Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
krzych_boch-og20
|
Dzięki ujec za radę. Przerabiałem dziś i zwiększenie i zmniejszenie czasu. Fakt na 6 idzie lepiej ale nadal wynik nie zadawalający. Po kontakcie z serwisem eCoal przechodzę na grupowe i powiem szczerze że piec przy ustawieniach na 8kw/12kw daje sobie radę i nawet teraz od 3 godź chodzi na 8kw i trzyma między 59,5 a 58,2 na wyższy przechodzi po przekroczeniu 58. Na tę chwilę wydaje mi się że jest to dobra opcja. jutro zobaczę na Statystyki. Na automacie spalanie dochodziło do 30 kg. To moje drugie podejście do grupowego. Tym razem mam więcej czasu to muszę to ogarnąć.
|
|||
|
|
||||
|
pitaszek
|
@PrzemekP
Jeżeli restart usługi miał coś pomóc, to nie pomógł. Z kulawo działającej usługi zrobiła się martwa usługa. Brak wykresów (w tym wykresów z radiówek) oraz statystyk. Wniosek - nie pyskować bo możesz mieć gorzej? |
|||
|
|
||||
|
budgie1
|
Wypiję kawkę i pójdę zerknąć do kotła z komórką. Muszę sprawdzić ile go faktycznie poszło, bo po statystykach, to już chyba na "lufcie" jedzie
dodane 2019-01-27 08:53Co radzisz z tym wielkim cugiem? |
|||
|
|
||||
|
Djack
|
@jdabrowski85 problem musiał być grubszy, bo ja niemiałem statystyk od 11.01 ~22.45, a teraz już są, czyli co, przez tydzień nie dało rady, a dziś w parę godzin się jednak udało ?
|
|||
|
|
||||
|
slaw007
|
Mam pytanie o Varmo. Jak Wam się spala w tym roku? Zakupiłem w okolicach października tonę do testów.
Wcześniej nim nigdy nie paliłem Varmo. Tworzą mi się spieki żużlowe. Zmniejszenie dmuchawy powoduje u mnie czarność na ściankach wymiennika. Kociołek przy Varmo pracował na na średniej mocy dobowej wg statystyk 8-10 kWh Wcześniejsze 40 ton opału lepiej mi się spalało. Choć widać że moc ma. Jeśli chodzi o suchość pylenie Varmo, to nie odbiega od opału który normalnie sypię do podajnika. Niektórzy bardzono narzekali na pylenie Varmo. U mnie zawsze opał tak pyli. Może dlatego, że wcześniej kilka miesięcy leżakuje luzem w piwnicy. |
|||
|
|
||||
|
Powolniak
|
Mi brakuje wykresów i statystyk od dwóch dni . W LANie wykresy sa dostępne. W czym jest problem?
|
|||
|
|
||||
|
LiMat
|
Od 00:54 mam brak wykresów i statystyk. Ma ktoś ten problem?
|
|||
|
|
||||
|
bukszpryt
|
Chodziło mi o średnie zużycie. W statystykach stoi 14,9 kg/dobę a z obliczeń wychodzi mi 24,5 kg/dobę
|
|||
|
|
||||
|
anaana
|
Zawsze dosypuję zważony eko lub workowany po 25kg, czekam aż zejdzie i sypię 150kg.
Z takiej ilości eko mam 10l wiaderka popiołu. Spałam Bartex Silver. Kowal jak już policzysz to sobie uzupełnij Statystyki 💪😀👍 |
|||
|
|
||||
|
pawel3
|
Ameno. Dlaczego 0= brak histerezy? Zakres nastawu wynosi od 0do 10 wliczając tylko jedności.
LeON jezeli chodzi o wyświetlanie tepm zew na statystykach czyli pokazanie zależności, korekacji Zostanie to przedstawione osobom odpowiedzialnym za B&R |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.