Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2014-12-02 21:46 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  bodziasty Posty:
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28
W Faq jest opis jak zrobic statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania

> tuuuuu < jest opisane 
2014-12-03 01:31 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  Magmarjo Posty:
Wpisałam w statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika!
2014-12-03 01:45 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  caffe23 Posty:
Magmarjo napisał » 2014-12-03 00:31
Wpisałam w statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika!

Trzeba troszkę poczekać, po za tym chyba źle wpisałaś kaloryczność węgla bo pokazuje średnią moc kotła 16kW a to raczej niemożliwe.
2015-11-09 22:31 Temat: eSterownik.pl » Algorytm retortowy-Proporcjonalny - na podstawie pomyslu Janusza - python
  adkwapniewski Posty:

@Uzi - dane z podajnika do własnych statystyk - czasami jest potrzeba korekty tego co "niby - na niby " namielił ...(jak się zblokuje i zawleczki nie zerwie)  

@Janusz może mono na rPi ? Nie mam jeszcze rPi ale serwerek na debianie ... miałem dzisiaj troszkę czasu odpaliłem vnc + gnome , dorobiłem backgroundWorker (odczyty w osobnym wątku)  i spoko uruchamia się na mono

Myślę jak to sensownie spiąć z google.sites ... bez stałego ip za podwójnego nat`a ... google drive + sheets ?

2025-04-16 14:27 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11

Po wejściu w statystyki pojawia się błąd:

Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87

już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu

2018-10-06 11:58 Temat: eCoal.pl v3.5 » Początki z Ecoal i OEPM20
  leON22 Posty:
Licznik podajnika oblicza czas pracy na podstawie wyliczonego wcześniej współczynnika jego pracy dla danego rodzaju paliwa i tak np. wsypałeś 100 kg ekogroszku i podajnik "chodził" na nim 400 min, to współczynnik wynosi 100kg:400min=0.25kg/min. Wpisujesz go w dedykowane miejsce przy zakupie w statystykach. Ten czas do opróżnienia zasobnika będzie analogicznie inny jeżeli zasypiesz 50kg, czyli połowę krótszy ( 200min) niestety sterownik nie potrafi tego sam automatycznie przeliczyć  Panowie z ES kiedyś była taka propozycja aktualizacji, pozdrawiam i przypominam, że z niecierpliwością na nią czekamy  
2021-12-14 18:48 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak statystyk i wykresów
  michalwaclawek Posty:
pitaszek napisał » 2021-12-13 07:44
michalwaclawek napisał » 2021-12-12 16:47
U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia.
Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany.

W obu zakupach (02.09.2021 i 12.05.2021) nie masz podanej wartości: Ilość kg/min pracy podajnika:

Może to jest problemem.

Trafiony!
Dzięki za pomoc i przepraszam za zaśmiecanie pierdołami.

2021-12-30 17:47 Temat: eCoal.pl v3.5 » Zakup paliwa
  gwarek Posty:
Witam.
Pytanie ....
Zakupiłem ekogroszek ale jeszcze palę starym.
Czy mogę go wpisać do statystyk ale odznaczając:

Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie

Wtedy go nie będzie zaliczał do wyczewrpania zapasów.
Dopiero po wyczerpaniu zaznaczam i będzie OK.
Pozdrawiam.
2018-10-02 18:21 Temat: eSterownik.pl » Piec ze e-Sterownikiem częścią instalacji Inteligentnego domu ?
  fred Posty:
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam
2022-01-07 11:44 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  MarekKlyk Posty:
Od niedawna mam ecoal 3.5, gdzie i co mam wpisać żeby mi statystyki pokazywało? Bo szukam na forum, szukam w apce na telefonie i nie mogę znaleźć. Pomoże ktoś, jest tu gdzieś jakiś tutorial?
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.