Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona22 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
pawel3
|
Radkon1981 napisał » 2020-03-11 17:13 Aplikacja na razie nie obsługuje dodatkowych zaworów . Aplikacja w przyszłości będzie zaktualizowana Witam, mam pytanko odnośnie wyświetlaniu na planie obwodów CO3,CO4 . W aplikacji jest widoczny plan główny natomiast nie mam możliwości wejścia na obwod CO3 w planie i druga rzecz jak można w Main dodać kafelki z informacjami z 3d i t1 z obwodu CO3. Dzięki za ewentualną odpowiedz. |
|||
|
||||
Radkon1981
|
Dziękuje za info, z niecierpliwością będę oczekiwać poprawki
|
|||
|
||||
luki24
|
Witam. Pytanie może z innej beczki. Czy aplikacje ecoal mobile posiada jakiś widget? Szukałem i nie znalazłem. |
|||
|
||||
leON22
|
Niestety nie ma jakby był, to byśmy go widzieli
|
|||
|
||||
luki24
|
Dzięki za odpowiedź. Może drobna sugestia dla autora apki żeby dodać taki bajer. Myślę, że byłoby fajnie śledzić parametry kotła na zasadzie widgetu tak jak pogodę w smartfonie. Pozdrawiam.
|
|||
|
||||
sebaklak
|
Hej, wlaśnie próbuje z siebie wypluć taki widget, bo mi go bardzo brakuje. Ma, aż pokazywać stan zasobnika (%), oczekiwaną date opróżnienia i ewentualne alramy. Problemem jest tylko API... Czy ktoś orientuje się gdzie można zlaleźć jakieś inforamacje jak uwieżytelniać się z eSterownik i odpytywawać o zmienne? |
|||
|
||||
sebaklak
|
Z mojej strony, wystarczyłoby mi jakiś dokument jak rozmawiać z api.esterownik.pl i skąd wziąć klucze do uwierzytelnienia czy wsystko trzeba sobie wydumać inżynierią wsteczną?? |
|||
|
||||
Rybki
|
Witam, skąd mogę wziąć numer seryjny, kod urządzenia i nazwę? Potrzebne jest mi to do dodania urządzenia. Co więcej w jaki sposób mogę wprowadzić dane o zasobniku na ekranie żeby wyświetlało się w procentach?
|
|||
|
||||
carnivean
|
Ja to marzę o tym, żeby była jakaś możliwość zapisu swojej konfiguracji aplikacji (np w formie jakiegoś backupu), a nie że przy resecie telefonu, lub np wymiany telefonu trzeba wszystkie te kafelki znów dodawać i konfigurować. Jest to męczące
|
|||
|
||||
krzysiek80
|
Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
krzysiek80 napisał » 2021-02-14 17:40 Witam mam pytanie mianowicie zainstalowałem ta apke w tel ecoal mobile zalogowalem sie i dalej jest problem ,co mam zrobic zeby mi sie pokazalo urzadzenie Z tego co widzę, nie masz żadnego urządzenia ONLINE przypisanego do swojego konta. Napisz coś więcej co to za sterownik i jak jest podłączony - będzie łatwiej coś pomóc |
|||
|
||||
goly5154
|
Witam!
Pomyślcie nad widżetem do apki. Fajnie by było gdyby była możliwość zmiany wielkości kafelków na głównym ekranie apki, tak żeby mieściły się 2 w poziomej linii. Jeszcze uwaga do wyświetlania danych na wyświetlaczu sterownika: może dodać moc dmuchawy do głównego ekranu zamiast do ekranu podajnika lub tu i tu. Na ekranie głównym jest miejsce. Pozdrawiam |
|||
|
||||
piterekzioberek
|
Pytanie do ES.
Czy jest szansa aby w aplikacji mobilnej wreszcie powrócił histogram dla spalania grupowego. Nie działa ta funkcja już od dawna, a aktualizacji apki brak. Każdy "porządny" developer dba o poprawianie błędów swoich aplikacji. |
|||
|
||||
pab11o
|
Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.?
|
|||
|
||||
gbr14
|
Hej, mam aplikacje ecoal mobile na androida najnowsza i problem jest tego typu, ze jak zmieniam temperaturę zadaną w CO1 np. z niskiej na normalną to mi sie ona nie zmienia w aplikacji, a jak robie to samo z CO2 to normalnie sie zmienia. Jeżeli na stronie w przeglądarce zmienie to w aplikacji mobilnej tez sie zmieni. Proszę o pomoc, wcześniej to działało.
|
|||
|
||||
sitkowskib
|
piterekzioberek napisał » 2021-04-08 11:27 Pytanie do ES. Czy jest szansa aby w aplikacji mobilnej wreszcie powrócił histogram dla spalania grupowego. Nie działa ta funkcja już od dawna, a aktualizacji apki brak. Każdy "porządny" developer dba o poprawianie błędów swoich aplikacji. Podbijam, od dawna to nie działa |
|||
|
||||
luk24pl
|
pab11o napisał » 2021-09-01 17:21 Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.? Potwerdzam nie ma planu i histogramu . Plan to dosc prestizowa zakladka i jednoczesnie jak dla mnie dajaca sporo informacji .... Czy mozna wrocic do poprzedniej wersji bo wylogowala sie . |
|||
|
||||
PrzemekP
|
luk24pl napisał » 2021-11-12 21:34 pab11o napisał » 2021-09-01 17:21 Po kliknięciu plan w aplikacji mobilnej zrobiło się pusto. Czemu plan jest nie dostępny.? Potwerdzam nie ma planu i histogramu . Plan to dosc prestizowa zakladka i jednoczesnie jak dla mnie dajaca sporo informacji .... Czy mozna wrocic do poprzedniej wersji bo wylogowala sie . Jakiej aplikacji aktualnie używasz? W każdym sterowniku który sprawdzam plan działa poprawnie. |
|||
|
||||
luk24pl
|
1.1.34.30 nosze sie z zamiarem instalacji glowic czy siegna do sterownika przez 2 stropy
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
luk24pl napisał » 2021-11-12 22:07 1.1.34.30 nosze sie z zamiarem instalacji glowic czy siegna do sterownika przez 2 stropy Ja pytam o aplikację, Ty podajesz wersję software. Co do głowic powinny bez problemu mieć zasięg przez dwa stropy |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona22 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||