Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2020-11-16 17:11 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Wprowadzając zasyp, wpis nie odnotowuje się.
  Lester Posty:
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu w zdarzeniach nie zapisują się moje zasypy paliwa. Kiedy zresetuje sterownik wyskakuje błąd pustego zasobnika. Tak jakby nie pamiętał zasypów po resecie.
Próbowałem odłączyć sterownik i ponownie połączyć go ze stroną, niestety ten sam problem.
Ze strony mam możliwość sterowania piecem, jak również widzę statystyki i wykresy.
Nie zapisują się wyłącznie zasypy, jeśli wprowadzam zasyp bezpośrednio ze sterownika, kiedy zrobię to przez stronę zasyp jest zapamiętywany, jednak po resecie zbiornik w 100% pełny ale w alarmach wyświetla "pusty zasobnik". 
Proszę o pomoc. 
2020-11-17 18:45 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? .
  marco755 Posty:
Witam ponownie , dzisiaj po odpaleniu kotła po montażu pompy kotłowej , tak gdzieś po godzinie 11 przestało zapisywać cokolwiek , statystyki , wykresy , zdarzenia . W sumie pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim . 
Karta ? , bateria ? . Chodzi mi tylko o to czy coś u mnie padło czy u źródła .
2021-04-24 13:26 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  1000MB Posty:
ES czy coś nie działa prawidłowo ? - od 3 dni nie aktualizują się statystyki i wykresy.
2020-11-19 10:41 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? .
  Michal_T Posty:
U mnie od wczoraj od 18:00 brak wykresów i statystyk.
2021-04-30 23:08 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  leON22 Posty:
Moje statystyki za kwiecień 2021r w porównaniu z ubiegłym rokiem wypadają blado 494:729kWh 

PC CWU Buderus zjadł 38kWh
2020-11-20 17:31 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacja eCoal i strona eSterownik nie pokazują wykresów i zdarzeń
  brajek Posty:
U mnie ten sam problem. Włączyłem piec parę dni temu i statystyki oraz wykresy na aplikacji mobilnej są puste.
A połączenie do pieca jest OK bo pokazuje aktualny status i mogę zmieniać parametry.
Wrzucam screeny z apki.
Czy support może się wypowiedzieć w tej sprawie?  Co zrobić żeby działało?
2020-11-19 14:43 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Miał ktoś dzisiaj problem z wykresami ? .
  swp_minkowskie Posty:
U mnie zaczelo sie wczoraj o 7:18, pare godzin pozniej wrocilo wszystko do norma, dzisiaj znowu wykresy i statystyki zatrzymaly sie o 9:40. Wyglada na to, ze zeszloroczne problemy nie zostaly usuniete...
2020-11-19 20:25 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Pompa kotłowa , mieszająca . Ustawienia .
  marco755 Posty:
Pierdzieli się z tą stroną dzisiaj cały czas , niema wykresów , statystyk , ktoś tam pisał że nawet schematu nie ma . Masakra .
2020-11-30 19:45 Temat: bruli.pl v3.5 / v4.0 » brak dostępu do sterowania online
  piejar Posty:
U mnie podgląd online działa cały czas, bywają braki trendów czy statystyk ale wartości chwilowe - aktualne, jak również strojenie parametrów zawsze były.
2020-11-30 23:18 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  leON22 Posty:
Maje statystyki za listopad 2020r 
, niestety cieniutko 
PC CWU Buderus "zjadła" 38kWh ( zasilanie CWU z małego bojlera podgrzewanego przez OEP16kW ) .

Jak widać na dzień wczorajszy jadę już na minusie -113kWh , oj będzie znowu dopłata  Wiesław , nie możesz jakoś podesłać kilka wiader tej Twojej nadwyżki   
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.