W związku z problemami z dostępnością statystyk oraz wykresów prosimy o zapoznanie się z tym wątkiem
Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page21 / 21Next pageLast page
2019-03-04 16:57
  leON22 Posts: 3420 Ostrzeżenie: 1
Jedno powiadomienie to 0.25 punktu , czyli na 40 powiadomień
2019-05-16 15:48
  swp_minkowskie Posts: 16 Ostrzeżenie: 0
Czy do mobilnej aplikacji eCoal Mobile mozecie wprowadzic mozliwosc wyboru jezyka (np wybor miedzy polskim, angielskim itd)? 
2019-05-16 23:45
  leON22 Posts: 3420 Ostrzeżenie: 1
Wystarczy zmienić język na jaki chcesz w ustawieniach fona i aplikację masz w danym języku  
2019-05-19 09:49
  pab11o Posts: 465 Ostrzeżenie: 0
Czy można ustawić tak aby programator pompki cyrkulacyjnej działa w trybie ręcznym?
Chodzi mi o to że raz w tygodniu nagrzewania wodę do 60 stopni i wygłaszam piec ale chciałbym aby działał programator pompy cyrkulacyjnej.
2019-05-23 16:41
  swp_minkowskie Posts: 16 Ostrzeżenie: 0
Czy do mobilnej aplikacji eCoal Mobile mozecie wprowadzic mozliwosc wyboru jezyka (np wybor miedzy polskim, angielskim itd)? W tej chwili jesli w telefonie nie jest ustawiony j. polski, to aplikacja automatycznie dziala w j. angielskim...
2019-10-10 16:00
  Adam_26 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam mam problem z pobraniem aplikacji na telefon  mam huawei p10 miał ktoś taki problem? 
dodane 2019-10-10 16:00Witam mam problem z pobraniem aplikacji na telefon  mam huawei p10 miał ktoś taki problem? 
2019-10-10 16:22
  pawel3 Posts: 449 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Z pobraniem problem, może za mało ilości pamięci w telefonie?
2020-01-07 20:55
  Kulin Posts: 91 Ostrzeżenie: 0
mozna zmienić kolor menu w aplikacji ? Ja mam bruli i kolor taki srebrny na zielonym tle, mało co widać. Chodzi o nagłówki w menu
dodane 2020-01-07 20:55Czy ma ktoś z Was taki przypadek że jak temp na zew poniżej zera, to w apce dopiero po kilku sekundach sie pojawia ? najpierw pokazuje 0.0 po około 3 sekndach wskakuje prawdziwa wartość.
2020-01-20 21:05
  slawtaz Posts: 74 Ostrzeżenie: 0
Witam,

Zainstalowała mi się wczoraj wersja 1.0.6.22 i mam takie pytania:
1. Gdzie się podziały Ustawienia, bo chyba nie zostały usunięte na stałe?
2. Co to jest za blokada rodzicielska w pokojach w której mam komunikat "Brak dostępu" jak jestem właścicielem?
3. Jeżeli mowa o poprawie stabilności aplikacji jak powód ostatniej aktualizacji, to czy w wykresach w okienku "Proszę czekać" można dać przycisk "Anuluj" ? Aplikacja wiesza na tym komunikacie i nic nie jestem w stanie zrobić, jedynie ubicie aplikacji i od nowa. Druga sprawa, po zablokowaniu ekranu i ponownym wejściu na wykresach pojawia się też ten komunikat, z takim samym skutkiem, czekamy w nieskończoność albo ubijamy aplikację.

Pozdrawiam
2020-01-20 21:43
  wiktoriano Posts: 247 Ostrzeżenie: 0
slawtaz napisał » 2020-01-20 21:05
3. Jeżeli mowa o poprawie stabilności aplikacji jak powód ostatniej aktualizacji, to czy w wykresach w okienku "Proszę czekać" można dać przycisk "Anuluj" ? Aplikacja wiesza na tym komunikacie i nic nie jestem w stanie zrobić, jedynie ubicie aplikacji i od nowa. Druga sprawa, po zablokowaniu ekranu i ponownym wejściu na wykresach pojawia się też ten komunikat, z takim samym skutkiem, czekamy w nieskończoność albo ubijamy aplikację.

Przyzwyczaiłem się, to już standard.
2020-02-18 11:00
  Jureq Posts: 4 Ostrzeżenie: 0

Czy można poprawić "żużycie" ?
2020-02-20 10:28
  Skalaeko Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Witam,
podpinając się z tematem błędów w aplikacji pod kolegę Jureq... Całkowite żużycie, Ostani rok (również w statystykach), Czas do opróźnienia zasobnika ( w ustawieniach zaawansowanych, ale też na panelu kotła) plus jeszcze kilka błędów w strings pl. Dlaczego pozwoliłem sobie to napisać? Żeby było lepiej, tylko po to. Pozdrawiam serdecznie.
First pagePrevious page21 / 21Next pageLast page
Users on-line: labdef