Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona24 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Weab
|
Witam pewnie temat się już był . Ale mam pytanie próbowałem dziś połączyć swój sterownik z aplikacja , po zalogowaniu się do aplikacji odszukało mój sterownik i po naciśnięciu na niego wyskakuję ciągle Użytkownik i hasło po wpisaniu za chwile to samo . Ma ktoś może jakiś pomysł . Pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Weab napisał » 2023-11-09 19:51 Witam pewnie temat się już był . Ale mam pytanie próbowałem dziś połączyć swój sterownik z aplikacja , po zalogowaniu się do aplikacji odszukało mój sterownik i po naciśnięciu na niego wyskakuję ciągle Użytkownik i hasło po wpisaniu za chwile to samo . Ma ktoś może jakiś pomysł . Pozdrawiam Nie masz sterownika sparowanego ze swoim kontem. Instrukcję znajdziesz tutaj (jeżeli Twój sterownik jest w wersji 3.5 lub wyższej) |
|||
|
||||
Gorzyczki13
|
Witam.
Ostatnio po jakoś 3 latach aplikacja esterownik.pl strasznie wolno działa, co chwile błedy że sterownik nie podłączony. Raz działa, raz nie, lecz strasznie długo się wczytuje. Wczesniej wszystko działało dobrze. Czy to już koniec wsparca dla aplikacji do smarfonów w wersji android 14? Przez stronę internetową wszystko działa poprawnie. |
|||
|
||||
MateoKoc
|
Kiedy robiłeś aktualizację aplikacji?
|
|||
|
||||
Gorzyczki13
|
Aktualizacji nie robiłem, gdyż nie da sie jej zaaktualizować ze sklepu play i taki komunikat tam wyświetla przy próbie instalacji.
|
|||
|
||||
Janis76
|
Po aktualizacji aplikacji esterownik z 14 11.2024 , aplikacja się nie uruchamia i jest tylko komunikat zgłoś błąd i wyślij, telefon mi 11 lite 5g android 13.
|
|||
|
||||
pivo83
|
Po aktualizacji (dziś wykonana) aplikacja nie działa, po kliknięciu na urządzenie wywala z aplikacji
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Jest dostępna następna aktualizacja - problem został poprawiony
|
|||
|
||||
tedp84
|
Witam jakie zmiany w wersji z listopada bo dosc dlugo nie bylo aktualizacji i niewiem czy aktualizowac ??
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona24 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||