Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Lester
|
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu w zdarzeniach nie zapisują się moje zasypy paliwa. Kiedy zresetuje sterownik wyskakuje błąd pustego zasobnika. Tak jakby nie pamiętał zasypów po resecie. Próbowałem odłączyć sterownik i ponownie połączyć go ze stroną, niestety ten sam problem. Ze strony mam możliwość sterowania piecem, jak również widzę statystyki i wykresy. Nie zapisują się wyłącznie zasypy, jeśli wprowadzam zasyp bezpośrednio ze sterownika, kiedy zrobię to przez stronę zasyp jest zapamiętywany, jednak po resecie zbiornik w 100% pełny ale w alarmach wyświetla "pusty zasobnik". Proszę o pomoc.
|
|||
|
|
||||
|
marco755
|
Witam ponownie , dzisiaj po odpaleniu kotła po montażu pompy kotłowej , tak gdzieś po godzinie 11 przestało zapisywać cokolwiek , statystyki , wykresy , zdarzenia . W sumie pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim .
Karta ? , bateria ? . Chodzi mi tylko o to czy coś u mnie padło czy u źródła .
|
|||
|
|
||||
|
1000MB
|
ES czy coś nie działa prawidłowo ? - od 3 dni nie aktualizują się statystyki i wykresy.
|
|||
|
|
||||
|
Michal_T
|
U mnie od wczoraj od 18:00 brak wykresów i statystyk.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
|
|
||||
|
brajek
|
U mnie ten sam problem. Włączyłem piec parę dni temu i statystyki oraz wykresy na aplikacji mobilnej są puste.
A połączenie do pieca jest OK bo pokazuje aktualny status i mogę zmieniać parametry. Wrzucam screeny z apki. Czy support może się wypowiedzieć w tej sprawie? Co zrobić żeby działało? |
|||
|
|
||||
|
swp_minkowskie
|
U mnie zaczelo sie wczoraj o 7:18, pare godzin pozniej wrocilo wszystko do norma, dzisiaj znowu wykresy i statystyki zatrzymaly sie o 9:40. Wyglada na to, ze zeszloroczne problemy nie zostaly usuniete...
|
|||
|
|
||||
|
marco755
|
Pierdzieli się z tą stroną dzisiaj cały czas , niema wykresów , statystyk , ktoś tam pisał że nawet schematu nie ma . Masakra .
|
|||
|
|
||||
|
piejar
|
U mnie podgląd online działa cały czas, bywają braki trendów czy statystyk ale wartości chwilowe - aktualne, jak również strojenie parametrów zawsze były.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Maje statystyki za listopad 2020r
, niestety cieniutko ![]() PC CWU Buderus "zjadła" 38kWh ( zasilanie CWU z małego bojlera podgrzewanego przez OEP16kW ) . ![]() ![]() Jak widać na dzień wczorajszy jadę już na minusie -113kWh , oj będzie znowu dopłata Wiesław , nie możesz jakoś podesłać kilka wiader tej Twojej nadwyżki
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.