Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page6 / 21Next pageLast page
2015-12-04 08:27
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
"nowy schemat wykresu" -> nazywasz sobie go (OK z poziomu Menu na gorze z prawej) -> zaznaczasz co chcesz mieć na wykresie (zakładka "źródło"), wraz z kolorem -> zapisz schemat.
2015-12-04 08:30
  Ameno25 Posts: 2371 Ostrzeżenie: 0
Spoko , dzieki
2015-12-04 08:32
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
Dajesz nowy schemat nazwa obok masz zrodlo tam wybietasz ktore dane chcesz widziec i kolorki potem ok i juz jest schemat

Mi sie nie wyswietla zadna strona startowa z planem ani nigdzie w menu go nie ma.
Reinstalowalem juz
2015-12-04 08:37
  Ameno25 Posts: 2371 Ostrzeżenie: 0
dobrze by bylo jakby te linie wykresu byle ciensze , bo teraz to jedna nachodzi na druga wykres malo czytelny

dodane 2015-12-04 08:37
JacekJI napisał » 2015-12-04 08:32
Dajesz nowy schemat nazwa obok masz zrodlo tam wybietasz ktore dane chcesz widziec i kolorki potem ok i juz jest schemat

Mi sie nie wyswietla zadna strona startowa z planem ani nigdzie w menu go nie ma.
Reinstalowalem juz

Ale zrobiles aktualizacje , wczoraj byla
2015-12-04 10:40
  seba Posts: 1352 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Najlepiej zdefiniowac sobie wykresy na platformie eSterownik a następnie możesz wybrać zdefiniowany schemat w aplikacji.



2015-12-04 11:43
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
OK, paluszkiem w prawo ... w lewo ... to poprawia komfort pracy z aplikacją ... nie wiedziałem.
Co nie zmienia faktu, ze zdefiniowane wykresy mogłyby się od razu pokazywać po wybraniu z menu "wykresy".
2015-12-04 12:25
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
No aktualizowalem. Wlaczam apke- ekran logowania- wybor stera- i pokaxuje sie odrazu ekean z parametrami pieca
Nie ma planu
Android 5.0.1
lg leon H320

dodane 2015-12-04 12:25Nadal nie ma podgladu na druha temperature wewnetrzna (t2)

Mozecie Panowie z Es napisac jakie zmiany w aplikacji zostaly wprowadzone?
2015-12-04 12:29
  seba Posts: 1352 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Spróbuj najpierw odinstalować aplikację i ponownie zainstaluj z google play.
2015-12-04 12:45
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
Instalowalem ponownie. Z linku z pierwszego posta. Bo w sklepie nie ma.
Bez zmian
2015-12-04 12:52
  sq9tbu Posts: 1105 Ostrzeżenie: 0
U mnie w aplikacji na głównej stronie piszę tylko temperatura a trzeba się domyślać czego. W większości zakładek są białe plamy. Coś jest nie tak z tą aplikacją. Inne różne mi chodzą bez problemu. Jak kupowałem sterownik to świetnie to wyglądało na stronie. Aplikacja forum, aplikacja pieca nie mają swojej funkcjonalności więc są nieprzydatne dla mnie. Szkoda było tyle pieniędzy dawać za sterownik.
2015-12-04 13:27
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Udostępnijcie mi swoje sterowniki (login: ven) sprawdzę co się dzieje.
2015-12-04 14:18
  sq9tbu Posts: 1105 Ostrzeżenie: 0
Udostępniłem tylko jaki ma to związek z aplikacjami mobilnymi to nie wiem.
2015-12-04 14:31
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
W którym miejscu masz tylko napis temperatura ? Co oznacza białe plamy ? Jedyny biały ekran to ten na alarmach i wykresach, a to tylko dlatego że nie masz utworzonego żadnego schematu wykresu.
2015-12-04 14:55
  Ameno25 Posts: 2371 Ostrzeżenie: 0
dlaczego moj schemat sie nie wyswietla , w wersji PC

dodane 2015-12-04 14:55dobra juz wiem dlaczego
2015-12-04 15:26
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
ven a patrzyles u mnie czego nie ma schematu w aplikacji?
2015-12-04 16:28
  Ameno25 Posts: 2371 Ostrzeżenie: 0
Zrobilem dwa plany schematow w PC , w smartfonie wchodze w wykresy " otworz zapisany schemat "
Jeden sie otwiera drugi nie
Na pc otwieraja sie dwa
2015-12-04 17:42
  sq9tbu Posts: 1105 Ostrzeżenie: 0
Chyba widać o co chodzi na załączonych screenach. A dodatkowo w aplikacji forumowej nie można pisać postów.







2015-12-04 17:48
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
jakiego masz androida i telefon? bo ja też nie mogę pisać postów a inni ponoć mogą.

choć ja w aplikacji bruli mobile mam opis temperatur ale nie mam w ogolę schematu
2015-12-04 18:10
  sq9tbu Posts: 1105 Ostrzeżenie: 0
Xiaomi Redmi Note2 Android 5.0.2
Wszystkie apki działają a mam ich sporo minn. ING bankowa, allegro,yahoo mail,hamgps, tvp stream itd i nie ma z nimi najmniejszych problemów.
2015-12-04 18:41
  JacekJI Posts: 661 Ostrzeżenie: 0
to jeszcze nowszy android, może problem występuje w nowszych androidach?pewny
First pagePrevious page6 / 21Next pageLast page
Users on-line: justynam, rafalsk

Recently added

dom-piec0420

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more