Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Alex139
|
Dzisiaj zasypie po dekiel i zacznę prowadzić statystyki, a przede wszystkim przejdę w tryb zima, bo od jutra ma zacząć pizgać...
|
|||
|
|
||||
|
Alex139
|
Nie rozumiem za bardzo prowadzenia tych statystyk, nie wiem na ile min mi wystarczy zasyp, to co mam tam wpisać...
|
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. Wybierz co chcesz. Ad.2 - statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem. Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca. |
|||
|
|
||||
|
starplus
|
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat... Obiecaliście coś podziałać w tym temacie? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11 Po wejściu w statystyki pojawia się błąd: Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87 już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu |
|||
|
|
||||
|
dzekw
|
Witam.
Po zmianie adresu serwera mam dostęp do sterownika i jest ok. Niestety nie mam żadnych statystyk. Otwiera się pusta strona. Jak mogę je przywrócić? Zależy mi na tym. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
dzekw napisał » 2025-05-09 21:27 Witam. Po zmianie adresu serwera mam dostęp do sterownika i jest ok. Niestety nie mam żadnych statystyk. Otwiera się pusta strona. Jak mogę je przywrócić? Zależy mi na tym. Już jest OK |
|||
|
|
||||
|
bodzionek
|
U mnie również nie wyświetlają się statystyki (pusta strona), mogę prosić o przywrócenie? Z góry dziękuję.
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
bodzionek napisał » 2025-05-10 19:20 U mnie również nie wyświetlają się statystyki (pusta strona), mogę prosić o przywrócenie? Z góry dziękuję. Już poprawione |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Artur68 napisał » 2025-05-16 09:11 Po wejściu w statystyki pojawia się tylko pusta strona Czy da się to jakoś naprawić Pozdrawam Już jest OK |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.