Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2020-01-17 10:47 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  Djack Posty:

Może ES udostępni kody źródłowe odpowiedzialne za zbieranie i wyświetlanie wykresów oraz statystyk.

Cześć użytkowników ma odpowiednie zasoby żeby to ogarnąć po swojej stronie, a i społeczność mogła by się włączyć w rozwój tych funkcjonalności.
2020-01-17 20:45 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  PrzemekP Posty:
anaana napisał » 2020-01-17 20:22
Brak funkcji dodatkowych to strzał w kolano.
Czeka mnie wymiana 3 kotłów i Twoje słowa Przemysławie jakoby to był taki wielki luksus jest porażką. 😭😭😭
Nie wspomnę już o działaniu kulawym gdzie sypiąc 20kg czy 100kg zawsze myśli że jest pełno 😭😭😭 

A gdzie ja wspomniałem, że jest to taki wielki luksus? Napisałem, że Statystyki nigdy nie były jako podstawowa funkcjonalność. Co nie zmienia również faktu, że jest to czymś za co będziemy pobierać opłat żeby traktować to jako płatny dodatek.
2020-01-17 14:13 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  lotek Posty:
Takie moje przemyślenia - bo programistą nie jestem.

Skoro sterownik ma kartę pamięci, z której korzysta to może te Statystyki niech będą dostępne lokalnie. 
Globalnie - na przykład aktualizacje powiedzmy - co dwie godziny.
Zdalny dostęp do sterownika całodobowo.
Myślę, że takie coś usatysfakcjonuje zdecydowaną większość z nas.
2020-01-20 23:43 Temat: eSterownik.pl » Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami
  twalczak Posty:
leON22 napisał » 2020-01-19 17:27
Popraw również w zdarzeniach , przy zakupie paliwa ( 21 i 26.09.2019 ) wartość współczynnika pracy podajnika , bo wpisałeś 125kg/min  średnia wartość dla naszych podajników to 0.23 kg/min Najlepiej wylicz sobie ją sam
dodane 2020-01-19 17:27PS. Jak wejdziesz w edycję zakupu paliwa , zobacz czy masz zaznaczone ptaszkiem - Domyślne paliwo ?

Dzięki leOn22 jutro sprawdzę. 

dodane 2020-01-20 23:43Dziękuję bardzo leOn22 i innym pomocnym ludziom za opanowanie moich statystyk. Mały szczegół i moja nieuwaga doprowadziły do tego. Wielkie dzięki jeszcze raz. 
2019-11-24 18:28 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Kilka pytań świeżego użytkownika
  leON22 Posty:
Ja podobnie ale od lata ( dokładnie połowa sierpnia ) palę VP tylko na grupowym Porównałem wyniki spalania w statystykach za poprzedni m-c tego i ubiegłego roku na Greenpal i wynik 10:17kg na korzyść Varmo , nie pamiętam jakie były wtedy temp.zew. ale chyba podobne pewny
2021-02-12 22:11 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Pomoc w wyborze pieca
  Hexen84 Posty:
leON22 napisał » 2021-02-12 21:59
Hexen84 dokładnie zapłaciłem za tonę Greenpala 746,70 PLN i spaliłem 576.5kg , może stąd ta różnica w statystykach  Aha i leON ma 140m2 jak widać w stopce

faktycznie coś przeoczylem ale to tylko zwieksza zysk na korzysc groszku
2021-02-13 05:59 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Nagły brak statystyk
  Rotaz Posty:
W nocy był zanik napiecia u mnie (widze po wyświetlaczach na innych urzadzeniach).Statystyk nie prowadze,ale  chciałem zobaczyc jak reagował OEPM na brak napiecia (na wykresach i zdarzeniach) .Nadal tylko schemat jest.
2020-02-05 11:32 Temat: eSterownik.pl » Czy można ?
  Jureq Posty:
Zmodyfikować funkcjonalność i na wykresach statystyk dodać zapis/wyświetlanie temperatury zewnętrznej ?
2020-02-05 14:23 Temat: eSterownik.pl » Czy można ?
  anaana Posty:
Zapomnij, Statystyki ledwo zipią, to wartość dodana do sterownika która jest a której może nie być.

2020-02-11 07:20 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Tryb podajnika Zasypowy
  pitaszek Posty:
To może Tobie zdalnie wyłączyć poduszki i ABS w Twoim samochodzie. Jeździj załóżmy do 40 km/h - to nie będą Ci potrzebne. Nie będziesz jeździł szybko, to nie będziesz stanowił zagrożenia dla jednego z drugim. Albo wyłączyć możliwość wysyłania SMS w Twoim telefonie - po co Ci taka usługa, przecież możesz zadzwonić. Chodzi mi o to, że piec i sterownik jest moją własnością, kupowaną między innymi dla tego, że ma takie a nie inne możliwości.Może wyłączmy inne tryby, np grupowy, przecież zostaną jeszcze dwa inne, albo Statystyki - przecież można (znacznie bardziej precyzyjniej) prowadzić je na kartce lub w excelu. 

P.S.1 W excelu może nie, bo jak się Microsoft kapnie, że można na kartce - to wyłączy excela
P.S.2 Nie smrodzę, palę węglem z PGG. Chodzi mi o zasady.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.