Od dnia 16.10.2024 zostały wyłączone stacjonarne numery telefonów. Zapraszamy do kontaktu pod numerem: 574 443 555.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2017-09-25 21:51 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  lukasz1 Posty:
Witam czy można dodać Statystyki z jednego dnia te są raczej nie czytelne 
2017-10-05 14:53 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  lukasz1 Posty:
Ponawiam pytanie czy można dodać Statystyki zużycia wegla z jednego dnia?
2017-01-26 16:41 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  marcinciesielski Posty:
Przed chwilą udostępniłem kolejną wersję testową z poprawionymi błędami, które były tutaj zgłaszane. Oprócz tego jest dodany moduł Statystyki.

Teraz przy próbie automatycznego logowania, jeśli nie będzie połączenia albo serwer nie odpowie w ciągu 10 sekund, nastąpi przekierowanie do ekranu logowania. Również oczekiwanie na odświeżenie listy urządzeń jest teraz ograniczone do 10 sekund przy problemach z połączeniem.
2017-09-28 19:33 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  lukasz1 Posty:
Ponawiam pytanie czy można dodać Statystyki z jednego dnia?
2017-10-06 08:55 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - iOS
  marcinciesielski Posty:
Dziękuję za sugestię. Taka opcja zostanie dodana w najbliższej aktualizacji. Chodzi o Statystyki z ostatnich 24 godzin czy z bieżącego dnia kalendarzowego?
2017-01-12 08:08 Temat: eCoal.pl v3.5 » RBR Ekouniwersal
  Pulse Posty:

Ustawienia

Tu masz moje ustawienia, 40%, 42% piec ustawiony w zakresie 8-12

to zależy od opału, instalacji itp itd, więc obserwuj popiół, ale daj mu zawsze przynajmniej dzień, dwa a nie 15 minut.
Masz tez inny palnik, ja mam ekoenergię, Ty masz batorego wiec teoretycznie powinieneś mieć łatwiej.

Nie rozumiem, czemu u Ciebie caly czas chodzi pompa CWU, albo coś źle widzę. Temperatura zadana CWU osiągnięta nawet przebita, a pompa CWU nadal ładuje.
U mnie też przebija, bo nie mam jednego zaworu, ale jak jest temperatura osiągnięta to pompy CWU nie załącza.

Włącz Statystyki będziesz miał lepszy pogląd.
2017-01-06 19:44 Temat: eCoal.pl v3.5 » RBR Ekouniwersal
  S_76 Posty:
Kolego MATIC, po pierwsze przy 198 m2 i obecnych warunkach pogodowych trudno oczekiwać spalania poniżej 25 kg. Po drugie- proponuję mimo wszystko zmienić tryb pracy na automatyczny. Spalanie grupowe wymaga pewnej wprawy i dokładnego ustawienia mocy dmuchawy dla poszczególnych poziomów mocy. Przeglądając Twoje Statystyki widać, że robisz to raczej "po omacku".

Dokładny opis ustawiania sterownika dla spalania grupowego znajdziesz tu:
https://esterownik.pl/forum/posty,885/ppczyli-poradnik-palacza

A jak chodzi o zawartość popielnika, to ja tam widzę więcej kamieni niż niespalonego węgla. Na stronie Leroy Merlin jest dużo krytycznych uwag odnośnie tego węgla, szczególnie dotyczących dużej ilości kamieni w tym paliwie.

2017-01-08 11:21 Temat: eCoal.pl » Palenie miałem-przeróbka
  gregors Posty:
Też miałem stare Ogniwo, ale bez dmuchawy, na samym miarkowniku pięknie chodził
Zero dymu z komina i 12-16h spokoju.
Nie martwiłem się o kopczyk, Statystyki,  histogramy i inne ,, nie.... zbędne " bajery, ech...łza się w oku kręci
2018-02-25 19:10 Temat: eSterownik.pl » Bardzo wolno chodzi platforma eSterownik
  slawtaz Posty:
Czy wam też dzisiaj zamula podgląd sterownika? Co chwilę dostaję komunikat "Urządzenie niepodłączone", a Statystyki i wykresy zatrzymały się przed godziną 18. Odświeżanie danych też trwa dość długo. Z apki mobilnej non stop mnie wywala. Czyżby jakaś awaria?
2017-01-11 12:33 Temat: eSterownik.pl » Problem przy wejściu na podgląd sterownika
  ven Posty:
wiktoriano napisał » 2017-01-11 12:27

Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy 

Dlatego my staramy się je rozwiązywać. Teraz trochę zoptymalizowaliśmy oprogramowanie komunikacyjne na serwerze i powinno być lepiej (przynajmniej na jakiś czas). Jeszcze trochę Przemek będzie musiał poprawek wprowadzić na WWW żeby dopasować się do zmian i nadal mogą być problemy ze stroną WWW sterownika.

Ze statystyk powiem że mamy teraz podłączonych ponad 5000 urządzeń i musimy ten ruch jaki generują ogarnąć

Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.