Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Grzeo
|
Potwierdzam.Czasami też tak mam nie tylko z planem,ale i w ustawieniach.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Przejdź na inne menu i wróć a wszystko wróci do normy.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
wczoraj byla jakas aktualizacja aplikacji- nie wiem czy od tego momentu ale schemat jest podwojnie wyswietlany
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Mam to samo
dodane 2015-12-21 20:06zresztą co chwila coś nie działa lub działa niepoprawnie |
|||
|
||||
ven
|
wyczyśćcie dane aplikacji w menadżerze aplikacji.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dane wyczyszczone , aplikacja działa poprawnie
Natomiast mam inny problem , mam kilka schematów wykresów , jeden się nie otwiera WHY ? |
|||
|
||||
JacekJI
|
nom pomoglo, a tak na marginesie, czy aktualizacja zmienila cos w apce? czy poprawa dzialania.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
U mnie piktogramy są podwójne na schemacie pomimo wyczyszczenia danych i odświeżenia.
|
|||
|
||||
tapir71
|
zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ?
|
|||
|
||||
Kulin
|
a czy przewidywany jest widget dla tej aplikacji ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
tapir71 napisał » 2015-12-29 07:23 zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ? Co rozumiesz przez - zapisałem się na aktualizację i cisza ? Nie masz w ogóle aplikacji ? czy nie aktualizuje Ci się aplikacja ? |
|||
|
||||
minertu
|
tapir71 napisał » 2015-12-29 07:23 A gdzie są te zapisy?
zapisałem we się wrześniu na aktualizację aplikacji do sterownika ecoal 3.5 i do tej pory cisza, co się dzieje ? |
|||
|
||||
bodziasty
|
Zapisy to pamiętam za młodego do kolejki na meble
|
|||
|
||||
Kulin
|
PrzemekP - czy jest szansa na wersję dla Bruliego ale na starsze androidy ? np. na wersję z numerem 2 ?
Chodzi o to, że mam stary tablet i wykorzystał bym sobie go jako panel sterujący w domu, ale pisze że to nie jest na tą wersję przy próbie instalacji :( |
|||
|
||||
mackris
|
Zainstalowałem eSterownik Mobile, w sklepie GP pisze że mam wersję testową, czyli chyba tą która powinna działać z eSterownikiem 3.5, ale nie mogę się połączyć. Jeśli wpiszę połączenie przez platformę to pokazuje mi dane innego sterownika (jakiegoś publicznego), jeśli wpiszę połączenie lokalne to pokazuje u góry ekranu IP, po chwilowej próbie odczytu danych informuje o błędzie.
Jak sprawdzić, czy mam dobrą wersję i jak się połączyć ze sterownikiem? |
|||
|
||||
ven
|
Wersja testowa dla eCoal 3.5 jest pod tym linkiem:
https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.ecoal |
|||
|
||||
tomfla3195
|
dodane 2016-01-12 14:00 |
|||
|
||||
Kulin
|
mackris - musisz podać namiary na swój kociołek, tzn. ja szukałem po nazwie, potem login i hasło. Poszło.
Coś tak pamiętam - nie było to skomplikowane. ps. PrzemekP - jest szansa na wersje dla starszych robocików zielonego koloru ? |
|||
|
||||
mackris
|
ven napisał » 2016-01-11 22:24 Wersja testowa dla eCoal 3.5 jest pod tym linkiem: https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.ecoal Wiem o tym, poniżej w załączniku informacja z tego linku. Otrzymuję informację na tablecie: błąd komunikacji, więc chyba nie mam najnowszej wersji, a od 11 stycznia upłynęło te kila godzin. Kulin napisał » 2016-01-12 16:33 mackris - musisz podać namiary na swój kociołek, tzn. ja szukałem po nazwie, potem login i hasło. Poszło. Coś tak pamiętam - nie było to skomplikowane. Podałem te dane w menu połączenie i nie łączy się ani po wifi, ani przez esterownik. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||