Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
pershing83
|
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546 to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.! Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic Statystyki sterownika publicznie, ile razy to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo. |
|||
|
||||
pablo
|
Błąd podczas zapisu parametrów: out_of_range -> taki błąd jak chcę uzupełnić paliwo i Statystyki spalania padły
|
|||
|
||||
leON22
|
phubmat wielki szacun za ten wywód , jaki z tego morał , że najlepiej ustawić kociołek w dwóch trybach i wtedy histo będą się rysowały odpowiednio dla zadanych mocy A tak na poważnie to pisanie ,że ktoś napisał coś i nic to nie wnosi , piję do @Tommyle to również nie jest odpowiedź wnosząca coś do tematu , wskazałem Ci kierunek , wnioski wyciągnąłeś sam , a jedyny słuszny to nie ważne są wykresy i Statystyki , ważne jest to co na palniku i w popielniku , spalanie to złożony proces i trudno go zamknąć w wykresach histo , to tylko narzędzie pomocnicze ale nie wyrocznia , pozdrawiam
|
|||
|
||||
siema
|
U mnie głupieją Statystyki np. wczoraj zakończyły się o 22 a dzisiaj o 00 pokazują 122kg i tak jest od kilku dni /kumulacja 2 godzin /. Na schemacie po najechaniu na np zawór 3d nie pokazuje nic. Wiem że trwają prace ale tylko zwracam uwagę.
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
Ogrzewam 150 m2 do tego 250 wody.
myślę że około 25 kg na dobę. dodane 2017-01-18 19:32 Ameno25 napisał » 2017-01-18 19:14 Aha No to masz magie w rękach na kotle 50* za zaworem 53 BTW temp za zaworem pokrywa CI sie z temp kotła , więc wygląda jakbyś miał go otwartego na maxa , to tak jakby go nie było , dlatego pytam w jakim celu go używasz . A powiedz co ogrzewasz i czy Statystyki sa prawidłowe ? Wysokie spaliny i 5* miedzy powrotem i zasilaniem na ekonomie nie wpływają Patrząc na to jak sie pali na ostatnim filmiku ,to według mnie tam do "cacy" to brakuje sporo No tu się zgodzę że ostatnio nie był fajny, ale cały plus w tym taki że to były jedynie kruche koksowe spieki. Teraz mam zasypane chwałowice, wyregulowałem sobie podawanie i dmuchawę i żadnych spieków wszystko spala się ładnie. |
|||
|
||||
leON22
|
Kolega zadał temp.pieca na 80*C do tego wysoka moc dmuchawy i zabrudzone kanały pionowe , gdzieś ta temp.musiała uiść
dodane 2017-01-18 21:09 buhaj39 napisał » 2017-01-18 21:05 Dzięki za odpowiedz,od jakiegoś czasu zastanawiam się jaki jest wzrost spalania w zalezności od temperatury w domu,np miedzy 23 stopnie a 25. Ustaw na jakiś czas 23*C i zobaczysz sam w statystykach |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Aha
No to masz magie w rękach na kotle 50* za zaworem 53 BTW temp za zaworem pokrywa CI sie z temp kotła , więc wygląda jakbyś miał go otwartego na maxa , to tak jakby go nie było , dlatego pytam w jakim celu go używasz . A powiedz co ogrzewasz i czy Statystyki sa prawidłowe ? Wysokie spaliny i 5* miedzy powrotem i zasilaniem na ekonomie nie wpływają Patrząc na to jak sie pali na ostatnim filmiku ,to według mnie tam do "cacy" to brakuje sporo |
|||
|
||||
leON22
|
Jaca25 nie widzę Twoich statystyk uzupełnij je i powinno być OK
Tu masz link do tematu - >>>Statystyki |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Zobacz sobie moje Statystyki. Dom 140m.
Ustaw sobie tak jak ja mam na grupowym. Palę wesołą i jest ok, w zasadzie sam popiół. Gdyby coś będziesz lekko korygował ustawienia bo wiadomo że nie masz takich samych warunkow. |
|||
|
||||
procho
|
pab11o 100/8=12,5km/d wg statystyk masz inne spalenie |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.