Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2021-03-02 12:41 Temat: Pello v3.5 » Regulator Pokojowy Pello V3,5
  radek-ka Posty:
Działać będzie, ale nie będzie wskazywał aktualnej temp w pokoju na kotle ani statystykach w aplikacji i na esterownik 
2020-07-27 16:20 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  KONAn Posty:
Az takie masz zapotrzebowanie ??. W statystykach eCoal mocy grzewczej pieca ci wychodzi żebyś tyle wungla  spalał...przeca 8kw to 40kg wungla...miałeś takie "piki" u siebie...ja miałem raz może dwa i to tylko wtedy kiedy CWU  grzałem. Teraz biorę 7KW bo na pietrze będzie klima wspomagała grzanie zima a na grzejniki będzie ten sam parametr leciał co na podłogówkę z tym ze ja nie lubie jak temp w domu jest większa niż 22st. a mrozy poniżej -15 st to były ostatnio u mnie w 2012/2013 roku i tylko nad ranem.
2021-03-07 15:32 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  leON22 Posty:
Ciekawe czemu Karoka65 nie wrzucił swoich statystyk za luty 2021r, czyżby zapomniał, czy nie chce nas wystraszyć zużyciem kW przez jego PC  pewny
2020-07-28 20:48 Temat: eCoal.pl » Przegląd i konserwacja OE 10KW po 8 latach ciągłej pracy
  konto usunięte Posty:
nie wiem co ogrzewasz leon zawodowiec ale po twoich statystykach to drogo ale skoro twierdzisz że dając mało paliwa na palnik to jest ok, i nie interesują mnie twoje wykresy
2020-09-02 14:43 Temat: eCoal.pl v3.5 » Zielony panel zawiesił się...
  berabs Posty:
Koledzy...Stoją u Was dzisiaj na godzinie 4.50 ; wykresy ; Statystyki i zdarzenia ?.
2020-09-14 21:48 Temat: eCoal.pl v3.5 » Nowa awaria?
  swp_minkowskie Posty:
U mnie juz dziala, tylko na Statystyki trzeba dluzej czekac...
2021-03-17 12:09 Temat: eSterownik.pl » pożar ovh
  Zawiaty Posty:
Z jakimi wy się właściwie problemami od lat borykacie? Jak to jest, że jedni maja jakieś problemy, a inni nie? Przecież wszyscy jesteśmy podłączeni do tego samego serwera. Czy to nie jest tak, że za odczyt statystyk odpowiada m.in. jakość (prędkość odczytu) naszych kart SD zamontowanych w sterowniku? Może tu należy szukać przyczyny problemów.
2021-03-17 18:56 Temat: eSterownik.pl » pożar ovh
  Djack Posty:
Nie odnosicie wrażenia że platforma działa szybciej ?

Osobiście na Statystyki patrzę rzadko, ale potrzebuję dostępu do ustawień.
Wyświetlacz mi coś nawalał - po naciśnięciu przycisku minus gasł na jakiś czas - a teraz widzę że dokonał żywota i już w ogóle nie świeci.

Na telefonie nie wiem czemu opcja off-line działa mi w kratkę, ze dwa dni było ok, a od wczoraj znowu nie ma pieca na liście :/

Dlatego tylko przez www go obsługuję i byłem trochę przez te parę dni jak ten ślepiec.
2021-03-17 14:38 Temat: eSterownik.pl » pożar ovh
  karoka65 Posty:
YuZJannowitz napisał » 2021-03-17 13:52
Hura, zarządzanie sterownikiem wróciło! Brakuje jednak wykresów i statystyk od 11.03. Wrócą? Czy pozamiatane?

A czy od tego 11--ego do dzisiaj wydarzyło się  w tych wykresach coś tak ważnego że nie będziesz mógł  zasnąć?
2021-03-18 08:54 Temat: eSterownik.pl » pożar ovh
  pitaszek Posty:

Platforma wraca do normy...
Jak już zadziała - brak wykresów (głowic, wykresów jako takich, statystyk i zdarzeń). Być może alarmy przechodzą - nie wiem.
Więc wróciła do normy!
Dostęp pojawił się na kilka godzin - teraz lipa. 
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.