Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
|
sq9tbu już wiem o co chodzi, używasz w telefonie języka innego niż polski. My jesteśmy w trakcie przygotowanie 4 wersji językowych stąd te problemy. Jeżeli przełączysz język w telefonie na polski, zobaczysz wszystkie nazwy.
dodane 2015-12-04 19:54 JacekJI napisał » 2015-12-04 15:26 ven a patrzyles u mnie czego nie ma schematu w aplikacji? Moja wina wypuściłem moduł schemat tylko do aplikacji eCoal Mobile, a zapomniałem do defro i bruli. Jeszcze dzisiaj wrzucę aktualizację z tym modułem. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Fajnie by było Ven. Nie ma możliwości przełączenia na język polski bo to mało popularny język na świecie i nie ma go w telefonie. Mam angielski i chiński. Ale jakby na gwiazdkę był prezent dla takich jak ja to bym się ucieszył.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
A widzisz . Mialem pytac czy komus na brulim dziala.czko
|
|||
|
||||
pab11o
|
Czy ta aplikacja na defro juz jest?
|
|||
|
||||
ven
|
W pierwszym poście masz linki do aplikacji.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
ostatnia wersja apki juz ma fajny ksztalt.
pomysl z planem dobry schematy wykresow tez dobre bo nie trzeba ogladac wszystkiego bez potrzeby Do poprawy *blad z zamtkaniem po obroceniu ekranu *Czeste wyswietlanie na planie tylko czarnego obrazu- trzeba cofnac i jeszcze raz *brak mozliwosci wyboru do wyswietlania temp z czujnika t2 dodane 2015-12-09 22:36*brak mozliwosci dodania zasypu (nie znalazlem) |
|||
|
||||
bodziasty
|
A nie ma jak w starej, że jak naciśniesz na ikonę czasu pracy podajnika to ci dodaje zasyp ?
|
|||
|
||||
JacekJI
|
niema wlasnie w ogole czasu podajnika, tylko stan i kiedy zasyp
|
|||
|
||||
Umcyk
|
JacekJI napisał » 2015-12-09 22:51 niema wlasnie w ogole czasu podajnika, tylko stan i kiedy zasyp w zakladce PARAMETRY > ZAAWANSOWANE masz CZAS DO POPROZNIENIA ZASOBNIKA... |
|||
|
||||
JacekJI
|
chodzi o możliwość dodania zasypu z aplikacji mobilnej, w starych sterach na aplikacji mobilnej klikało się w stan zasobnika i dodawało zasyp, na schemacie w procenty się klika. a w aplikacji mobilnej brak
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Pojawiły się opisy w aplikacji mobilnej u mnie, chłopaki z ES chyba nie śpią tylko ostro pracują. Zaczęła normalnie wyglądać na moim telefonie z językiem angielskim. Co prawda są po angielsku ale jak się będzie dało wybierać języki w samej aplikacji to będzie miód cud i orzeszki.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
drugi dzien u mnie jest brak planu.
i brak mozliwosci skasowania/wylaczenia alarmu |
|||
|
||||
sq9tbu
|
A przyczyna alarmu ustąpiła?
|
|||
|
||||
JacekJI
|
przyczyna byl brak wegla😀 a alarm mozna skasowac tylko przez dodanie zasypu.
czy wszyscy zamiast planu w aplikacji widza czarny ekran czy tylko ja? |
|||
|
||||
dczok
|
Planu brak. Czy czarny ekran to nie wiem, powiedziałbym ciemno-szary.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Tez dzisiaj tak mam. Czarny ekran.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
||||
|
||||
dczok
|
||||
|
||||
sq9tbu
|
Dzięki Przemo. Mam jeszcze 2 pola puste : nad zaworem 4D i pod datą prognozowanego zasypu. Reszta ok.
|
|||
|
||||
pab11o
|
Nie wiem co jest grane ale u mnie jak wchodzę w plan to jest podwójnie.Dwa schematy się na siebie nakładają tylko są przesunięte w prawo względem siebie
dodane 2015-12-20 14:15Poradzi ktoś co jest grane ?wy też tak macie? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||