Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
piotrstefani
|
darase napisał » 2013-10-09 23:22 To kiepsko a nie masz jakiegoś czytnika kart sd? Czytnik mam tylko taki wbudowany w laptopa. A co odzyskiwania to nie wiem czy nie palnąłem głupoty bo umieściłem kartę tam gdzie była czyli w piecu i możliwe że te dane stare jeśli tam były to mogły się nadpisać. Pytanie tylko dlaczego tak się stało oraz czy jak podłącze sterownik do internetu to czy będę miał wgląd we wszystkie istotne statystyki? |
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
Co jest ostatnio z tym sterownikiem?
Coraz częściej nie mam połączenia z kotłem swoim i innymi. Czarne kropki. Cały czas jakieś konserwacje, jak to ktoś określił? Macie też takie problemy? dodane 2016-03-16 21:41statystyki nie odświeżają się po kilka godzin. Teraz od 18.00. |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
ven napisał » 2014-03-09 15:07 Może być. Z domu zawsze podglądam przez lokalną. Problemem może być fakt że równocześnie działa skrypt i przeglądarka www, która łączy się ze sterownikiem lokalnie. Przeglądarka zajmuje tylko socketów ile może. Nie wiem za to, jak tłumaczyć wywalenie się kotła w nocy, gdy żaden browser nie działał a jedynie niezbędny soft. I dlaczego wczoraj, wywaliło (w mniej więcej tym samym czasie) więcej niż jeden. Może serwer statystyk ? |
|||
|
|
||||
|
voorek
|
Mam problem ze statystykami na esterownik, od 11/12/2016 widzę że nic się nie pojawiło.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nie rozumiem jaką mieszającą napisałeś że masz dwie pompy ?
Nemesis napisał » 2018-01-06 00:45 Najlepiej zrób zdjęcie swojej instalacji , zaworu 4D itd wtedy będzie łatwiej pomóc Witam sprawdźcie moje nastawy bo ja spałam 40 kg na dobę dom Stary 150 1 pompa co 1 pompa cwu 1 zawór 4d Czujnik ułatwi Ci sprawę ogarnięcia temp. wew. pomieszczeń ![]() PS. Odpal jeszcze statystyki i ciesz się z życia
|
|||
|
|
||||
|
tryt
|
Przeczytałem uważnie i wiem, że to Wy przyjmujecie taką sprawność. Nie podajecie dla potrzeb statystyk, że to taki lub inny kocioł. Przyjąłem, że macie rozeznanie o niebo większe od mojego i domyślam się, że opieracie się na faktach.
No ale teraz czas najwyższy przerwać (bynajmniej z mojej strony) te rozważania. Niedługo będą działy się rzeczy znacznie ważniejsze. Wesołych Świąt! |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Norbert napisał » 2017-01-02 21:45 PrzemekP, sytuacja jest dziwna, statystyki nie działają od 11.12.2016 a wykresy od sylwestra 31.12.2016. wyjąłem kartę, chciałem zgrać zawartość na kompa, ale jest komunikat że nie można odtworzyć i nie da się zgrać zawartości? z pozycji kompa i androida możma zmieniać nastawy, ale nie ma wykresów, na kompie pojawia się komunikat "brak danych" a na androidzie Error Parse Prawdopodobnie karta SD jest uszkodzona. Musisz ją wymienić - zobaczysz czy to pomoże. Pamiętaj że na karcie musi być strona WWW. Potrzebną paczkę znajdziesz tutaj |
|||
|
|
||||
|
procho
|
no tak ale u Ciebie temp wewnętrz jest nizsza niż u mnie - co prawda dom nieocieplony
wg statystyk spalanie masz różne ale nie jest jakieś mega niskie.. |
|||
|
|
||||
|
Mateusz91
|
A średnia spalania zczytujesz że statystyk czy sam sobie obliczasz?
|
|||
|
|
||||
|
bambuli1985
|
Witam, mam podobny problem nie pokazuje w statystykach średniej mocy pieca ani średniego zużycia. Mam uzupełniony zakup. Może coś z kartą nie tak. Jakby ktoś mógł zerknąć będę wdzięczny. Pozdrawiam
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
Czujnik ułatwi Ci sprawę ogarnięcia temp. wew. pomieszczeń