Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
wiktoriano
|
maslak napisał » 2017-05-17 00:24 Czy planujecie poprawić wskazanie poziomu paliwa przy zasypie częściowym? np. przez wprowadzenie orientacyjnej pojemności podajnika? Teraz jak zasypię 1kg - to pokazuje zasyp 100% i czas do opróżnienia 2 tyg. Nie jest to planowane ponieważ było to już omawiane oraz udowadniane, że takie zasypy będą powodować więcej problemów. Wskazanie graficzne nie ma nic wspólnego ze statystykami i spalaniem, np. nie będzie takiej możliwości, że zasobnik mamy na 150kg, czas opróżnienia 300 minut i zasypiemy 50kg, na wskaźniku graficznym pokaże 1/3, a czas opróżnienia będzie 100min. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Problem użytkownika Tryt ws statystyk jest sprawdzany,nie zarejestrowało się nic niepokojącego.sprawa w toku.
|
|||
|
||||
procho
|
mam ten sam problem - błędne Statystyki
|
|||
|
||||
lukasz1
|
u mnie nic też nie ma odbiorników radiowych,te dziwne wykresy pojawiły się ok 11 stycznia
dodane 2017-01-25 22:33 Serwis raczej się nie interesuje, dziś ciąg dalszy dziwnych wykresów o godzinie 11:04 i 8:53, do tego pojawił się błąd w statystykach, o 13 spalanie z nieznanych powodów wskoczyło na 34.99 kg/d akurat siedziałem w garażu z laptopem były dokładnie 4x3 podania na 16 kw co daje 108s podawania, na tym groszku mam 0,27 kg/m czyli 11,66 kg/d |
|||
|
||||
seba
|
Wyeliminowaliśmy potencjalny problem, który mógł powodować błędne piki na wykresach. Również Statystyki powinny już rejestrować się poprawnie.
|
|||
|
||||
farante
|
Witam nie rysuje mi statystyk z pojedynczych dni 13.09 i 14.09 natomiast jeżeli wprowadzę okres trzech ostatnich dni to zużycie wyświetla się prawidłowo co jest nie tak??
dodane 2017-09-14 07:34Cos pogrzebałem i teraz wcale nie wyświetla zużycia od ostatniego zasypu 12.09 |
|||
|
||||
konto usunięte
|
A mówią że Kingstony (bo chyba takie są montowane w sterowniku) mają dożywotnią gwarancję
Ale nie pierwsza i nie ostatnia karta która padła. 2 Gb karty u Chińczyków już nawet ciężko znaleźć 4Gb kosztuje 1,5 dolara dodane 2017-01-25 17:12Potwierdzam po wyjęciu karty z kotła, zgraniu danych na kompa, sformatowaniu karty SD, wrzyceniu na nią ponownie zapisanych danych. Wszystko wróciło do normy wykresy są rysowane. niestety jest kilka dni braków w statystykach, ale to nie problem. Z ciekawostek przez 2 lata na karcie uzbierało się aż 32 Mb danych |
|||
|
||||
Tommyle
|
Bardzo dziękuję.
Myślałem, że na karcie zapisują się moje Statystyki itd. |
|||
|
||||
Figaro
|
piec był rozpalony pierwszy raz przedwczoraj, a w czasie rozpalania w domu było -2 stopnie nowy budynek, nowa instalacja... więc Statystyki były prowadzone od daty uruchomienia pieca. Jak pisałem zgadzają się też wartości, które wyświetlają się gdy najadę na wykres - jest te 60kg/d. Natomiast pod wykresem wyświetla się 4,4kg/dobę ???
tak jakby się źle wyliczała średnia dobowa... |
|||
|
||||
danielp01
|
Witam,
dlaczego w statystykach nie pokazuje średniej mocy kotła z ostatnich 7 dni tylko powyżej miesiąca jest to widoczne. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.