Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
rafalsk
![]() |
Już wszystko działa. Udało się usunąć wpis o zasypie i statystyki wróciły. Dzięki za zainteresowanie. |
|||
|
||||
PLKALPIO
![]() |
Cześć
Czy jest możliwość pobrania klików wykresów, np. do exel Żeby wyciągnąć sobie statystyki dobowe średnie np. dla temperatury.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
przemekoep10kw napisał » 2021-11-18 07:13 Dlaczego od paru dni nie mam wykresów ani statystyk? Problemy z synchronizacją danych. Sugerujemy przeniesienie sterownika na nową usługę. Wszystkie informacje na forum. Nie wymagana jest aktualizacja softu - można przenieść sterownik bez zmiany softu w sterowniku. |
|||
|
||||
kikid351
![]() |
To kiedy będzie włączona nowa usługa? NOwe statystyki po 15 listopada.
|
|||
|
||||
1234_centrum
![]() |
Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina
|
|||
|
||||
ven
![]() |
1234_centrum napisał » 2021-11-18 16:28 Od 15.11.2021 godz. 10, brak statystyk i wykresów. Proszę o pomoc Admina Proszę przenieść sterownik na nową platformę, tam wszystko działa prawidłowo. https://esterownik.pl/forum/posty,5659/migracja-na-nowa-usluge |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
mitasu napisał » 2021-11-18 21:49 PrzemekP Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? Moja odpowiedź była skierowana i do Ciebie i do sq9tbu. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
MONAT - sprawdź proszę teraz statystyki.
Co do wykresów sprawdzimy to również. |
|||
|
||||
mitasu
![]() |
PrzemekP
Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? |
|||
|
||||
Wiciu9
![]() |
Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne zakupy paliwa 23.10 i 13.11 ?
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.