Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2021-11-19 09:40 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  PrzemekP Posty:
MONAT - sprawdź proszę teraz statystyki.
Co do wykresów sprawdzimy to również.
2021-11-18 21:49 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  mitasu Posty:
PrzemekP

Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy  użytkownika sq8tbu?
Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami?

2021-11-18 10:40 Temat: bruli.pl v3.5 » Problem statystyk spalania
  Wiciu9 Posty:
Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne  zakupy paliwa 23.10  i 13.11 ?
2021-11-19 11:01 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  dziuniek Posty:

Witam,
Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone?
Pozdrawiam
2021-11-20 08:01 Temat: eCoal.pl v3.5 » Nowy wykres parametrów Obwodów CO ?
  leON22 Posty:
Można się przyzwyczaić  Jak widać temp. z prawej strony wykresu , to temp. spalin  Może lepiej jakby Panowie Programiści z ES dodali z prawej strony wykresu statystyk , wykres temp.zew. to miałoby większy sens Jak ja to widzę, mój prototyp - proszę bardzo

PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona 
2021-11-19 11:06 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  ven Posty:
dziuniek napisał » 2021-11-19 11:01

Witam,
Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone?
Pozdrawiam

Tak stara usługa będzie powoli wyłączana.
2021-11-20 17:26 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  sq9tbu Posty:
Można prosić o naprawę tych statystyk bo całą noc czekałem i nie pobrały się chce mieć temperatury za dwutysięczne dwudziesty i dwutysięczne dwudziesty pierwszy rok występujące na zewnątrz
2021-11-20 15:29 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  kinlor Posty:
Po przeniesieniu na nową usługę brak statystyk
2021-11-21 22:52 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  szczypik Posty:
No i faktycznie, nie miałem wybranego aktualnego węgla. Wystarczyło w statystykach/zdarzeniach wyedytować zasyp, zaznaczyć odpowiedni węgiel i działa. Dzięki za pomoc. statystyki działają ok, wszystko wróciło do normy.
2021-11-22 19:38 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  Robert_Gizewo Posty:
W aplikacji brak statystyki mocy kotła natomiast są pozostałe tzn koszt i zużycie. Na www wszystko jest. 
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.