Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
leON22
![]() |
halo bez urazy możesz sobie wsadzić gdzie chcesz moje statystyki, nie wnikam co kto lubi i co kogo kręci. Co ma piernik do wiatraka, u mnie do zasobnika wchodzi 60kg=3worki po 20kg Varmo Premium jak nim nie paliłeś to nie rób z siebie głupa, a moje staty to fakt autentyczny. Jak nie wierzysz, zapraszam i możesz sobie sprawdzić ile wchodzi i ile się spala, pozdrawiam ciepło
![]() |
|||
|
||||
swp_minkowskie
![]() |
Chyba znowu sie cos zepsulo. Wykresy i statystyki sa tylko do godziny 10:42.
Znowu nagle przybylo uzytkownikow ![]() Czy COV-19 winny ![]() dodane 2020-05-11 18:51Czy przynajmnied dane pokazywane na schemacie sa aktualne??? |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam,należy uzupełnić zakup oraz zasyp paliwa w zakładce statystyki > zdarzenia > dodaj nowe zdarzenie.
pozdrawiam |
|||
|
||||
puter
![]() |
jest. to jakieś rozwiązanie
![]() |
|||
|
||||
janklos12
![]() |
A to moje pierwsze statystyki, inst. 5.92kwp produkcja luty 269kwh a do sieci poszło 199kwh z sieci pobrałem 181kwh
|
|||
|
||||
radek-ka
![]() |
Działać będzie, ale nie będzie wskazywał aktualnej temp w pokoju na kotle ani statystykach w aplikacji i na esterownik
|
|||
|
||||
KONAn
![]() |
Az takie masz zapotrzebowanie ??. W statystykach eCoal mocy grzewczej pieca ci wychodzi żebyś tyle wungla spalał...przeca 8kw to 40kg wungla...miałeś takie "piki" u siebie...ja miałem raz może dwa i to tylko wtedy kiedy CWU grzałem. Teraz biorę 7KW bo na pietrze będzie klima wspomagała grzanie zima a na grzejniki będzie ten sam parametr leciał co na podłogówkę z tym ze ja nie lubie jak temp w domu jest większa niż 22st. a mrozy poniżej -15 st to były ostatnio u mnie w 2012/2013 roku
![]() |
|||
|
||||
piterekzioberek
![]() |
Djack napisał » 2021-03-15 15:04 Ja odniosłem się do tej części w której pisałeś o przywracaniu, czy też budowaniu od nowa. Nie powiesz mi chyba, że to dotyczyło kwestii wolnego działania systemu w przeszłości ? Dotyczyło także wolnego działania systemu w przeszłości ponieważ ES w odpowiedziach na liczne pytania dotyczące takiego stanu rzeczy zapowiadał prace modernizacyjne ale do czasu pożaru nic takiego nie nastąpiło. A propos pracy offline w sieci lokalnej - na telefonie z androidem u mnie wszystko działa cały czas. Oczywiście nie będzie statystyk i wykresów bo one wymagają dostępu do serwera przez www. |
|||
|
||||
Michal86
![]() |
Potwierdzam jak wyżej. Internet jest aplikacja też działa. Brak wykresów, statystyk.
|
|||
|
||||
Djack
![]() |
Nie odnosicie wrażenia że platforma działa szybciej ?
Osobiście na statystyki patrzę rzadko, ale potrzebuję dostępu do ustawień. Wyświetlacz mi coś nawalał - po naciśnięciu przycisku minus gasł na jakiś czas - a teraz widzę że dokonał żywota i już w ogóle nie świeci. Na telefonie nie wiem czemu opcja off-line działa mi w kratkę, ze dwa dni było ok, a od wczoraj znowu nie ma pieca na liście :/ Dlatego tylko przez www go obsługuję i byłem trochę przez te parę dni jak ten ślepiec. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.