Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page8 / 21Next pageLast page
2015-12-20 16:55
  Grzeo Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Potwierdzam.Czasami też tak mam nie tylko z planem,ale i w ustawieniach.
2015-12-20 17:27
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Przejdź na inne menu i wróć a wszystko wróci do normy.
2015-12-21 20:04
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
wczoraj byla jakas aktualizacja aplikacji- nie wiem czy od tego momentu ale schemat jest podwojnie wyswietlany
2015-12-21 20:06
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Mam to samo
dodane 2015-12-21 20:06zresztą co chwila coś nie działa lub działa niepoprawnie  
2015-12-21 20:13
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
wyczyśćcie dane aplikacji w menadżerze aplikacji.
2015-12-21 20:41
  Ameno25 Posts: 2380 Ostrzeżenie: 0
Dane wyczyszczone , aplikacja działa poprawnie 
Natomiast mam inny problem , mam kilka schematów wykresów , jeden się  nie otwiera   WHY ?
2015-12-21 21:51
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
nom pomoglo, a tak na marginesie, czy aktualizacja zmienila cos w apce? czy poprawa dzialania.
2015-12-22 09:28
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
U mnie piktogramy są podwójne na schemacie pomimo wyczyszczenia danych i odświeżenia.
2015-12-29 07:23
  tapir71 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ? 
2015-12-30 07:06
  Kulin Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
a czy przewidywany jest widget dla tej aplikacji ?
2015-12-30 14:28
  PrzemekP Posts: 909 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
tapir71 napisał » 2015-12-29 07:23
zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ? 

Co rozumiesz przez - zapisałem się na aktualizację i cisza ? Nie masz w ogóle aplikacji ? czy nie aktualizuje Ci się aplikacja ? 
2015-12-30 19:17
  minertu Posts: 1961 Ostrzeżenie: 0 MINERTU.EU
tapir71 napisał » 2015-12-29 07:23
zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ? 
A gdzie są te zapisy?
2015-12-30 19:27
  bodziasty Posts: 1861 Ostrzeżenie: 0
Zapisy to pamiętam za młodego do kolejki na meble 
2016-01-11 14:52
  Kulin Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP - czy jest szansa na wersję dla Bruliego ale na starsze androidy ? np. na wersję z numerem 2 ?
Chodzi o to, że mam stary tablet i wykorzystał bym sobie go jako panel sterujący w domu, ale pisze że to nie jest na tą wersję przy próbie instalacji :(
2016-01-11 21:46
  mackris Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Zainstalowałem eSterownik Mobile, w sklepie GP pisze że mam wersję testową, czyli chyba tą która powinna działać z eSterownikiem 3.5, ale nie mogę się połączyć. Jeśli wpiszę połączenie przez platformę to pokazuje mi dane innego sterownika (jakiegoś publicznego), jeśli wpiszę połączenie lokalne to pokazuje u góry ekranu IP, po chwilowej próbie odczytu danych informuje o błędzie.
Jak sprawdzić, czy mam dobrą wersję i jak się połączyć ze sterownikiem?
2016-01-11 22:24
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Wersja testowa dla eCoal 3.5 jest pod tym linkiem:

https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.ecoal
2016-01-12 14:00
  tomfla3195 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

dodane 2016-01-12 14:00
2016-01-12 16:33
  Kulin Posts: 85 Ostrzeżenie: 0
mackris - musisz podać namiary na swój kociołek, tzn. ja szukałem po nazwie, potem login i hasło. Poszło.
Coś tak pamiętam - nie było to skomplikowane.

ps. PrzemekP - jest szansa na wersje dla starszych robocików zielonego koloru ?
2016-01-13 20:30
  mackris Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2016-01-11 22:24
Wersja testowa dla eCoal 3.5 jest pod tym linkiem:

https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.ecoal

Wiem o tym, poniżej w załączniku informacja z tego linku.
Otrzymuję informację na tablecie: błąd komunikacji, więc chyba nie mam najnowszej wersji, a od 11 stycznia upłynęło te kila godzin.

Kulin napisał » 2016-01-12 16:33
mackris - musisz
podać namiary na swój kociołek, tzn. ja szukałem po nazwie, potem login i
hasło. Poszło.
Coś tak pamiętam - nie było to skomplikowane.

Podałem te dane w menu połączenie i nie łączy się ani po wifi, ani przez esterownik.
2016-01-13 21:25
  PrzemekP Posts: 909 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
mackris w aplikacji dla sterowników 3.5 powinieneś mieć taki ekran logowania ( to jest akurat z bruli - ale w eCoal jest podobnie)


Ty piszesz, że podajesz namiary w menu Połączenia - w aplikacjach dla 3.5 tego nie ma.

First pagePrevious page8 / 21Next pageLast page
Users on-line: czaniec, Eko-elektron, jamma, marus, mlynowo1, rastawielki, TomaszP

Recently added

Josef Jansa - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more