Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
radek-ka
![]() |
Działać będzie, ale nie będzie wskazywał aktualnej temp w pokoju na kotle ani statystykach w aplikacji i na esterownik
|
|||
|
||||
KONAn
![]() |
Az takie masz zapotrzebowanie ??. W statystykach eCoal mocy grzewczej pieca ci wychodzi żebyś tyle wungla spalał...przeca 8kw to 40kg wungla...miałeś takie "piki" u siebie...ja miałem raz może dwa i to tylko wtedy kiedy CWU grzałem. Teraz biorę 7KW bo na pietrze będzie klima wspomagała grzanie zima a na grzejniki będzie ten sam parametr leciał co na podłogówkę z tym ze ja nie lubie jak temp w domu jest większa niż 22st. a mrozy poniżej -15 st to były ostatnio u mnie w 2012/2013 roku
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Ciekawe czemu Karoka65 nie wrzucił swoich statystyk za luty 2021r, czyżby zapomniał, czy nie chce nas wystraszyć zużyciem kW przez jego PC
![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
nie wiem co ogrzewasz leon zawodowiec ale po twoich statystykach to drogo ale skoro twierdzisz że dając mało paliwa na palnik to jest ok, i nie interesują mnie twoje wykresy
|
|||
|
||||
berabs
![]() |
Koledzy...Stoją u Was dzisiaj na godzinie 4.50 ; wykresy ; Statystyki i zdarzenia ?.
|
|||
|
||||
swp_minkowskie
![]() |
U mnie juz dziala, tylko na Statystyki trzeba dluzej czekac...
|
|||
|
||||
Zawiaty
![]() |
Z jakimi wy się właściwie problemami od lat borykacie? Jak to jest, że jedni maja jakieś problemy, a inni nie? Przecież wszyscy jesteśmy podłączeni do tego samego serwera. Czy to nie jest tak, że za odczyt statystyk odpowiada m.in. jakość (prędkość odczytu) naszych kart SD zamontowanych w sterowniku? Może tu należy szukać przyczyny problemów.
|
|||
|
||||
Djack
![]() |
Nie odnosicie wrażenia że platforma działa szybciej ?
Osobiście na Statystyki patrzę rzadko, ale potrzebuję dostępu do ustawień. Wyświetlacz mi coś nawalał - po naciśnięciu przycisku minus gasł na jakiś czas - a teraz widzę że dokonał żywota i już w ogóle nie świeci. Na telefonie nie wiem czemu opcja off-line działa mi w kratkę, ze dwa dni było ok, a od wczoraj znowu nie ma pieca na liście :/ Dlatego tylko przez www go obsługuję i byłem trochę przez te parę dni jak ten ślepiec. |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
YuZJannowitz napisał » 2021-03-17 13:52 Hura, zarządzanie sterownikiem wróciło! Brakuje jednak wykresów i statystyk od 11.03. Wrócą? Czy pozamiatane? A czy od tego 11--ego do dzisiaj wydarzyło się w tych wykresach coś tak ważnego że nie będziesz mógł zasnąć? ![]() |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.