Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
slawtaz
|
Przestał działać histogram po ostatniej aktualizacji (chyba). Klikam i nic.
|
|||
|
||||
mitasu
|
Tak po aktualizacji aplikacji, histogram faktycznie nie działa.
|
|||
|
||||
kuba80
|
U mnie histogram też nie działa.
|
|||
|
||||
anaana
|
Aaaa kiedy będzie widget? Doczekamy jeszcze w tym roku, czy są ważniejsze priorytety?
|
|||
|
||||
kuba80
|
Po dzisiejszej aktualizacji histogram powrócił.
|
|||
|
||||
anaana
|
Widget poproszę i to z dużymi cyframi żeby starsza osoba widziała temperaturę wewnętrzną i zewnętrzną.
Jest ciepło ale kaloryfer zimny. 😃🤔 Chcę telefon przykręcić do ściany 😃👍 |
|||
|
||||
siema
|
Podpowiedzcie proszę jaką aplikację pobrać ze sklepu play?
|
|||
|
||||
dartante
|
Bruli 3.5
To jest aplikacja dla Twojego sterownika. |
|||
|
||||
siema
|
Dzięki za pomoc dodane 2017-10-02 08:33Czy mogę przez tę aplikację przełączyć kocioł na tryb ręczny a potem zawór 3 d włączyć lub zastopować? |
|||
|
||||
mnich
|
Witam
Tak, można. |
|||
|
||||
viper_miszcz
|
Czy jest gdzieś instrukcja do aplikacji mobilnej bo nie mogę nigdzie znaleźć, obsługa pokoi jest mało inntuicyjna i. Ie wiem co znaczy cześć rzeczy.
|
|||
|
||||
anaana
|
||||
|
||||
elvis02
|
KarolHonda napisał » 2015-11-09 21:11 Zaraz mnie pewnie zjadą jak psa, ale mam malutką uwagę Chodzi mi o to, że w ogóle mnie nie powiadamia jak np. paliwa w podajniku zabraknie. Kocioł przeszedł w tryb alarmowy, CWU 25*, temp. kotła 30* a powiadomień żadnych, ani na mail, ani sms, ani mms, ani indianina na koniu z wiadomością, że "zbrakło wungla". Już pomijając apkę na phona, ale na mail też nie przyszło. Będzie cuś z tym robione? witam mam podobny problem z tym ze w powiadomieniach mam wpisany moj nr tel i zaznaczony region ale zadnych powiadomien nie otrzymuje. poradzicie cos??? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
WItam,wybierając opcję powiadomień SMS należy wykupić pakiet SMS.
Dodatkowo w przypadku powiadomień SMS należy wybrać(zaznaczyć) interesujące nas powiadomienia |
|||
|
||||
elvis02
|
a gdzie ten pakiet mozna wykupic i jaki to koszt????
|
|||
|
||||
karoka65
|
https://sklep.esterownik.pl/kategoria/9
|
|||
|
||||
Hajcer29
|
witam ,posiadam tablet z androidem 4.1 po ściągnięciu apki ze sklepu,po zalogowaniu ,nie ma obrazu na tablecie(białe tło i nic),może macie na to lekarstwo?
|
|||
|
||||
leON22
|
Spróbuj odinstalować i zainstalować ponownie jak nie pomoże , to zaktualizuj Androida w swoim urządzeniu Jak się nie da to wgraj wyższą nieoficjalną wersję tzw. Custom Rom
|
|||
|
||||
Brzonkalik
|
... wszystko działa jak trzeba. Powoli trzeba to pokonfigórować i jest OK. Mam ten sprzęt od 2015 roku i tylko zmieniło się to , że nie mam mobilnego podglądu wykresów z poprzednich dni. Ale na bieżąco wszystko działa, Nawet za daleką zagranicą.
|
|||
|
||||
elvis02
|
np. pakiet 10 punktów na ile powiedomien wystarczy. ???
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||