca będzie towar dostępny. Bez paniki.
|
|||
|
||||
Hajtaler
![]() |
Karlik obecnie to bez większego problemu zamówisz jak przypilnujesz - teraz wisi ok 2 min i ostatnimi dniami po 4 razy dziennie wrzucany. Gorzej z Pieklorzem bo max 20 sek wisi a nieraz i 10. Najgorzej greenpal - przeważnie raz dziennie 10 - 20 sek
|
|||
|
||||
faron4
![]() |
Węgiel dostępny przez 2 minuty. To wcale nie jest zakup bez problemu.
Istne szaleństwo. Ktoś nas w chu... robi. Wymuszają aby ludzie od pośredników za 2 razy tyle kupowali |
|||
|
||||
marena
![]() |
||||
|
||||
faron4
![]() |
UE nie decyduje o limitach dobowej sprzedaży węgla. Takie decyzje zapadają w Warszawie.
|
|||
|
||||
lan123
![]() |
witam tyle reklamy pgg a tu taka szmira szkoda nerwow pozdrawiam.
|
|||
|
||||
Mixokret
![]() |
||||
|
||||
EYE1961
![]() |
2t. Karolinki w dwóch etapach , wczoraj do koszyka a dzisiaj do kasy.
![]() ![]() |
|||
|
||||
faron4
![]() |
Worek węgla jak trofeum
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Dziś tylko Karlik i Karolinka dostępne z rana.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||