Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
MONAT - sprawdź proszę teraz statystyki.
Co do wykresów sprawdzimy to również. |
|||
|
||||
mitasu
![]() |
PrzemekP
Czy twoja odpowiedź dotyczy problemu opisanego przeze mnie powyżej czy użytkownika sq8tbu? Bo nadal nie wiem co z moimi statystykami i wykresami? |
|||
|
||||
Wiciu9
![]() |
Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne zakupy paliwa 23.10 i 13.11 ?
|
|||
|
||||
dziuniek
![]() |
Witam, Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone? Pozdrawiam |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Można się przyzwyczaić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona ![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
dziuniek napisał » 2021-11-19 11:01 Witam, Dzisiaj zauważyłem, że ostatnie dane do wykresów i statystyk mam z 15 listopada. Sterownik jest online. Nie przenosiłem go jeszcze na nową usługę. Czyżby zbieranie danych na starej wersji zostało wyłączone? Pozdrawiam Tak stara usługa będzie powoli wyłączana. |
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Można prosić o naprawę tych statystyk bo całą noc czekałem i nie pobrały się chce mieć temperatury za dwutysięczne dwudziesty i dwutysięczne dwudziesty pierwszy rok występujące na zewnątrz
|
|||
|
||||
kinlor
![]() |
Po przeniesieniu na nową usługę brak statystyk
|
|||
|
||||
szczypik
![]() |
No i faktycznie, nie miałem wybranego aktualnego węgla. Wystarczyło w statystykach/zdarzeniach wyedytować zasyp, zaznaczyć odpowiedni węgiel i działa. Dzięki za pomoc. statystyki działają ok, wszystko wróciło do normy.
|
|||
|
||||
Robert_Gizewo
![]() |
W aplikacji brak statystyki mocy kotła natomiast są pozostałe tzn koszt i zużycie. Na www wszystko jest.
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.