Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
Edi41
|
U mnie również brak wykresu i statystyk są do 17.10.20 17.50.
|
|||
|
|
||||
|
toriman
|
Ustaw proszę temperaturę zadaną kotła na 52 stopnie. To powinno wystarczyć na obecny czas i temperatury na zewnątrz.
leON22 - no jasne że tak dodane 2019-11-28 18:11 yaro2004Jeszcze ostatnie na razie uwagi - nie ma sensu ustawianie parametrów CWU ponieważ nie masz pompy CWU , powinieneś też ustawić swoje Statystyki abyś wiedział ile mniej więcej spalasz |
|||
|
|
||||
|
janjan
|
panowie, czy wy też macie od 2 dni problemy z wykresami i statystykami?
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
laki88 12kg/d przy 200m2 , to niezły wynik
Uzupełnij Statystyki i wszyscy będą widzieli i czerpali wiedzę, ile spalasz przy obecnych ustawieniach
|
|||
|
|
||||
|
Kubat
|
@leON22 no właśnie zarosło. I nie podoba mi się to bardzo. Wyczyściłem wszystko przed sezonem, więc nie powinno tak być.
Przyznaję, że słabo się znam na tym piecu. Typowe metody prób i błędów, jednak nie robiłem większych zmian ustawień nawet w automacie, a co dopiero dobranie prawidłowych parametrów dla ręcznego palenia. Widzę właśnie, że istnieje wersja PT100 i PT1000 z czego zamówiłem PT100, ponieważ zasugerowałem się nie wersją sterownika z rodzajem pieca. U mnie jest sterownik 3.5 ;/. Dzięki za zwrócenie uwagi. Już piszę wiadomość o podmianę zamówienia. @pitaszek dzięki, tak ustawię i zobaczymy jak zadziała. W statystykach też postaram się zrobić porządek. |
|||
|
|
||||
|
Lester
|
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu w zdarzeniach nie zapisują się moje zasypy paliwa. Kiedy zresetuje sterownik wyskakuje błąd pustego zasobnika. Tak jakby nie pamiętał zasypów po resecie. Próbowałem odłączyć sterownik i ponownie połączyć go ze stroną, niestety ten sam problem. Ze strony mam możliwość sterowania piecem, jak również widzę Statystyki i wykresy. Nie zapisują się wyłącznie zasypy, jeśli wprowadzam zasyp bezpośrednio ze sterownika, kiedy zrobię to przez stronę zasyp jest zapamiętywany, jednak po resecie zbiornik w 100% pełny ale w alarmach wyświetla "pusty zasobnik". Proszę o pomoc.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nikt się nie prosi o abo... to tylko jedna z propozycji rozwiązania problemu. Nie ma nic za darmo, cena tych usług typu Statystyki, wykresy wliczona jest pewnie w cenę sterownika, a np.za powiadomienie sms albo email o alarmie trzeba już dodatkowo płacić, tu mogłoby być podobnie. Chcesz mieć stały dostęp do full opcji płać, takie jest moje zdanie
|
|||
|
|
||||
|
marco755
|
Witam ponownie , dzisiaj po odpaleniu kotła po montażu pompy kotłowej , tak gdzieś po godzinie 11 przestało zapisywać cokolwiek , Statystyki , wykresy , zdarzenia . W sumie pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim .
Karta ? , bateria ? . Chodzi mi tylko o to czy coś u mnie padło czy u źródła .
|
|||
|
|
||||
|
1000MB
|
ES czy coś nie działa prawidłowo ? - od 3 dni nie aktualizują się Statystyki i wykresy.
|
|||
|
|
||||
|
artur1973
|
Ile razy trzeba kliknąć w Statystyki żeby się uruchomiły????
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.
, powinieneś też ustawić swoje Statystyki abyś wiedział ile mniej więcej spalasz
Uzupełnij Statystyki i wszyscy będą widzieli i czerpali wiedzę, ile spalasz przy obecnych ustawieniach