Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
Jedno powiadomienie to 0.25 punktu , czyli na 40 powiadomień
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
Czy do mobilnej aplikacji eCoal Mobile mozecie wprowadzic mozliwosc wyboru jezyka (np wybor miedzy polskim, angielskim itd)?
|
|||
|
||||
leON22
|
Wystarczy zmienić język na jaki chcesz w ustawieniach fona i aplikację masz w danym języku
|
|||
|
||||
pab11o
|
Czy można ustawić tak aby programator pompki cyrkulacyjnej działa w trybie ręcznym?
Chodzi mi o to że raz w tygodniu nagrzewania wodę do 60 stopni i wygłaszam piec ale chciałbym aby działał programator pompy cyrkulacyjnej. |
|||
|
||||
swp_minkowskie
|
Czy do mobilnej aplikacji eCoal Mobile mozecie wprowadzic mozliwosc wyboru jezyka (np wybor miedzy polskim, angielskim itd)? W tej chwili jesli w telefonie nie jest ustawiony j. polski, to aplikacja automatycznie dziala w j. angielskim...
|
|||
|
||||
Adam_26
|
Witam mam problem z pobraniem aplikacji na telefon mam huawei p10 miał ktoś taki problem?
dodane 2019-10-10 16:00Witam mam problem z pobraniem aplikacji na telefon mam huawei p10 miał ktoś taki problem? |
|||
|
||||
pawel3
|
Z pobraniem problem, może za mało ilości pamięci w telefonie?
|
|||
|
||||
Kulin
|
mozna zmienić kolor menu w aplikacji ? Ja mam bruli i kolor taki srebrny na zielonym tle, mało co widać. Chodzi o nagłówki w menu
dodane 2020-01-07 20:55Czy ma ktoś z Was taki przypadek że jak temp na zew poniżej zera, to w apce dopiero po kilku sekundach sie pojawia ? najpierw pokazuje 0.0 po około 3 sekndach wskakuje prawdziwa wartość. |
|||
|
||||
slawtaz
|
Witam,
Zainstalowała mi się wczoraj wersja 1.0.6.22 i mam takie pytania: 1. Gdzie się podziały Ustawienia, bo chyba nie zostały usunięte na stałe? 2. Co to jest za blokada rodzicielska w pokojach w której mam komunikat "Brak dostępu" jak jestem właścicielem? 3. Jeżeli mowa o poprawie stabilności aplikacji jak powód ostatniej aktualizacji, to czy w wykresach w okienku "Proszę czekać" można dać przycisk "Anuluj" ? Aplikacja wiesza na tym komunikacie i nic nie jestem w stanie zrobić, jedynie ubicie aplikacji i od nowa. Druga sprawa, po zablokowaniu ekranu i ponownym wejściu na wykresach pojawia się też ten komunikat, z takim samym skutkiem, czekamy w nieskończoność albo ubijamy aplikację. Pozdrawiam |
|||
|
||||
wiktoriano
|
slawtaz napisał » 2020-01-20 21:05 3. Jeżeli mowa o poprawie stabilności aplikacji jak powód ostatniej aktualizacji, to czy w wykresach w okienku "Proszę czekać" można dać przycisk "Anuluj" ? Aplikacja wiesza na tym komunikacie i nic nie jestem w stanie zrobić, jedynie ubicie aplikacji i od nowa. Druga sprawa, po zablokowaniu ekranu i ponownym wejściu na wykresach pojawia się też ten komunikat, z takim samym skutkiem, czekamy w nieskończoność albo ubijamy aplikację. Przyzwyczaiłem się, to już standard. |
|||
|
||||
Jureq
|
||||
|
||||
Skalaeko
|
Witam,
podpinając się z tematem błędów w aplikacji pod kolegę Jureq... Całkowite żużycie, Ostani rok (również w statystykach), Czas do opróźnienia zasobnika ( w ustawieniach zaawansowanych, ale też na panelu kotła) plus jeszcze kilka błędów w strings pl. Dlaczego pozwoliłem sobie to napisać? Żeby było lepiej, tylko po to. Pozdrawiam serdecznie. |
|||
|
||||
wiktoriano
|
Przedtem to rozłączało, a teraz to już tylko "Łączenie.. Proszę czekać..." i trzeba czekać, za długo...
|
|||
|
||||
Radkon1981
|
Witam, mam pytanko odnośnie wyświetlaniu na planie obwodów CO3,CO4 . W aplikacji jest widoczny plan główny natomiast nie mam możliwości wejścia na obwod CO3 w planie i druga rzecz jak można w Main dodać kafelki z informacjami z 3d i t1 z obwodu CO3. Dzięki za ewentualną odpowiedz.
|
|||
|
||||
leON22
|
Rozumiem , że do pracy obwodów CO3 i CO4 dokupiłeś dedykowany modół rozszerzeń MR3pewny
|
|||
|
||||
Radkon1981
|
No tak
Mam rozumieć, że nie współpracuje? |
|||
|
||||
leON22
|
Rozumiem również , że moduł jest podłączony do sterownika zgodnie z instrukcją
|
|||
|
||||
Radkon1981
|
Tak, przez stronę e-sterownik wszystko jest ok. Pod głównym schematem jest obwód co3,co4 a w apk na telefonie brak schematów dodatkowych
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
Radkon1981
|
||||