Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
pab11o
|
wypełnić brakujące luki: Statystyki>zdarzenia> itd
|
|||
|
|
||||
|
siema
|
U mnie zawsze tak samo jest-czasami wirtualnie wsypuję 2 razy/ dzień i 2 razy występuje 0 w statystykach
|
|||
|
|
||||
|
siema
|
Pytanie-czy mają znaczenie dla wiarygodności statystyk moje codzienne wpisy o ilość kg dosypanego grochu? Codziennie mechanicznie dosypuję takie same wartości w kg.
|
|||
|
|
||||
|
vldk
|
Tommyle nie przejmuj się statystykami , syp zasobnik na ful pod klapę -podawaj do zapisu 100, licz worki , zawsze będziesz miał komfort " zapasu" w zasobniku nie musisz się martwić że zabraknie opału, zawsze jest czas na uzupełnienie
|
|||
|
|
||||
|
tryt
|
seba napisał » 2017-01-31 12:33 tryt prawdopodobnie już znaleźliśmy problem, który mógł powodować błędne wskazania statystyk, jak również piki na wykresach temperatur. Dzisiaj od 12:00 wprowadziliśmy poprawkę na serwerze. Na wykresie temperatury powrotu jeszcze są po 12.00 zawirowywania, na pozostałych nie. Poobserwuję w dłuższym okresie czasu. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Walter nie wiem dokładnie o co Ci chodzi , przecież wszystko działa i widać Twoje Statystyki , brakuje tylko zakupów paliwa ( ostatni zakup 23/09/2017 - 100kg ) dlatego brak wyświetlania średniego i całkowitego kosztu
|
|||
|
|
||||
|
procho
|
pab11o 100/8=12,5km/d wg statystyk masz inne spalenie |
|||
|
|
||||
|
procho
|
faktycznie mam jakieś takie skoki - czyli te Statystyki o kant dupy potłuc
sorki zę nie na temat
|
|||
|
|
||||
|
procho
|
mam ten sam problem - błędne Statystyki
|
|||
|
|
||||
|
anaana
|
||||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.