Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
crazyman
|
zrobiłem wczoraj wieczorem aktualizacje do wersji 1.1.30.11
nie bylo zadnych bledow - wszystko przebieglo pomyslnie rano zauwazylem ze od momentu aktualizacji nie generuja sie wykresy i Statystyki ktos wie jak to naprawic ? |
|||
|
|
||||
|
mnich
|
||||
|
|
||||
|
janjan
|
Panowie z serwisu czy mogę liczyć na powrót wykresów i statystyk do końca sezonu czy tak ma być i tak zostanie? z ostatniej chwili nie otwiera się schemat ,ogólnie d..a
|
|||
|
|
||||
|
DamianOwczarek
|
Witam. Ogniwo eko plus m 14kw. W statystykach nic się nie zapisało, bo jak wiadomo kuleją już dlugo
Może mi ktoś coś sprawdzić od czego się to stało? Kocioł pracował w grzaniu i odbiór ciepła miał więc nie mógł sie przegrzac dodane 2020-03-26 17:36Alarm dźwiękowy też się nie załączył..... |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Zaczęły się pierwsze problemy u mnie na wiosce... nawalili tyle fotowoltaiki że dziś na spacerze byłem w szoku, doszło jakieś 40KW do już istniejących 35kW, napięcie na fazach po 250V mój inwerter dziś "wykoleił się" 9 razy. ![]() Albo Ci co ostatnio wymieniali trafo za bardzo podjechali z napięciem AC (Ale na nowej stronce nie widzę statystyk napięcia AC) albo te nowe 40kW robi swoje i napięcie skacze. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
halo bez urazy możesz sobie wsadzić gdzie chcesz moje Statystyki, nie wnikam co kto lubi i co kogo kręci. Co ma piernik do wiatraka, u mnie do zasobnika wchodzi 60kg=3worki po 20kg Varmo Premium jak nim nie paliłeś to nie rób z siebie głupa, a moje staty to fakt autentyczny. Jak nie wierzysz, zapraszam i możesz sobie sprawdzić ile wchodzi i ile się spala, pozdrawiam ciepło
|
|||
|
|
||||
|
derek71
|
Nie chce mi się wierzyć że nigdy nie doświadczyłeś braku statystyk lub wykresy pojawiały się dopiero po południu , problemów z logowaniem .Mam to "cudo " kilka lat i żałuje .
|
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Problem użytkownika Tryt ws statystyk jest sprawdzany,nie zarejestrowało się nic niepokojącego.sprawa w toku.
|
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Witam
Ilości kg/min pracy podajnika - na tej podstawie liczone są Statystyki zużycia opału. Czas pracy podajnika nie jest zapisywany. Pozdrawiam |
|||
|
|
||||
|
janklos12
|
A to moje pierwsze Statystyki, inst. 5.92kwp produkcja luty 269kwh a do sieci poszło 199kwh z sieci pobrałem 181kwh
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.